LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Χαιρετισμούς και από εμένα. Χάρηκα που σας γνώρισα, άψογη πορεία και παρέα μέχρι Αρβανίτσα, με το group D. Λόγω της ετοιμόγεννης γυναίκας μου δεν μπορούσα να διακινδυνεύσω να απομακρυνθώ περισσότερο, οπότε και επέστρεψα από Θήβα.
P.S.
Από Θήβα μέχρι και Μαλακάσα και ώρα 1300, συνεχόμενη και σφοδρή καταιγίδα.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Και ΓΑΜΩ τις βόλτες ήτανε, απ' αυτές που μένουν. Δεν ξέρω τι εγινε στα μετέπειτα γκρουπ με τον καιρό αλλά στο δικό μου το D δεν ζοριστίκαμε ιδιαίτερα να φτάσουμε στο Μαυρολιθάρι το οποίο ήταν πανέμορφο με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Απλά για κανα πεντάλεπτο εριξε λίγο χαλάζι. Οσοι είχαμε κορνούρες και κανα αδιαβροχο ούτε που καταλάβαμε κάτι. Απλά ήθελε η βόλτα τον στοιχειώδη εξοπλισμό και όλα καλά.
Χάρηκα ιδιαίτερα την εικόνα και την ζεστασιά του Τζακιού Ιούνη μήνα, και το βρεγμένο ελατοδάσος στην διαδρομή. Και ναι δεν χύμαρεεε κανείς μιλάμε, το επίπεδο των αναβατών εχει ανέβει.
Και του χρόνου με υγεία και ας κάνει ότι καιρό γουστάρει.
Προς τους στριτάδες:
Δεν παίρνετε κανα ονοφάκι να μην μενετε νηστικοί ρε παιδιά![]()
Mια χαρά φτάσαμε και εμεις με τα street μας πάνω σε παρακαλώ...πάντως συμφωνώ ακόμα και με αυτες τις συνθήκες
πανέμορφο το τοπίο εκει πάνω.. Δε θα ξεχάσω την εικόνα να ανεβαίνουμε το βουνό και να βλέπουμε οτι μπαίνουμε μέσα στη
μαυρίλα και στους κεραυνούς.
Sapila Racing άψογος leader και πολλά respect που παλεύε με το μηχανάκι μεστις βροχέςφυσικά το ίδιο ισχύει και για τον julius
Ο δρόμος δεν ηταν επικίνδυνος η άσχημος, το πιστακι κρατούσε καλά και βρεγμένο. Αλλά όταν υπάρχει η ευθύνη και ενός ανθρώπου που ούτε την αντοχή ούτε την τρέλα έχει, που δεν έχει συναντήσει τέτοιες συνθήκες ξανά και δεν γουσταρει άλλο, σεβασμός και υποχώρηση. Τα περί οικόσιτων πτηνών σημειωνονται στο Μπεος μου οπως και οι λοιποί λεονταρισμοί, αν τα γραψατε αστειευόμενοι φαντάζομαι δεν θα παρεξηγηθείτε με αυτό.
Χαιρομαι που τα παιδιά στο γκρουπ D πέρασαν καλά, χαίρομαι που κράτησαν σχηματισμό, ρυθμό, χαίρομαι που προτιμησαν στροφες ορεινες αντι για επαρχιακή εο, συγγνώμη για το μπερδεμα στο βενζιναδικο.
Και επειδή δεν πήγα Μαυρολιθάρι, δεν σχολιαζω άλλο διότι δεν δικαιουμαι δια να ομιλώ. Φιλουμπες σταυρωτές.