Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 210

Θέμα: Ποιο μονοκυλινδρο?

Banned
    Μια χαρα αξιοπιστο μοτερ Ροταξ

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4558259/

900€

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Δεν τα διάβασα όλα τα μηνύματα αλλά πιστεύω οτι το FMX είναι ότι πρέπει. Είναι διασκεδαστικό, είναι και HONDA
    Κύκλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Για το μοτέρ του Πήγασου δεν έχω ακούσει κάτι στραβό σε αντίθεση με το σύστημα της μίζας που.. όλο και κάτι ακούγεται..

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παιδια, και 'γω μονο καλα λογια εχω ακουσει και διαβασει για την αξιοπιστια του Rotax. Το θεμα ειναι οτι εγω τον κινητηρα δεν τον γνωριζω καθολου εν αντιθεση με του ΧΤ η του ΧR oποτε μεχρι να τον μαθω (δηλαδη διαβασμα, ψαξιμο και δοκιμες) φοβαμαι να του βαλω χερι αν χρειαστει (οπως και σε ολο το υπολοιπο μηχανακι). Ενω με τα αλλα δεν εχω θεμα, εχω μια αλφα εμπειρια, εχω και τα service manual, ειναι ευκολοι κινητηρες σαν κατασκευη, υπαρχουν και εκατονταδες video και θρεντ στο νετ για οτιδηποτε χρειαστω που εχω ηδη δει κατα καιρους.
    Θα μου πειτε, "νταξ ρε μεγαλε μαθε το!" αλλα βαριεμαι ειδικα για μηχανακι που δεν μου αρεσει και θα το κανω υποχρεωτικα και θα μου φαει και πολυ χρονο μιας και δεν ειμαι μηχανικος.

Το μηχανακι αυτο που θα παρω θα ειναι σε ειδικες συνθηκες και δεν θα παταει σε μαστορα μιας και οτι ξερει ο μηχανικος στο νησι που θα βρισκεται το μοτορι το ξερω και γω. Τπτ δηλαδη απλα παιρνει λεφτα απ' τους ντοπιους χαλωντας τα μηχανακια τους με καθε ειδους πατεντα.

Γι'αυτο θελω κατι πιο πολυ σε xt, tt, ttr, xr, fmx. Επισης αν επαιρνα κατι σε στυλ Pegaso θα ηταν ή Dominator ή Τενερε. Σκεφτομουν και για KLR που εχω μαθει τη θεωρια αλλα αστο τελικα.

Αν το μηχανακι βρισκοταν Αθηνα η σε καποια αλλη πολη θα ηταν διαφορετικα τα κριτηρια μου. Στο νησι και ειδικα το συγκεκριμενο παιζει απομονωση.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Στο προτειναν προηγουμενος.......
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4967847/
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Οχι ρε συ φιλε Τεο. lol! Αυτο το μηχανακι το 'βλεπα απο μικρος και με τρομαζε (με την κακια εννοια). Σορυ αν το εχει ή ειχε καποιος αλλα μου φαινεται πολυ ασχημο και ογκωδες (γουστα ειναι αυτα). Ειλικρινα θα το επαιρνα μονο τζαμπα.
    Χιλιες φορες dominator που ουτε αυτο μ'αρεσει βεβαια. Δεν μπορω την πλαστικουρα και τα φερινγκ στα εντουρακια αυτου του ειδους. :a04:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Οχι ρε συ φιλε Τεο. lol! Αυτο το μηχανακι το 'βλεπα απο μικρος και με τρομαζε (με την κακια εννοια). Σορυ αν το εχει ή ειχε καποιος αλλα μου φαινεται πολυ ασχημο και ογκωδες (γουστα ειναι αυτα). Ειλικρινα θα το επαιρνα μονο τζαμπα.
    Χιλιες φορες dominator που ουτε αυτο μ'αρεσει βεβαια. Δεν μπορω την πλαστικουρα και τα φερινγκ στα εντουρακια αυτου του ειδους. :a04:
    Αν και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, να πω δεν έχεις δίκιο. Πολύ ωραίο μηχανάκι και αν μπορούσα θα το είχα στο γκαράζ μου και θα απολάμβανα τσάρκες. δεν κάνει με την καμία βέβαια για καθημερινό μηχανάκι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ρε συ Vaska σε καταλαβαινω, σε πολλους μπορει να αρεσει. Με εμενα ειναι κατι μυστηριο με αυτο το μηχανακι. Για καποιο λογο με φοβιζουν οι μεγαλες γωνιες που εχει. Μου καθεται πολυ περιεργο και συναμα τρομακτικο στο ματι. Και το τετραγωνο φαναρι με το φτερο μπροστα που εχει δεν το μπορω καθολου. Και αυτο με τρομαζει. Το 'χε ενας κυριος που ειχε μαγαζι σχεδον διπλα στο σπιτι μου και το παρκαρε απ'εξω και οταν ημουν μικρος παντα με τρομαζε το συγκεκριμενο.
    Παιδικα τραυματα μαλλον..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Vaska σε καταλαβαινω, σε πολλους μπορει να αρεσει. Με εμενα ειναι κατι μυστηριο με αυτο το μηχανακι. Για καποιο λογο με φοβιζουν οι μεγαλες γωνιες που εχει. Μου καθεται πολυ περιεργο και συναμα τρομακτικο στο ματι. Και το τετραγωνο φαναρι με το φτερο μπροστα που εχει δεν το μπορω καθολου. Και αυτο με τρομαζει. Το 'χε ενας κυριος που ειχε μαγαζι σχεδον διπλα στο σπιτι μου και το παρκαρε απ'εξω και οταν ημουν μικρος παντα με τρομαζε το συγκεκριμενο.
    Παιδικα τραυματα μαλλον..
    Και που να αρχιζαν και οι πιστονιες στ'@ρχιδια εκει να δεις τρομος.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Εμ, 780 κυβικα ειναι καπως μπολικα για μονοκυλινδρο. Πιστονι κατσαρολα.

Bob,εχω rotax,ειμαι επαρχια και το συντηρω μονος μου 5 χρονια και 108.000 χλμ..
    Σκυλι του πολεμου ειναι.
    Τωρα αν δεν σου αρεσει,αλλο σεναριο.

Banned
    To Rotax το φορανε ακομα τα BMW650.

Απο το 1ο Φ του 96 και Πεγκασο, Gagiva River κλπ, Μεχρι με καποιες μεταβολες το 2014 τα Χ650 BMW ή πως τα λενε τωρα.
    Μηχανικες βλαβες δεν εχει.
    Σε τιμη καλη το βρησκεις, οικονομικο ειναι. θελει προσοχη η τρομπα νερου που πρεπει να αλλαζετε καθε 80χ/χλμ περιπου και εισαι οκ.
    Το ντομινεητορ καλο και αξιοπιστο αλλα πολυυυ παλιο ρε παιδι μου....και ψοφιο πολυ(οπως και το FMX)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αν και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, να πω δεν έχεις δίκιο. Πολύ ωραίο μηχανάκι και αν μπορούσα θα το είχα στο γκαράζ μου και θα απολάμβανα τσάρκες. δεν κάνει με την καμία βέβαια για καθημερινό μηχανάκι.
    Για πάρτη σου ρε Βασιλάκη...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suzuki-dr-750-s-08.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	75,2 KB 
ID:	316577

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    To Rotax το φορανε ακομα τα BMW650.

Απο το 1ο Φ του 96 και Πεγκασο, Gagiva River κλπ, Μεχρι με καποιες μεταβολες το 2014 τα Χ650 BMW ή πως τα λενε τωρα.
    Είχα την εντύπωση ότι το μοτέρ έχει περάσει στα χέρια της BMW από την εποχή του F650 Gs. Και ότι Ροταξ ήταν μόνο μέχρι το Funduro.
    Τα τελευταία F650 είναι τα δικύλινδρα 800άρια και τα μονοκύλινδρο το λέει G650.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Για πάρτη σου ρε Βασιλάκη...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suzuki-dr-750-s-08.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	75,2 KB 
ID:	316577
    Ξυπνάνε παλιά όνειρα πάλι λέμε
    PFC

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καπμπυλατέρ για μονοκύλινδρο
    από xxxristos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 18:06
  2. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 20:32
  3. Βαλε εδώ την ποιο βελτιωμένη -κ#λ#φτιαγμένη μηχανή!!
    από kostasfazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2004, 23:32
  4. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....
    από DEMINIO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2004, 14:15

Κανόνες δημοσιεύσεων