Τελευταία τροποποίηση από chester24; 07/06/2014 στις 16:08.
.............
το κτμ;;;
δεν ειμαι για τετοια...αν ειναι να κανω την ανατροπη η θα παιξει tiger 800 η το gs το 1200,το οποιο βρισκω σε τιμη που με ενδιαφερει αλλα ειναι 8-9 χρονων μηχανακια και παιζουν στα 6-6500.
το μηχανακι δεν βγαινει καθε μερα γιατι για γυρω γυρω εχω το παπι,το λυπαμαι να το βαζω μεσα στην κινηση(οταν παω εκει μεσα).
πχ σημερα βγηκε,περιμετρικη ριο,παλι πισω,πλυσιμο,λαδωμα αλυσιδα και υποστεγο.ειχα να το παρω κανα 4-5 μερες.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Τοτε κατσε στα αυγα σου και εισαι μια χαρα πιστευω...
Αν δεν βρηκες βασεις για σαμαρια παιζει να εχω καπου στην αποθηκη.. Αυτες ηταν για multistrada, αλλα ειναι αχρησιμοποιητες. Ισως με μια μετατροπη ταιριαξουν..![]()
.............
τρωγομαι...
κοιτα,προς το παρον δεν χρειαζονται,ισως κατα αρχες σεπτεμβρη,γιατι τωρα δεν παιζει φραγκο..thanks παντως...
υγ.εσυ μετακομισες πατρα;;;;
Σε περιπτωση που τα θελησεις πεστο μου!! Θα στα χαρισω εννοειται!
Ναι Ακη μετακομισα..
Βρισκομαι στην Πατρα εδω και ενα μηνα φιλαρακι..
"Εστρωσα" με την μετακομιση, με την δουλεια κλπ και η αληθεια ειναι οτι αυτες τις ημερες ειχα στο μυαλο μου, για κανα καφε / βολτα με τους
Πατρινο-motoforumιστες και οχι μονο φυσικα...
Ειχα σκοπο δηλαδη να το βαλω σαν θεμα στο φορουμ χαχαχαχαχαχαχα, αλλα με προλαβες!!!![]()
.............
καλως μας ηρθες λοιπον..την αλλη κυριακη παιζει η ετησια,δεν ξερω αν παιζει να ακολουθησεις,αλλα πινουμε κανα βραδακι καμια μπυρα η σ/κ κανα κοφι.....![]()
Καλως σας βρηκα!!!
Για την ετησια λιγο εως πολυ δυσκολο (γαμωτ) για την ωρα, αλλα εδω τριγυρω για καφεδομπυρα κλπ, σιγουρα!!!!!!!!![]()
.............
Για κοίτα κι' αυτό ρε Ακη :
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5192038/
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
βαγγελη,εχω λιωσει το κεφαλι μου στο καρ αυτον τον καιρο...κοιμαμαι και σκεφτομαι μηχανακια,κυκλοφορω στον δρομο και κοιταω να δω κανα μηχανακι...
το varadero,αποτι εχω διαβασει στο νετ,το mk2(εως 2006) με το mk3(2007+) περα απο καποιες διαφορες εμφανισης που εχουν,υπαρχει και καποια διαφορα στην καταναλωση.λογικα αυριο θα μαθω περισσοτερα.το μκ3 παιζει στα 6000 με μπολικη προικα,η λιγοτερα σκετο.
επισης παιζει στα 6500 το tiger 800 το οποιο θα οδηγησω μαλλον μεσα στην επομενη εβδομαδα,γιατι οπτικα και απο αποψη κυβισμου κλπ νομιζω ειναι η χρυση τομη,αλλα παει ψηλα και ειναι σκετο(στην καλυτερη καμια μπαγκαζιερα).
και παιζει και το στρωμα που με 5000-5500 του 9-10 μοντελο φουλ εξτρα και μενουν τα φραγκα.
κοιταξα και το 1200 to gs αλλα παμε σε πολυ παλια μηχανακια(04-05)με 50.000+ χλμ και δεν με ψηνει.
συντομα μαλλον θα εχω νεα παντως....![]()
σημερα εκανα βολτα αρκετα μηχανακια.2 που δεν παιζει να τα παρω(gs1200 adv το καινουργιο και το 700αρι gs,ειχε τεστ ραιντ),και το tiger 800 το "χαμηλο",το οποιο ενω μαρεσαν τα φρενα του,ο κινητηρας(εχει πολυ γκαζι),η ασιθηση κλπ,μου φανηκε οτι σε τοποθετει πανω,ωστε να εχεις τεντωμενα τα χερια,σε μια περιεργη σταση και με χαλασε λιγο αυτο.
επειδη εχω καποιες προτασεις χειροπιαστες,εχει αρχισει η αμφιβολια για το αν κανω το σωστο....(παντα με πιανει στις αγοραπωλησιες μου)...
ηταν πολλες ομαδες.πηγα νωρις να ξεμπερδεψω πριν πλακωσει ο κοσμος.καναμε ενα 10 λεπτο βολτα,πισω και επομενο γκρουπ κλπ..
Α τοτε δεν θα ησουνα..Εγω κατα της 1 παρα λεω..10λεπτο..?
Υ.γ.Που ειναι οι παλιες καλες εποχες που πηγαινες στον ερωτα και επαιρνες οτι ηθελες για καμια βδομαδα+ και το τεσταρες σταληθεια..![]()