παιδες καλισπερα εχω χασει και τα δυο κλειδια απο οτην μηχανη τι κανω τωρα?
βοηθηστε γιατι εχω να το κανω δυο μηνες βολτα και θα σκασω!
παιδες καλισπερα εχω χασει και τα δυο κλειδια απο οτην μηχανη τι κανω τωρα?
βοηθηστε γιατι εχω να το κανω δυο μηνες βολτα και θα σκασω!
Νομιζω θες εγκεφαλο. 1500 γιουρα καινουργιο. Μαζι με κλειδια ιμομπιλαιζερ.
Με την άδεια κυκλοφορίας και την ταυτότητα σου πας Χοντα και ρωτάς
Αν δεν εχεις χασει και το μεταλλικο ταμπελακι με τον αναγλυφο κωδικο του κλειδιου, πας σε μια αντιπροσωπεια χοντα και σου παραγγελνουν απ εξω αλλο.
Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων!!!
τον τελευταιο χρονο πανε ολα στραβα...
το μεταλικο δεν το εχω ηταν πανω με τα κλειδια επισις δεν μου τα κλεψανε σιγουρα!
απο εμενα εχει γινει μαλακια απλα δεν μπορω να θυμηθώ!
Μια λυση ειναι να παω απο αντιπροσωπεια αλλα ειναι λιγο επικίνδυνο λογο Σαρακακη ! μια αντλια μου ειχε χαλασει και οσους πηρα τηλ μου ζητησαν πανω απο 840ευρω και τελικα βρηκα απο αμερικη με 265ευρω!
τωρα το θεμα ειναι αμα παραγκιλω κλειδι δεν θα μου ερθει κομενο, αντε και αλλαξα κλειδαρια θα μπορει να βρει το ημομπιλαιζερ η θα χρειαστω και ιμομπιλαιζερ?
τωρα αυτο με τον εγκεφαλο μου φενεται περιεργο και αμα παω σε κατι τετοιο μαλλον για αγραφο το κοβω!
Πάρε ένα ρεπό, φώναξε και 2 καθαρήστριες και πές ότι θές να κάνεις γενική φασίνα στο σπίτι.Και τα κλειδιά θα βρούνε και καθαρό σπίτι θα έχεις και θα σου βγεί και φθηνότερα
αποκλειεται εχει γινει ειδι αυτο
κάτσε ψάξε τα κλειδιά σε ρούχα βαλίτσες που είναι στο πατάρι ή σε καμιά εργαλειοθήκη αν έχεις δικό σου γκαράζ. καμιά φορά όταν έχουμε να χρησιμοποιήσουμε κάτι για αρκετό καιρό, πράγματα που έχουν σχέση με αυτό είναι πιο πιθανόν να βρεθούν δίπλα σε άλλα που χρησιμοποιούσαμε τότε.
η μαλακια ειναι οτι θα τα βρεις αφου θα έχεις φτιαξει τα καινουρια![]()
να χασεις κλειδια εξω το καταλαβαινω αλλα να γυρισεις σπιτι με το μηχανακι και να τα χασεις μετα και μαλιστα και τα δευτερα ακουγεται περιεργο
Πρόσφατα έχασα την κάρτα του e-pass της ΑΟ. Εψαχνα απο εδώ, έψαχνα απο εκεί, τίποτα. Δήλωσα απώλεια, έβγαλα φρέσκια. Μέχρι την επόμενη φορά που ξαναχρησιμοποίησα το αδιάβροχο της μηχανής...Ε, μαντέψτε που ήτανε...
παιδες ευχαριστω πολυ ηια την συμπαρασταση αλλα το προβλημα μου ειναι οτι εργαζομαι στην Σαμο και ανεβενω για δεκα μερες με αδεια και ηθελα να την κατεβασω την μηχανη.
το θεμα ειναι τι να κανω.
τα κλειδια δεν βρησκονται!
απο εδω και περα τι θα κανω?
http://www.ebay.com/itm/2008-2009-20...400b51&vxp=mtr
κατι τετοιο θα κανει ? θελει να βρεις και το imobilaizer ?