LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Χρόνια τώρα έχει φύγει η κατάρα από πάνω του, άλλος είναι ο βροχοποιός του φλόρουμ
Δεν πρόκειται να ξεχάσω σε μια βόλτα με operater στο Χρυσοβίτσι τότε που μια απλή βόλτα μάζευε 70 κάτι συμμετοχές 66 σελίδες κους κους και 27 σελίδες after, που τον κυνηγούσαμε για να ενσωματωθούμε στο παρεάκι του, μιας κι ερχόμαστε από Πάτρα. Σε όλη την διαδρομή είμαστε 2-3 λεπτά πίσω του και το συννεφάκι απλά ακολουθούσε τον μάγο και κατούραγε εμάς.
![]()
[QUOTE=freco;2480640]Γεια σου συνονόματε. Κι εγώ χάρηκα. Το ΚΤΜ είναι ανίατη αρρώστια.
Από εκεί που χωρίσαμε, πως πήγε η συνέχεια? Είχε βροχή?
Εις το επαναβολτάρειν.
ολα καλα και σε μενα κατα την επιστροφη ο μικρος μου ειχε ορεξη για παιχνιδια και δεν με αφηνε να βγαλω τα βρεγμενα ρουχα οταν πηγα σπιτι χα χα αντε και στην επομενη![]()
Η βλακεία δική μου. Έπρεπε να επιμεινω να φορέσει το χειμωνιάτικο χωρίς την επένδυση, παντελόνι αδιάβροχο είχα να φορέσει... Αφου το ρισκο το ηξερα και το βουνό σπάνια χαρίζει κάστανα. τέλος πάντων. Γυρισαμε καλά, σήμερα που ξεκουραστηκαμε και χαλαρωσαμε γελαμε με τη φάση.![]()
Που όταν πήγαμε να καβαλήσουμε να φύγουμε και οι σέλες ήταν στρωμένες χιόνι το θυμάται κανείς???
χαχααχα
Και ήμουν με πυρετό και αντιπυρετικά, αλλά ρε φίλε αυτά μένουν.
@Αμυρου
Και γαμώ τις βόλτες με βενζίνη στο 0,7 και πάρε χιλιόμετρο να έχεις να πορεύεσαι. Τότε κάθε βδομάδα έβγαιναν 4-5 βόλτες και δεν ήξερες σε ποια να πας και τώρα μόλις και μετά βίας πάμε 5-6 βόλτες τον χρόνο και σε αυτές μουρμουράμε για καταναλώσεις και λοιπά άσχετα με την βόλτα αντί να κουβεντιάζουμε που θα πάμε την επόμενη.
Πάντως εγώ μαγεύτηκα από τα τοπία και υποσχέθηκα στην μικρή μου την επόμενη Κυριακή να την ξανακάνω την ετήσια μαζί της.
[FONT=arial]Μέρος 2ό και τελευταίο.Μετά ήρθε το νερό.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα στο τελευταίο vid τα φλας άναψαν...
Part 4 :
Δίστομο Αράχωβα
[/FONT][FONT=arial]http://youtu.be/XNh8c3L0qbE
[/FONT]
[FONT=arial]Part 5 :
Αράχωβα Δελφοί
[/FONT][FONT=arial]http://youtu.be/M4K-vrn95CI
[/FONT]
[FONT=arial]Part 6 :
Δελφοί Άμφισσα
[/FONT][FONT=arial]http://youtu.be/mO7vDhKonpc[/FONT]
[FONT=arial][/FONT]
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
To πόσο είχε η βενζίνη δεν το θυμάμαι. Το ότι ήμουν σχεδόν κάθε ΣΚ με άλλη παρέα στο δρόμο, το θυμάμαι. Για την συγκεκριμένη, θυμήθηκα κιόλας ότι ήταν εν μέσω απεργίας βενζινοπωλών και ενώ στην Αθήνα δεν έχει βενζίνη πουθενά σχεδόν, στην επαρχία βρίσκαμε παντού, αλλά δεν είχε πουθενά πετρέλαιο.
Για την επανάληψη με πιο καλό καιρό, το είπαμε ήδη με την Χριστίνα ότι θα το κάνουμε (έχουμε και ρούχα να επιστρέψουμε στους φιλόξενους κατοίκους)
Αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων, η επόμενη Κυριακή δεν παίζει.