LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τρία βίντεο απο το Group A στο πήγαινε.
Από το έλα δεν υπάρχει vid γιατί δεν είχα πάρει μαζί μου το σκάφανδρο και τις μπουκάλες για υποβρύχιες λήψεις
Part 1 :
Μανδράκι Προς Αγ.Άννα
http://www.youtube.com/watch?v=_aRLM...=share&index=3
Part 2 :
Αγ.Άννα Αρβανίτσα
http://youtu.be/vChAmPPjjoY
Part 3 :
Αρβανίτσα Δίστομο
http://www.youtube.com/watch?v=al-2-...SpVmCacYSHGPoA
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Πολυ ομορφα λοιπον...
Αν και ο καιρος μαμιεται.
Ευχομαι να γυρισατε ολοι καλα
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν λίγο το πως θα ανταποκριθούν τα λαστιχάκια του σκούτερ στα στροφιλίκα και σε ρυθμούς μοτο-βόλτας,
Αλλά που να φανταστώ ότι θα πέρναγαν και το τεστ του κατακλυσμού του Νώε. Ευτυχώς όλα καλά, χάρηκα που είδα κόσμο νέο και παλιό, απόλαυσα οδήγηση, γέλασα, και γέμισα μπαταρίες. Μάλιστα στην ταβέρνα συζητάγαμε με κάποιον ότι οδηγούσαμε και σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα "πω ρε φίλε, γιατί δεν το κάνω αυτό πιο συχνά;"
Στιγμές:
Οι μυρωδιές στο βρεγμένο δάσος. Ήταν φορές που άνοιγα τη ζελατίνα και παρά την βροχή που έτρωγα στο πρόσωπο έπαιρνα βαθιές ανάσες από αυτή την απίστευτη ευωδία που έβγαζε το βρεγμένο χώμα, τα έλατα και τα φυτά.
Κάτι οι μυρωδιές που λέω από πάνω, κάτι η βροχή και η κούραση, και έχω αρχίσει να λυσσάω από την πείνα. Περιμένω την ταβέρνα σαν όαση. Φτάνουμε κάποια στιγμή παρκάρουμε στην πλατεία και προχωράω με βήμα γοργό μπροστά απ' όλους για την ταβέρνα. πλέον μου έχει τρέξει το σάλιο. Φτάνουμε και οι άνθρωποι έχουν στήσει έξω. Αρχίζουν κάτι συνεννοήσεις για τα άτομα και το πράγμα αργεί, η αγωνία μου μεγαλώνει, πλέον πεινάω σοβαρά
. Λέω, έτσι και δεν βοηθήσουμε θα φάμε το βράδυ.
Και ξεκινάω, "μάστορα βάλε τζάκι, άναψε αερόθερμα, φουφούδες ότι έχεις, εμείς θα βάλουμε τα τραπέζια μέσα" Ήρθαν κάτι κοπέλες, μου λένε "αφήστε, δεν πειράζει θα το κάνουμε εμείς" Βρε βούταγα τα τραπέζια δυο-δυο, άρπαξα και κανα δυο ακόμα, και εν ριπή οφθαλμού μετακομίσαμε όλο το μαγαζί μέσα.
Μόνο όταν είδα τις πίτες και τα κοντοσούβλια να έρχονται κάθισα και... άργησα να σηκωθώ![]()
Θερμοκρασία στην Άμφισσα 31c, Θερμοκρασία ανεβαίνοντας για Μαυρολιθάρι 10c, και του χρόνου μάγκες![]()
Travel, Grow, Share
Παίδες να ρωτήσω εδώ για να μην χαλάω το θέμα με το φωτογραφικό υλικό. Μπορώ να πάρω και το υλικό που βγάλατε οι υπόλοιποι να το μοιραστώ με τη παρέα μου στο facebook σε αλμπουμάκι;
Φυλάω το δικό μου σχολιασμό για άλλη μέρα που θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο :P
Εφτασα σπιτι αλλα δεν εχω πολυ χρονο να γραψω και να βαλω φωτο.
Θα το κανω μαλλον αυριο.
Το σημαντικο ειναι οτι οιλοι πηγαν (οπου πηγαν) και γυρισαν καλα.
Μια χαρα ηταν.
φυσικα κανεις δεν θελει να τρωει χαλαζι στο βουνο και κανεις δεν μπορει να το επιβαλει.
Οσοι γυρισαν καλα εκαναν.
Οσοι εφτασν ...ρεσπεκτ
Εκτος του οτι βραχηκαν , χρεωθηκαν και παραπανω .
Αισθανθηκα πολυ ασχημα να ζηταω παρπανω λεφτα απο μελη του φορουμ και απο ανθρωπους που τους βλςπω πρωτη φορα.
Προς ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ κανενας δεν αρνηθηκε να βοηθησει παρ ολο που θα ειχε καθε δικαιωμα.
Παρακαλω , το συγκεκριμενο δεν θελω να γινει θεμα για καβγαδες .
Ας επικεντρωθουμε στα ετησιας και ας δουμε απο μοτοσυκλετιστικη σκοπια
Υγ . δεν ξερω αν βγαζουν νοημα αυτα που γραφω απ ο ταμπλετ εκανα μια ωρα
Υπάρχει τσοκαρο και "τσοκαρο".
Το εν λόγω δεν έχει απαγορεύσει ποτέ τίποτα και κάνει αρκετούς συμβιβασμούς για να βολεψει την παλαβομαρα που με δέρνει. Επίσης έχει κερδίσει με το σπαθί της και με χαμόγελο μοτο-πουλαδες που αντρακια που οδηγούν δεν έχουν ακόμη και πιθανώς να μην κερδίσουν. Οπότε με "υποχρεώνει" να την φροντίζω όσο μπορώ, γιατί την γουσταρω για παρεακι και στις επόμενες βόλτες. Και ακόμα περιμένει μια βόλτα χωρίς απρόοπτα. Και να γνωρίσει τον Βασκα...
Νταξ, μερικές φορές βλέπω στροφιλικι και σπαζομαι που το πάμε λαου λαου αλλά μικρό το τίμημα...![]()
Να το προσέξεις αυτό
έτσι ξεκινάνε όλες και μετά κολλάνε μαζί μου και σας κάνουν τη ζωή κόλαση. Είμαι τραβηχτικός και αγαπησιάρης, το ξέρω.
Δεν πειράζει, στην επόμενη, πάντως ήταν απίστευτο το πρωινό στο Μαυρολιθάρι, μετά τον κατακλυσμό της προηγούμενης. Η δε διαδρομή μέσα στο δάσος που μύριζε βροχή ήταν κάτι μοναδικό. Νομίζω η διαδρομή της επιστροφής μου από το Μαυρολιθάρι είναι που με έκανε να μου το υποσχεθώ πως σύντομα θα ξαναπάω.