οπως λεει ο τιτλος,επειδη καμια φορα το μυαλο κανει τα δικα του και επειδη εδω και αρκετες μερες,δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα απο μονος μου,ειπα να ζητησω καμια αποψη.
μερικοι το ξερουν,αλλοι θα το μαθουν τωρα.
εχω ενα fazer 800,12/2011 με 11.500 χλμ.παντα "οπαδος" των τουριστικων στρητ και δη των fazer,αφου παλιοτερα ειχα το 600.
οταν αποφασισα να παρω το μηχανακι αυτο,ειχα αρκετο καιρο αμηχανος και οπως καταλαβαινετε,η κ@υλ@ επαιξε μεγαλο ρολο στην αποφαση μου,καθως το θεωρω απο τα πιο ομορφα.
μαζι με το μηχανακι,πηρα και καποια νεα οτι γινομαι τετραωρος στην δουλεια,και αποτι φανηκε κραταει ακομα αυτο,οποτε πολλα χρηματα για βολτες δεν παιζουν.παρολαυτα οσο μπορω βγαινω.
ας εστιασω στο θεμα.μου εχει κατσει στο μυαλο να το δωσω και να παρω ενα ον οφφ,με σκοπο να ειναι πιο ανετες οι βολτες μου και λιγοτερο σπορ,μιας και εχω ηρεμησει αρκετα οδηγικα.
δεν θα πω ποια μηχανακια μου καθονται καλα ακομα,αλλα θα πω τι ζηταω απο ενα μηχανακι.
-η χρηση ειναι σε βολτες,με νορμαλ ρυθμους,ουτε χαρλεορυθμους ουτε δαγκωνω ταυτοτητα.
η μηχανη μεσα στην πατρα μπαινει σχετικα σπανια,και ακομα πιο σπανια σε ωρες αιχμης,καθως υπαρχει ο παπιος.
-αξιοπιστια.γιαυτο τον λογο εχω κρατησει το κρυπτον μου ακομα,μετα απο τοσα χρονια.
-νορμαλ καταναλωση(με το 800 σε νορμαλ βολτες καιω 5,2-5,5 και σε λιγο πιο γρηγορες 5,8.μεσα στην πολη ανεβαινει προφανως αλλα δεν θελω να ξεφυγω πολυ προς τα πανω)
-αυτονομια.παροτι εχω καλη καταναλωση,με το 17αρι τεποζιτο,χανω στην αυτονομια)
-ευκολια φορτωματος.θα μπει τριβαλιτσο,κι ελπιζουμε να βρισκουμε τα γκαφρα να τα γεμιζουμε και να πηγαινουμε κανα σ/κ καπου.
-μπατζετ.εστω οτι πουλιεται,σε νορμαλ λεφτα,θα προτιμουσα να παρω κατι πιο φτηνο,ωστε να του κανω ενα σερβις,να αλλαξω λαστιχα ή να βαλω καποιο εξτρα αν θελω.ακομα,αν μου μεινει και κανα φραγκο να μπει στον κουμπαρα για εξω,θα μ'αρεσε!!!
-abs,οπωσδηποτε.ειχα μηχανακι κι ετσι κι αλλιως και το θελω.
αν μου ερθει κατι αλλο θα το πω στην πορεια.
δεδομενου οτι βρισκω να το δωσω σε καλη τιμη,να προχωρησω η να κατσω στα αυγα μου και μετα το καλοκαιρι βλεπουμε;;;;
ας αρχισουν οι χοροι και τα λεμε σε λιγο![]()