Ρε παιδια οκ. Τα ευρωπαικα ειναι τελεια απο καθε αποψη και πιο αξιοπιστα και απο μαντεμενια ξυλοσομπα. Οκ;; Ηρεμησατε τωρα;;
"Ασ'τον τρελο στη τρελα του" που λεει και το τραγουδι. Ουτε χαβαλε δε σηκωνετε πλεον.
Παρτε οτι γουσταρετε, τσολιας στην τσεπη σας δεν θα γινω ουτε 'γω ουτε κανενας.
Εγω απλα ξερω οτι οποιον μηχανικο εχω γνωρισει στη ζωη μου και καναμε λιγο παρεα, πινει νερο σε ονοματα οπως Honda, Toyota (τα παλια), Mitsubishi, Subaru, Yamaha, Suzuki κλπ.
Εσεις παρτε οτι γουσταρετε απλα θα το πληρωσετε στο θεμα αξιοπιστιας. Εχουν πολλα πλεονεκτηματα τα ευρωπαικα (αμαξια, μηχανακια) απλα δεν ηταν ποτε και απ'οτι φαινεται δεν θα γινουν ουτε στο μελλον αξιοπιστα. (εδω οι Ιαπωνεζοι αρχισαν τα περιεργα, οι ευρωπαιοι θα στρωσουν;

.
Παρε ενα golf 4αρι για παραδειγμα. Πλεον ακουγονται σαν ντιζελ και τα ηλεκτρικα ή ειναι ψοφια ή στα τελευταια τους και ανεκαθεν ηταν προβληματικα. Ακου και ενα civic 20ετιας και θα καταλαβεις τη διαφορα. Και μιλαμε για Volkswagen, αμα παμε προς Γαλλια, Ιταλια (lol) ή αλλου κλαφτα. Μονο τα Ford διαφερουν και αυτα ειναι κατα το ημιση Ευρωπαικα και τα Volvo λιγο που ειναι πλατφορμες Ford και εταιρια που σεβεται τον πελατη. Εξαιρουνται φυσικα BMW και Mercedes αλλα εκει τα σκας χοντρα.