Μια χαρα αξιοπιστο μοτερ Ροταξ
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4558259/
900€
Μια χαρα αξιοπιστο μοτερ Ροταξ
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4558259/
900€
Δεν τα διάβασα όλα τα μηνύματα αλλά πιστεύω οτι το FMX είναι ότι πρέπει. Είναι διασκεδαστικό, είναι και HONDA![]()
Κύκλους
Για το μοτέρ του Πήγασου δεν έχω ακούσει κάτι στραβό σε αντίθεση με το σύστημα της μίζας που.. όλο και κάτι ακούγεται..
Παιδια, και 'γω μονο καλα λογια εχω ακουσει και διαβασει για την αξιοπιστια του Rotax. Το θεμα ειναι οτι εγω τον κινητηρα δεν τον γνωριζω καθολου εν αντιθεση με του ΧΤ η του ΧR oποτε μεχρι να τον μαθω (δηλαδη διαβασμα, ψαξιμο και δοκιμες) φοβαμαι να του βαλω χερι αν χρειαστει (οπως και σε ολο το υπολοιπο μηχανακι). Ενω με τα αλλα δεν εχω θεμα, εχω μια αλφα εμπειρια, εχω και τα service manual, ειναι ευκολοι κινητηρες σαν κατασκευη, υπαρχουν και εκατονταδες video και θρεντ στο νετ για οτιδηποτε χρειαστω που εχω ηδη δει κατα καιρους.
Θα μου πειτε, "νταξ ρε μεγαλε μαθε το!" αλλα βαριεμαι ειδικα για μηχανακι που δεν μου αρεσει και θα το κανω υποχρεωτικα και θα μου φαει και πολυ χρονο μιας και δεν ειμαι μηχανικος.
Το μηχανακι αυτο που θα παρω θα ειναι σε ειδικες συνθηκες και δεν θα παταει σε μαστορα μιας και οτι ξερει ο μηχανικος στο νησι που θα βρισκεται το μοτορι το ξερω και γω. Τπτ δηλαδη απλα παιρνει λεφτα απ' τους ντοπιους χαλωντας τα μηχανακια τους με καθε ειδους πατεντα.
Γι'αυτο θελω κατι πιο πολυ σε xt, tt, ttr, xr, fmx. Επισης αν επαιρνα κατι σε στυλ Pegaso θα ηταν ή Dominator ή Τενερε. Σκεφτομουν και για KLR που εχω μαθει τη θεωρια αλλα αστο τελικα.
Αν το μηχανακι βρισκοταν Αθηνα η σε καποια αλλη πολη θα ηταν διαφορετικα τα κριτηρια μου. Στο νησι και ειδικα το συγκεκριμενο παιζει απομονωση.
Στο προτειναν προηγουμενος.......
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4967847/
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Οχι ρε συ φιλε Τεο.lol! Αυτο το μηχανακι το 'βλεπα απο μικρος και με τρομαζε
(με την κακια εννοια). Σορυ αν το εχει ή ειχε καποιος αλλα μου φαινεται πολυ ασχημο και ογκωδες (γουστα ειναι αυτα). Ειλικρινα θα το επαιρνα μονο τζαμπα.
Χιλιες φορες dominator που ουτε αυτο μ'αρεσει βεβαια. Δεν μπορω την πλαστικουρα και τα φερινγκ στα εντουρακια αυτου του ειδους. :a04:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε συ Vaska σε καταλαβαινω, σε πολλους μπορει να αρεσει. Με εμενα ειναι κατι μυστηριο με αυτο το μηχανακι. Για καποιο λογο με φοβιζουν οι μεγαλες γωνιες που εχει. Μου καθεται πολυ περιεργο και συναμα τρομακτικο στο ματι. Και το τετραγωνο φαναρι με το φτερο μπροστα που εχει δεν το μπορω καθολου. Και αυτο με τρομαζει. Το 'χε ενας κυριος που ειχε μαγαζι σχεδον διπλα στο σπιτι μου και το παρκαρε απ'εξω και οταν ημουν μικρος παντα με τρομαζε το συγκεκριμενο.
Παιδικα τραυματα μαλλον..![]()
Εμ, 780 κυβικα ειναι καπως μπολικα για μονοκυλινδρο. Πιστονι κατσαρολα.
Bob,εχω rotax,ειμαι επαρχια και το συντηρω μονος μου 5 χρονια και 108.000 χλμ..
Σκυλι του πολεμου ειναι.
Τωρα αν δεν σου αρεσει,αλλο σεναριο.
To Rotax το φορανε ακομα τα BMW650.
Απο το 1ο Φ του 96 και Πεγκασο, Gagiva River κλπ, Μεχρι με καποιες μεταβολες το 2014 τα Χ650 BMW ή πως τα λενε τωρα.
Μηχανικες βλαβες δεν εχει.
Σε τιμη καλη το βρησκεις, οικονομικο ειναι. θελει προσοχη η τρομπα νερου που πρεπει να αλλαζετε καθε 80χ/χλμ περιπου και εισαι οκ.
Το ντομινεητορ καλο και αξιοπιστο αλλα πολυυυ παλιο ρε παιδι μου....και ψοφιο πολυ(οπως και το FMX)