Marquez onboard από την εκκίνηση μέχρι την προσπέραση από Lorenzo.
http://vimeo.com/95675400
Στο μπαμ τις έχανε τις θέσεις, στο μπαμ τις πήρε![]()
2 φορές το ίδιο λάθος και τις 2 με Γιαμάχα μπροστά του..
Κόκκινο πανί τις βλέπει και θέλει να πέσει πάνω τους;;
Εντυπωσιακό το πλάνο πάντως..![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Γεια σου ομόθρησκεΜε κάλεσε ο όμορφος admin βυρων απο διπλανό φόρουμ και είπα να περάσω να δω τι κάνετε
Γεια σου καλέ μου shooter045αχ εκείνο το περίσσευμα τσίπουρο που μας έστειλες μου το τσίμπησαν μέσα απ τα χέρια οι άκαρδοι
![]()
Για την κατάντια του Γιώργου θεματάκι φτιάξατε να διαβάσω καμιά γνώμη βρέι; Μη μπζάχνω άδικα![]()
Όντως πολύ καλός είναι ο πρίγκιπας. Εχει εκπλήξει πολλούς. Άλλοι πάλι το διέβλεπαν ήδη απ τα πέτρινα χρόνια ''σ' αυτούς'' πως θα ξαναπρωταγωνιστήσει και τελικά διέψευσαν και εμας και τον Μπέρτζες και τον αρχηγό Τζάρβις και το αγωνιστικό τιμ των γιαμάχων και όλους τους δημοσιογράφους του κόσμου (εκτός της Suzy Perry και του ΔΔ) και τους συναθλητές του, μέχρι και τον Περνάτ και μπλα μπλα ...
Πέρα απ την πλάκα τέτοιο πείσμα, τέτοια θέληση δεν έχει ξαναβγεί. Κααααααααλός είναι μωρέ
![]()
Φανηκε και στον αγωνα απο αλλη καμερα αλλα απο την Onboard φαινεται ακομα περισσοτερο το ποσο στο οριο ηταν η προσπεραση του espargaro στο εσακι της dunlop πανω στον marquez.
Το καλο με τον μικρο εσπαργκαρο ειναι οτι ειχε γρηγορο και σταθερο ρυθμο και σε αυτο το εμπρος βημα επαιξε ρολο το τεστ της Χερεθ οπως ειπε ο ιδιος και ο Poncharal.
Αμα συνεχισει ετσι και σταθει λιγο τυχερος με τις μεταγραφες (Lorenzo, pedrosa, dovi, ducati, honda, suzuki) ισως και να ανεβει Απανω σε μια εργοστακη Μ1 του χρονου.
Μπα, τσεκάριζα αν λειτουργεί μιας και υπάρχει ένα politically correct στη χρήση του.
Admin? Δεν νομίζω. Εφυγα εδώ και καιρό για να μπορώ να απαντώ καταλλήλως σε κάτι 3μάλακες που μου ζάλιζαν τα @@.
Σε κάλεσα? Se moi? Δεν νομίζω, ignore list ήσουν εκεί.
Κουράγιο έδινα σε κάτι παλληκάρια που άνοιξαν διάλογο μαζί σου έδινα.
Ktine μαζί με τις ντομάτες φέρε και ένα καρότσι να φορτώσουμε τα @@ μας, γιατί απ΄το πρήξιμο δεν θα μπορούμε να κουνηθούμε.
![]()
Αν θέλετε να συνεχίσετε τα καλωσορίσματα και λοιπές αβρότητες μπορείτε να ανοίξετε άλλο σχετικό θέμα.
Think faster than you ride