Τελευταιας τεχνολογιας πραμα δλδ.
Ωραιο το suzukaki αν εχει πινακιδα κανε μια κινηση μηπως το δινει ο ιδιοκτητης...![]()
Jawa 350 TS, κωδικός μοντέλου:638, μοντέλο του 1986 (μάλλον).
Κάπου παρατημένη για μια πενταετία. Είμαστε στα προξενιά με τον ιδιοκτήτη. Ψάχνοντας λίγο στο νετ και με την πολύτιμη βοήθεια του Άρη (sapila racing) είδα πως είναι απλή μοτό με κάποιες ιδιοτροπίες και σημεία που χρήζουν προσοχής στο restoring, καθώς και σχεδόν ανύπαρκτα ανταλλακτικά στη χώρα μας. Μια μοτοσυκλέτα που τα τελευταία χρόνια την έψαχνα μανιωδώς. Την βάζω εδώ γιατί εδώ είναι η θέση της μέχρι να μετακομίσει στις ανακατασκευές.
![]()
Καλό ξεκίνημα, με το καλό να ξανακούσουμε τη Jawa να περνάει από τις γειτονιές και να σηκώνει ντουμάνι! Θα σε πάω και μια κόντρα με τον ΜεΖέ μου, όταν θα είσαι έτοιμος!!
Ωραίο μηχανάκι, πάντως! Ξέρω μια ολόιδια και σε αντίστοιχη κατάσταση παρατημένη, κάπου στην Αθήνα! Αν σε ενδιαφέρει, ρίξε ΠΜ, αλλά δεν έχω αναζητήσει ιδιοκτήτη κλπ, νομίζω φοράει και πινακίδα, πάντως σίγουρα δεν κινείται εδώ και χρόνια...
Επίσης, αν χρειαστείς βοήθεια για αναζήτηση ανταλλακτικών από εξωτερικό, πες μου! Κάτι θα κάνουμε...!
![]()
...το νου σου!!
Αυτο παιζει να ειναι FRZ 250...
εγω ειχα βαλη αυτην την εξατμιση σε ενος φιλου το 250 το 1996.....
Εκτος και εαν ειναι ο διδυμος κλωνος....