και το bmw που έβαλες στα 6500 είναι...
πάρ'το σου λέω να με βγάλεις απο τον πειρασμο!![]()
και το bmw που έβαλες στα 6500 είναι...
πάρ'το σου λέω να με βγάλεις απο τον πειρασμο!![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Γιατι δεν κοιτας κανενα transalp(abs)..?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/...le&features=50
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
κτμ δεν παιζει με την καμια...παω για τον τιγρη 100 φορες περισοτερο.
το τζι ες το σκεφτομαι αλλα και το φοβαμαι ταυτοχρονα.
τρανσαλπ δεν παιζει.το μονο που ψιλοτρωγεται εμφανισιακα ειναι το 700 αλλα με 5 αρι σασμαν δεν με ψηνει.....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Πένα και τα 3.
Όντως το varadero και το strom δεν θελουν τιποτα, το bmw θελει πλαϊνες.
Η τιμη του bmw ειναι πολυ καλη αλλα αν το ψηνεις φροντισε να μαθεις πρωτα για το κοστος συντηρησης και κανε του ελεγχο στον αξονα (στα ηλεκτρονικα δεν μπορεις να κανεις ελεγχο).
Εσενα (με το χερι στη καρδια) πιο απο τα 3 σε ψηνει;
το gs πανε χρονια που το εχω οδηγησει και αυτο μια βολτα 5λεπτου.τοτε μου ειχε φανει αρκετα "ξενο" αλλα δεν προλαβα να καταλαβω και πολλα.θελω να το ξανακανω μια βολτιτσα.
το βαραντερο επισης που οδηγησα προσφατα ενα 5λεπτο απο αγγελια,εχει αρχοντικη θεση,πολυ ανετη σταση κλπ.αλλα οταν πηγα να το κανω πισω να το ξεπαρκαρω καταλαβα οτι ειναι μοσχος!βεβαια με το που ξεκινας χανεται ολα πραγματικα.
το στρωμα ειναι το πιο νορμαλ μηχανακι.δεν ειναι τοσο ανετο οσο το ντερο,ουτε τοσο καλο οσο το gs οσον αφορα την κυλιση,αναρτησης,δυνατοτητες κλπ κλπ,αλλα τα κανει ολα.πιο ευκολο στην πολη,με δυνατοτητες ταξιδιου κλπ...
ισως λιγο περισσοτερο το ντερο απτο στρωμα.βεβαια το συγκεκριμενο στρομ μου κατσε με τα εξτρα του και το χρωμα κλπ...
λοιπον απ ολα αυτα
η το στρωμα η το βαρκαντερο
οντως το 700 δεν σπαει δεν χαλαει
αλλα αυτη η ριμαδοπεμπτη ειναι για το αναθεμα
μπορει να εχει ποιο καλη ποιοτητα απ το στρωμα
ποιο καλα φρενα αλλα εχει θεματακια
Αν αγορασεις βάσει καύλας τοτε δεν μενει παρα να απαντησεις με μια λεξη σε αυτο
χωρις βεβαια να ξεχνας αυτο (εαν προκειται για το bmw)
Απο οικονομοτεχνικής αποψης, προσωπικα θα επελεγα το strom.φροντισε να μαθεις πρωτα για το κοστος συντηρησης και κανε του ελεγχο στον αξονα
το bmw με φοβιζει οπως ειπα.και για να προλαβω τυχον θιγμενους,οχι απο αυτα που ακουω(μονο) αλλα απο αυτα που εχω δει.και δεν ειμαι για τετοια ουτε σαν χαρακτηρας ουτε σαν τσεπη.αμα μου κανει καμια χοντραδα μπηκε αγγελια την ιδια μερα.
σιγουρα η κ@υλ@ μονο δεν θα παιξει ρολο.το στρομ ειναι η πιο φρονιμη,συνετη και ισως εξυπνη επιλογη.
και λογικα το στρωμα δεν θα το λατρεψω για τις συγκινησεις του,αλλα θα ειναι παντα ετοιμο να κανει αυτα που εχει φτιαχτει να κανει και αυτα που ζηταω.
η καταναλωση του χοντα σε νορμαλ ρυθμους οπου και συνηθως πλεον κινουμαι,ειναι σε νορμαλ επιπεδα,συμφωνα με φιλο-μαστορα-κατοχο παλιοτερου μοντελου.μου ειπε οτι στο ταξιδι δεν παιζεται απο ανεση.το συγκεκριμενο εχει και ελατηρια αλλαγμενα στις αναρτησεις που ειναι στα +.
την οικονομια του στρομ πολλοι εμισησαν
το γκαζι του βαρκαντερο ουδεις.....
Εαν δεν θελεις να ρισκαρεις, θα συμφωνησω μαζι σου να αφησεις το bmw.
To varadero ειναι εγγυηση...
Αυτο που δεν μου αρεσε απο τη honda ηταν η αντιμετωπιση στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της, οπως επισης και οτι τα ΟΕΜ ανταλλακτικα της ειναι πανακριβα και αν χρειαστεις κατι που δεν το εχει στοκ ο Σαρακακης την εκατσες.
Βεβαια μετραει πολυ οτι εχεις φιλο μαστορα που εχει και αυτος varadero
![]()
κοιτα
εφ οσον εισαι straight οδηγος
και δεν θα το πινεις
το βαρκαντερο ειναι καλη επιλογη
ισως η καλυτερη στα mega on-of
καλυτερη απο την αποψη οτι ειναι τζαπαν
τα στρωμα τα 1000αρια(τα πρωτα)ειχαν καποια θεματακια
τα klv 1000 σπανιζουν
το 12αρι τενερε ειναι σε δικο του too much κοσμο
τα ευρωπαικα ειναι ναι μεν αλλα
αρα μας μενει αυτο
το βαρκαντερο
εχει γκαζι χωρους ανεση φρενα κλπ
το συγκεκριμενο που ποσταρες φαινεται πολυ τσιλικο
εξωτερικα τουλαχιστον,εχει ενα καρο εξτρα abs,προβολια,βαλιτσα κλπ κλπ
λαστιχα οκ που εχουν ψωμι
πρεπει να κινουνταν τουριστικα(αν κρινω απο το σημαδι στα λαστιχα,και την φθορα στο πελμα)
αυτα