Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: 50άρια, ιταλικά ηλεκτρικά και διαφορές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ale3is
    http://www.bikez.com/motorcycles/aprilia_sx_50_2009.php t το 2009ν το δικο μου και το 2007 του φιλου μου http://www.bikez.com/motorcycles/aprilia_sx_50_2007.php και το 2010 που μου ποσταρες http://www.bikez.com/motorcycles/aprilia_sx_50_2010.php οποτε το δικο μου ειναι 2009 και κανεις λαθος . Του φιλου μου εχει χαλασμενο ανορθωτή και του καιει ολη την ωρα τις λαμπες με αποτελεσμα να μην εχει φωτα ! Απο το πισω το φαναρι και μενα μου εκαψε ολα τα λεδ και εβαλα λεδοταινια ! Δεν μπορει ρε συ να ναι και στα τρία αλλαγμενες ηλεκτρονικές και μπορω να σου βγαλω φωτο και απο τα τρια να τις δεις αν θες . Εμενα δεν ηταν πουθενα πειραγμένη η πλεξουδα τουλαχιστον ετσι φαινοταν και στο λαιμο μπροστα επειδη στρίβει το τιμονι κόβονται καλώδια και στο δικο μου και στο αλλο ! Σαυτο που λες οτι τα πηνεια χαλανε επειδη πολλοι τα κανουν 80αρια εχεις αδικο αντε εμενα χαλασαν γιατι το ειχα 80αρι του ξαδερφου μου που ηταν μανισιο το rs πως εσπασε το πηνειο του ρευματος ?Ααυτα τα πιστονια που ειδες μηπως δεν ηταν μανισια ή το ενα απο τα δυο ηταν αλλαγμενο ? γιατι αν ηταν ετσι το rs με το δικο μου το πιστονι δεν θα δουλευε σωστα αντιθετως αυτο πηγαινει πολυ ωραια ! Και εγω πριν αλλαξω λαστοιχα το πηγαινα χωμα ! Και το sx του φιλου μου μια απο τα ιδια εξω σε βροχες βολτες με καταιγίδες = ηλεκτρικα προβληματα. Καλα και το δικο μου το ειχα περιπου 1 μηνα σε ακινησία και πηρε με την μια χωρις γκαζι και χωρις τσοκ !Σε εμας παλι και στα τρια δεν δουλευει ο δεικτεις τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερω .

Παλαιό μέλος
    αυτο που ποσταρες σαν 2009 εγω το ειχα αγοράσει το 2008
    το μηχανάκι βγήκε απο την aprilia σε αυτά τα χρώματα το 2008. ψαξτο στα σιτε τις aprilia και οχι αλλου

αλλο τι γράφει η αδεια σου, μπορεί να έμεινε ελλαδα 1 χρονο απούλητο και για αυτο να γράφει η αδεια σου 2009
    το ετος κατασκευής με την ημερομηνία πρώτης άδειας συχνά δεν ειναι ιδια
    (εχω ακούσει και για εμπορες που εκμετελευονταν την ασχετοσύνη του κοσμου και πουλούσαν παλιες στοκ μηχανές για 2-3 χρονια ποιο καινούριες απο οτι ηταν)

φιλος μου εχει το 2007 και ειναι αυτο που εβαλες. εγω εχω το 2008 και ειναι αυτο που εβαλες σαν 2009

γενικα οι αλλαγες που εγιναν ηταν στα μοντελα 2007-2008-2009 μετα ειναι το ιδιο αν και νομιζω οτι και το 2010 αλλαξε.

ε δεν ξέρω μάλλον ειστε άτυχοι ή τα ειχαν πειράξει πιτριρικαδες και άσχετοι πριν τα πάρετε
    απο ανορθωτή-ηλεκτρονικες-πλεξούδα και περιφεριακα ηλεκτρονικά διακόπτες κτλ δεν εχω δει ποτε βλαβη στα συγκεκριμένα.

το πιστονι που ελεγα ηταν σιγουρα μαμα καθος το ενα μοτο ηταν το δικο μου και το αλλο κολλητού μου και τα 2 μαμα και στην πρωτη φορα που άνοιγαν μοτερ

τα rs που λες ειναι αλλο πραγμα και ξερω πως ειναι προβληματικα και βγαζουν χαζοπραγματα
    εχουν μιζα μαλλον προβληματικη και θελουν μπαταριες συχνα αν τα αφινεις σε ακινησία και αρκετα περιεργα/πολύπλοκα ηλεκτρικά.
    κατι κουλο που εχω ακουσει για rs ειναι να κανει υπερχειληση το καρμπ λογο ελάχιστα στραβωμένου σταντ που ειχε σαν αποτελεσμα να γερνει μερικες μοιρες παραπάνω

το πιστονι που λες δεν παιζει ρολο. 50αρια διχρονα ειναι οτι πιστονι και να βαλεις δεν θα καταλάβεις και καμια σημαντική διαφορα

ξανα κοιτα την ηλεκτρονικη σου μην εισαι τοσο σιγουρος ! δεν ξερω τι να σου πω μπορει να ειναι του 08 αν και οπου το βλεπω για 09 μου το δείχνει ... ουτε εγω απο διακοπτες αλλα απο πλεξουδα πολλες !για τα πιστονια δεν τα εχω προσεξει τοσο πολυ ιδια μου φανηκαν αλλα το υπολοιπο ειναι ιδιο ακομα και το ρσ απλα στο ρσ αλλαζουν καποια πραγματακια επειδη ειναι μιζατο . μπα αυτο το ρσ δεν εχει τετοια θεματα !το ρσ φαινεται πολυ καλητερο απο τα δικα μας και σε αναρτησεις και σε πλαισιο και σε φρενα και σε αεροδυναμικα ακομα και στο ψυγειο και στο φιλτροκουτι ! κοιταξε το σχ δεν λεω ειναι σκυλι αλλα αυτα τα ηλεκτρικα του ειναι αισχος οπως και απο ολα σχεδον τα ιταλικα ακομα και απο την ποιοτητα των καλωδίων και των φισών και γενικα σε ολα απο ηλεκτρικα το μηχανακι πασχει αλλα δεν παυει να ειναι σκυλι !!!
    Τελευταία τροποποίηση από ale3is; 13/05/2014 στις 23:44.

Κωστα αυτο το ηλεκτρικό ανταλλακτικό που λες οτι γραφει ducati το βρήκα το βολάν ειναι !!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ale3is Προβολή μηνύματος
    Κωστα αυτο το ηλεκτρικό ανταλλακτικό που λες οτι γραφει ducati το βρήκα το βολάν ειναι !!!!!!!!!!!!
    σε ενα μηνα θα σου χω φοτο. κοντα στο ψηγειο ηταν.. το βολαν περιεργο να λεει αυτο.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    σε ενα μηνα θα σου χω φοτο. κοντα στο ψηγειο ηταν.. το βολαν περιεργο να λεει αυτο.
    καθολου ομως?? http://www.ebay.com/itm/261496846194...84.m1558.l2649 να σου στειλω ενα? απο minareli μοτερ ειναι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    καθολου ομως?? http://www.ebay.com/itm/261496846194...84.m1558.l2649 να σου στειλω ενα? απο minareli μοτερ ειναι.
    ναι στείλε μου :-p

σιγα σιγα απο κινεζικα τα βλεπω να βγαινουν ιταλικα τα ηλεκτρικά τους

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Tι μου θυμισατε βρε....Πιτσιρικαδες πορωμενοι με πενηνταρια...
    Αλλες εποχες, ηθη, εθιμα, μηχανακια....Τοτε γινοταν χαμος απο μοντελα, διχρονα πενηνταρακια, χωρις περιορισμους ιπποδυναμης/τελικης,,,Μονο καποια εγγλεζικα, και ελβετικα ερχοντουσαν -παραεισαγωγη- με "κλειστα" μοτερ και τελικη 50χαω...Σιγα σιγα, ομως, απο το '85 και μετα, ολες οι ευρωπαϊκες χωρες υιοθετησαν νομοθεσια περιορισμου τελικης, ιππων κλπ στα 50 κυβικα...
    Ακουω για προβληματα και θυμαμαι το ΒΕΤΑ ΜΧ50...Ηταν το πιο γρηγορο πενηνταρι, και πρωταθλητης προβληματων...Σε ολα!!!!
    Μπορω να γραψω σεντονια με ιστοριες απο αυτο, και διαφορα αλλα πενηνταρια της εποχης του '80.... Παρ' ολες τις ζημιες και την ταλαιπωρια, ζησαμε τις καλυτερες στιγμες μας σαν εφηβοι πανω στα πενηνταρια...Ηταν πραγματικα ΣΧΟΛΕΙΟ αυτα τα ταπεινα πενηνταρακια...
    Καλες βολτες, ο,τι κι αν καβαλατε!!!

...Και φυσικα, ΟΛΑ ηταν φτιαγμενα, εξ ου και το -F στην καταληξη...(F-tiagmeno...) ενω τα καλυτερα ειχαν το -KF (K-oloF-tiagmeno...:rotflmao πχ, ΒΕΤΑ ΜΧ6 KF....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	MX6-80cc.jpg 
Προβολές:	21 
Μέγεθος:	56,9 KB 
ID:	318404

KAI TO VOR ΦΟΡΑΕΙ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΠΗΝΙΑ DUCATI ELETTRICA...ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΕΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ DUCATI MECHANICA, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ....

μα κοντα στο ψυγειο ειδικά δεν υπαρχει τιποτα ηλεκτρικό μονο καλώδια !!! και το rs και το αλλο το sx ducati βολάν εχουν !!

κουκλάκι ειναι το mx-6 !!! χαχαχαχα καλο με αυτο με το -F -KF !!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tifoso4ever Προβολή μηνύματος
    Tι μου θυμισατε βρε....Πιτσιρικαδες πορωμενοι με πενηνταρια...
    Αλλες εποχες, ηθη, εθιμα, μηχανακια....Τοτε γινοταν χαμος απο μοντελα, διχρονα πενηνταρακια, χωρις περιορισμους ιπποδυναμης/τελικης,,,Μονο καποια εγγλεζικα, και ελβετικα ερχοντουσαν -παραεισαγωγη- με "κλειστα" μοτερ και τελικη 50χαω...Σιγα σιγα, ομως, απο το '85 και μετα, ολες οι ευρωπαϊκες χωρες υιοθετησαν νομοθεσια περιορισμου τελικης, ιππων κλπ στα 50 κυβικα...
    Ακουω για προβληματα και θυμαμαι το ΒΕΤΑ ΜΧ50...Ηταν το πιο γρηγορο πενηνταρι, και πρωταθλητης προβληματων...Σε ολα!!!!
    Μπορω να γραψω σεντονια με ιστοριες απο αυτο, και διαφορα αλλα πενηνταρια της εποχης του '80.... Παρ' ολες τις ζημιες και την ταλαιπωρια, ζησαμε τις καλυτερες στιγμες μας σαν εφηβοι πανω στα πενηνταρια...Ηταν πραγματικα ΣΧΟΛΕΙΟ αυτα τα ταπεινα πενηνταρακια...
    Καλες βολτες, ο,τι κι αν καβαλατε!!!
    cre 50?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tifoso4ever Προβολή μηνύματος
    KAI TO VOR ΦΟΡΑΕΙ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΠΗΝΙΑ DUCATI ELETTRICA...ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΕΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ DUCATI MECHANICA, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ....
    http://www.motomag.gr/news/moto-nea/...s-motosykletas

ΣΩΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΑΚΙ!!! ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ, ΤΟ ΒΟΛΑΝ ΤΟΥ VOR EINAI DUCATI ENERGIA...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2023, 00:46
  2. γνώμες και διαφορές CBR 600 F & F4 ?
    από Meyaleleth στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2007, 14:45
  3. ηλεκτρικα και μαυρη μαγεια
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 12:27