Σελίδα 5 από 22 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 320

Θέμα: επειδη το μυαλο κανει κολπα.....απο τουριστικο street,σε on off..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Άκη άσε τις ταρζανιές εποχές που είναι! ....... και του θωμά, ή κράτα το μεκανάκι σσσσ και κάνε την πάπια με πολύ μεγάλη επιτυχία!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Από την άλλη, μπορείς πάντα να δανείζεσαι τον Ελέφαντα του Θωμά που τον έχει καλογυαλισμένο και κάθεται, αν του τον επιστρέφεις πλυμένο γυαλισμένο. Γιατί να μπεις στα έξοδα??
    καλα εχεις τετοια φαση και θες να μπεις σε κοπο να αλαξεις το fazer σου; ημαρτον κατσε στα αβγα σου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    ομως οταν βγαλεις τις βαλιτσες θα με χαλανε παρα πολυ οι σιδεριες σε ενα τετοιο μηχανακι...
    ..

δεν ξερω αν παιζουν σιδεριες με βιδες μισης στροφης. για ψαξου λιγο κατα κει

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    καλα εχεις τετοια φαση και θες να μπεις σε κοπο να αλαξεις το fazer σου; ημαρτον κατσε στα αβγα σου

δεν ξερω αν παιζουν σιδεριες με βιδες μισης στροφης. για ψαξου λιγο κατα κει

βασικα γκαφρα για τριβαλιτσο στο φειζερ δεν παιζουν.εχω σαμαρια αλλα θελουν βασεις γιατι αλλιως θα την μαμησουν στην γρατσουνια..
    τεσπα,δεν ειναι μονο το τριβαλιτσο-φορτωμα αλλα παιζει και αυτο ενα ρολακι στο ολο θεμα...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Μην ακούω ότι το fazer δεν φορτώνεται!!!!! μετακόμιση ολόκληρη είχα κάνει με το 600, στο καράβι κόντεψαν να μου το χρεώσουν για αυτοκίνητο!!! Τώρα αν σε χαλάνε οι σιδεριές( όπως και εμένα) απλά τις βάζεις μόνο όταν είναι να πάς ταξίδι.Λιγότερο από 10 λεπτά είναι να τις βάλεις επάνω την προηγούμενη μέρα και άλλο τόσο για να τις βγάλεις μετά την βόλτα.!!! Εγώ αυτό έκανα με το 600.Όλες οι σκαλωσιές έφευγαν με 6 βίδες!!!!
    Με τα σαμάρια μπορείς να βάζεις μία βαμβακερή πετσετούλα από κάτω και δεν θα κάνουν ούτε 1 γρατζουνίτσα.
    Αν δεν σε καλύπτουν τα παραπάνω ως λύσεις για ένα μηχανάκι που γουστάρεις πές απλά ότι ψάχνεις αφορμή για να το αλλάξεις και τράβα πάρε ένα f800gs να ευχαριστηθείς φόρτωμα και πίστεψέ με, δεν καίει τίποτα αν πάς σαν άνθρωπος και μία χαρά αξιόπιστο είναι, και ABS έχει και θερμενώμενα grips έχει και trip computer και αισθητήρα πίεσης για τα λάστηχα και και και και και.... πολλα που οι άλλοι θα τα βάλουν σε 5-10 χρόνια στις μηχανές τους.Και μιλάμε για μοντέλο 2007-2008 που είναι χαλαρά στα λεφτά που θές να δώσεις.

δεν ειπα οτι δεν φορτωνεται το μηχανακι μου.ξερω πως και ποσο φορτωνεται.απλα οτι αν μπει κατι,θα μπουν σαμαρια για οταν χρειαστει.μπαγκαζιερα απαγορευται οπως και γενικα βαλιτσες για τους λογους που ανεφερα παραπανω.
    η ευκολια φορτωματος,παιζει ενα ρολο,αλλα μικρο.αν ηταν αυτο μονο δεν παιζει να ηθελα να αλλαξω μηχανακι.

ΦΙΛΕ..........ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ VSTROM

Είτε θές είτε όχι...!!!!
    Έγώ σέ βλέπω πάντως νά μήν είσαι έτοιμος γιά τό βήμα.
    Άλλιώς δέν θά εύρισκες στό στρόμα σάν κουσούρι τό νά τό ψάχνεις
    στό πάρκιγκ όπως έγραψες.
    Μήν τό ψάχνεις τζάμπα, αύτό είναι τό μηχανάκι πού περιγράφεις.
    Όσο καί νά τό βασανίσεις δέν ύπάρχει καλύτερο στά πάντα...!!!
    Ένα τού 2008-09 κοστίζει περίπου 5000 εύρώ σέ πολύ καλή κατάσταση.
    Τά λοιπά μάλλον είναι άνησυχίες καταναλωτικού συνδρόμου,άλλιώς
    ΚΑΤΣΕ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΣΟΥ....!!!
    Καί μή γράφετε σαχλαμάρες μερικοί,άλλο κόλπο τό Γιαμάχα,άλλο είδος.
    Ναί όλα πάνε παντού άλλά πώς πάει τό καθένα...??
    ΤΕΛΟΣ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΦΙΛΕ..........ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ VSTROM

Είτε θές είτε όχι...!!!!
    Έγώ σέ βλέπω πάντως νά μήν είσαι έτοιμος γιά τό βήμα.
    Άλλιώς δέν θά εύρισκες στό στρόμα σάν κουσούρι τό νά τό ψάχνεις
    στό πάρκιγκ όπως έγραψες.
    Μήν τό ψάχνεις τζάμπα, αύτό είναι τό μηχανάκι πού περιγράφεις.
    Όσο καί νά τό βασανίσεις δέν ύπάρχει καλύτερο στά πάντα...!!!
    Ένα τού 2008-09 κοστίζει περίπου 5000 εύρώ σέ πολύ καλή κατάσταση.
    Τά λοιπά μάλλον είναι άνησυχίες καταναλωτικού συνδρόμου,άλλιώς
    ΚΑΤΣΕ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΣΟΥ....!!!
    Καί μή γράφετε σαχλαμάρες μερικοί,άλλο κόλπο τό Γιαμάχα,άλλο είδος.
    Ναί όλα πάνε παντού άλλά πώς πάει τό καθένα...??
    ΤΕΛΟΣ...
    σαν πρωτο κουσουρι περιεγραψα τα φρενα του που δεν μου αρεσαν.σαν δευτερο το οτι ειναι πολυ πολυ πολυ φορεμενο και εμενα αυτο με χαλαει.σαν εμφανιση,απτην μεση και μπροστα μαρεσει,το πισω μερος με αφηνει αδιαφορο.
    παιζει στο μυαλο μου και βρισκεις πολλες επιλογες στο καρ.
    αν ειμαι ετοιμος για την μεταπηδηση απτην μια κατηγορια στην αλλη δεν ξερω.αν ηξερα δεν θα υπηρχε αυτο το θεμα !
    ευχαριστω για την απαντηση

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Εαν έχεις συνηθίσει σε 4I κινητήρες και ομαλές smooth αποδόσεις για όλες τις χρήσεις πολυ δύσκολο να μπορέσεις να αρκεστεις σε κάτι άλλο..
    Για αυτούς που δε μπορούν να αποχωρηστουν μια εύκολη μετάβαση θα ήταν οι τρικιλινδροι τις triumph, συνεπώς tiger 800 εαν έχεις φράγκα 955 injection εαν έχεις περιορισμένο μπατζετ..
    Μια αλλη λύση ειναι να φορέσεις αναρτήσεις aftermarket ρυθμιζόμενες και να δίορθωσεις το θέμα άνεσης...όσο για τους χώρους δεν θα χρειαζομουν με το fazer κάτι παραπάνω απο το να βάλω ένα τριβαλιτσο( ψάξου και για μεταχειρισμένο)

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Akis είσαι για το νεο v-strom?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	welcome-2013-suzuki-v-strom-650-abs-adventure-52398_1.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	100,7 KB 
ID:	316893
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Εαν έχεις συνηθίσει σε 4I κινητήρες και ομαλές smooth αποδόσεις για όλες τις χρήσεις πολυ δύσκολο να μπορέσεις να αρκεστεις σε κάτι άλλο..
    Για αυτούς που δε μπορούν να αποχωρηστουν μια εύκολη μετάβαση θα ήταν οι τρικιλινδροι τις triumph, συνεπώς tiger 800 εαν έχεις φράγκα 955 injection εαν έχεις περιορισμένο μπατζετ..
    Μια αλλη λύση ειναι να φορέσεις αναρτήσεις aftermarket ρυθμιζόμενες και να δίορθωσεις το θέμα άνεσης...όσο για τους χώρους δεν θα χρειαζομουν με το fazer κάτι παραπάνω απο το να βάλω ένα τριβαλιτσο( ψάξου και για μεταχειρισμένο)
    αφτερ αναρτησεις μπηκαν και προσφατα μαλιστα.και τις πειραζω ακομα.αλλα οπως και να το κανεις,ειναι σχετικα σκληρο.τουλαχιστον ακομα.
    ο τιγρης ο 800 οπως ειπα μαρεσει πολυ αλλα εχει τα ιδια και παραπανω λεφτα απτο δικο μου,οποτε το αφηνουμε στην ακρη.
    αν αλλαξω μηχανακι θα αλλαξω για κατι φτηνοτερο,εστω και λιγο.τοσο για να του κανω ενα σερβις η λαστιχα,αντε κανενα αξεσουαρ,οσο και για να μπουν στο κουμπαρα για τουρ.
    @μπιλυ,δεν με χαλαει αλλα παει ακομα πιο ψηλα!!ομορφο ειναι,για μενα περισσοτερο απτο παλιο...

Τι αμορτισέρ έβαλες; Εγω με hagon το κάνω όσο μαλακό θέλω εαν θέλεις ακόμη και σε επίπεδα onoff, ρύθμισε μια σαε και κατόπιν παξε με απόσβεση επαναφοράς, δε νομίζω να συναντήσεις πρόβλημα στην άνεση.

Ιδανική περίπτωση ψηλού τετρακυλινδρου ειναι το βερσις (και το μονο βέβαια)αλλα το μαμημενο το μουτρο πως συνηθίζεται...(

το βερσυς εμενα δεν με χαλαει...αλλα...ειναι πολλα τα λεφτα..εν παση περιπτωση θα κανω κανα 2 βολτες μηχανακια φιλων και θα δουμε.θενκς

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    το βερσυς εμενα δεν με χαλαει...αλλα...ειναι πολλα τα λεφτα..εν παση περιπτωση θα κανω κανα 2 βολτες μηχανακια φιλων και θα δουμε.θενκς
    Το κανουμε τραμπα με το XMAX μου,που και ανετο ειναι και μπαγαζιερα εχει..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    για το μούτρο του versys με 200ευρώ από έτσι

Όνομα:	hid2.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	76,1 KB 
ID:	316939

το κάνεις έτσι

Όνομα:	P1000267.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	61,0 KB 
ID:	316940

και είναι μια χαρά όμορφο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Το κανουμε τραμπα με το XMAX μου,που και ανετο ειναι και μπαγαζιερα εχει..........
    εχω κρυπτονα με τιμια χλμ και νεο κυλινδρο+ παρελκομενα!!!και μπορω να κανω ξερογκαζο!!!

οσο για το βερσυς,αν εξαιρεσουμε το πρωτο 650 με το μανιταροειδες φαναρι,το επομενο 650 και το 1000 μαρεσουν...

Σελίδα 5 από 22 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street η on off, super four η xt??
    από aakkuan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2009, 20:55
  2. Λαστιχα Street σε on-off
    από harlek στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2005, 14:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •