Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Χαθηκαν τα κλειδια απο CBR1000RR 2008

οτι να'ναι μελος Το avatar του/της roukos_x
    ψαξε!!! ψαξε κ στα πιο κουλα μερη! φιλος βρηκε τα κλειδια της μηχανης μετα απο χρονια στο σκαφακι του πλυντηριου, αλλος στο σκουπιδιαρικο (παιχνιδι) του γιου του.. καντα ολα ωπα. τσεπες, κουκουλες, καλτσες, κουζινες, καναπεδες.. σινουκ που ελεγαν κ στο στρατο!!!

Νέο μέλος
    Στρατιωτικός ειμαι και εχω κανει πολλα σινουκ τωρα ειναι το θεμα τι κανουμε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    κοίτα

ή θα βρεις τα κλειδιά

ή θα πληρώσεις πολλά

Σόρι
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Σε alfa romeo ειχα απενεργοποιησει το ιμομπιλαιζερ.Πηγανε σε εναν κλειδαρα την κλειδαρια και εφτιαξε αλλο κλειδι.Δεν θυμαμαι ομως πολυ καλα τη διαδικασια.Για ρωτα και κανεναν καλο κλειδαρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sakisdraminos Προβολή μηνύματος
    τωρα το θεμα ειναι αμα παραγκιλω κλειδι δεν θα μου ερθει κομενο, αντε και αλλαξα κλειδαρια θα μπορει να βρει το ημομπιλαιζερ η θα χρειαστω και ιμομπιλαιζερ?
    Το κλειδι ειναι μαγνητισμενο. Το immobilizer διαβαζει τον κωδικο απο το κλειδι.

Ακομα κι αν παραγγειλεις καινουργιο κλειδι (το οποίο δεν θα ειναι μαγνητισμενο) και αλλαξεις κλειδαρια, το immobilizer δεν θα διαβαζει τιποτα... και φυσικα δεν θα επιτρεψει στη μηχανη να λειτουργησει. Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να απενεργοποιηθει το immobilizer το οποίο δεν γνωριζω αν γινεται.

Αν είχες το μεταλλικο ταμπελακι θα σου στελνανε απο χοντα καινουργιο μαγνητισμενο κλειδι.

Ψάξε!

Έντιτ: Τωρα το ειδα οτι εχουν περασει καποιες μερες... ελπιζω να το χεις βρει!

Υπαρχει λυση πας σε συνεργειο σου βγαζει την κλειδαρια σου βγαζει τον εγκεφαλο τα στελνεις αθηνα και με κοστος περιπου στα 120 με 150e εχεις ξανα κλειδια.
    keyman.gr

Παλαιό μέλος
    αγοραζεις κλειδια για το συγκεκριμενο μηχανακι απο ebay και μπαινεις ytube για να φιξαρεις τα κλειδια μονο σου, για honda παντος που ειθελα να μαθω στο δειχνει βημα βημα. αλλα την κλειδαρια θα την βγαλεις για να παει κλειδαρα να σου φιαξει το κλειδι.δεν αλλαζεις ουτε εγκεφαλο ουτε ιμοβιλαιζερ.

Νέο μέλος
    παιδες καλημερα αγορα ενα απλο κλειδι που να τεριαζει το πηγα 1α στον ηλεκτρολογο και μετα στο κλειδαρα ο ενας εβαλε το κλειδι στον εγκεφαλο και ο αλλος εκοψε το σχημα.
    πρεπει να πατε ολη την μηχανη στο μαγαζει γιατι μου εκοψε το κλειδι μονο απο την μιζα δεν ανοιγαν η σελα και το ντεποζιτο.
    το κλειδι ειναι μεγαλυτερο απο το κανονικο αλλα παριγκιλα απο ebay και μολις ερθουν θα κανω παρομοια διαδικασια!
    το καθε κλειδι πρεπει να περαστει στον εγκεφαλο δεν γινεται διαφορετικα!

Banned
    Δεν νομίζω ότι το κλειδί της τάπας και της σέλας θέλουν πέρασμα στον εγκέφαλο
    Το ΤΑ 700εχει ένα κλειδί για όλα, αλλά σίγουρα η τάπα και η σέλα δεν<διαβαζουν> immobilizer

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Το ΤΑ 700εχει ένα κλειδί για όλα, αλλά σίγουρα η τάπα και η σέλα δεν<διαβαζουν> immobilizer
    συμφωνώ.

Δεν παίζει αυτό που λες.Μόνο στην τιμονόπλακα διαβάζεί.

Το ντεπόζιτο και το "σελάκι" πίσω δεν διαβάζει.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    συγνωμη λαθος διαιποση.
    δεν θελουν ιμομπιλαιζερ απλα εχοθν διαφορετικο κοψημο απο την κλκιδαρια!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sakisdraminos Προβολή μηνύματος
    συγνωμη λαθος διαιποση.
    δεν θελουν ιμομπιλαιζερ απλα εχοθν διαφορετικο κοψημο απο την κλκιδαρια!!!!
    Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ταιριάζουν... Εκτός αν εχει αλλαχτεί κάποια απο τις 3 κλειδαριές...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ταιριάζουν... Εκτός αν εχει αλλαχτεί κάποια απο τις 3 κλειδαριές...
    ακριβώς, ξανά.

Όλα έχουν το ίδιο κόψιμο ,γιατί 1 κλειδί ανοίγει και τα 3 σημεία. Είτε ντεπόζιτο ,είτε την πλάκα, είτε την θέση συνοδηγού.

Ερωτηση προς τον Sakisdraminos:Πριν χάσεις τα κλειδια σου ολες οι κλειδαριες(μιζα,ταπα,σελα) ανοιγαν με το ιδιο κλειδι?Εαν ναι τοτε το κλειδι που σου εβγαλε ο συναδελφος δεν ειναι αυτο που ειχες .Πώς μπορεί να συμβεί αυτό;Κατα το λυσιμο της κλειδαριας πρεπει να μπερδεψε τα λαμακια.
    keyman.gr

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από keyman Προβολή μηνύματος
    Ερωτηση προς τον Sakisdraminos:Πριν χάσεις τα κλειδια σου ολες οι κλειδαριες(μιζα,ταπα,σελα) ανοιγαν με το ιδιο κλειδι?Εαν ναι τοτε το κλειδι που σου εβγαλε ο συναδελφος δεν ειναι αυτο που ειχες .Πώς μπορεί να συμβεί αυτό;Κατα το λυσιμο της κλειδαριας πρεπει να μπερδεψε τα λαμακια.
    ΟΛΑ τα CBR έχουν ένα κλειδι που ανοιγει και για τη κεντρική κλειδαριά της μίζας, και το ντεπόζιτο και τη σέλα.

Αρχίζουμε κι έχουμε δεύτερες σκέψεις.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2006, 11:18
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •