Σελίδα 36 από 43 ΠρώτοΠρώτο ... 263132333435363738394041 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 641

Θέμα: Ετήσια βόλτα moto.gr - Kυριακή 15 Ιουνίου 2014 - ΣΧΟΛΙΑ και κουβεντούλα

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antsoar Προβολή μηνύματος
    Με τέτοιο πονηρό μυαλό, απορώ πως περάσατε το βράδυ τα 5 αγοράκια που ξεμείνατε εκεί στην ερημιά. Για χαρτιά έλεγες, αλλά για... πλακωτό σας κόβω

Ζήλεψα ρε κωλόπαιδα

Πραγματικά δεν θες να ξέρεις. Έπαιζε συναυλία μουσικής δωματίου για πνευστά. χαχαχαχα και κρεσέντο είχαμε και πολλά άλλα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    επί προσωπικού απαντώ, υλικό που έχεις ή πιθανώς λάβεις και περιλαμβάνει εμένα, τη συνεπιβατιδα και τη μηχανή μου, δεν το θέλω σε κανενός αγνώστου "και της παρεας του" το φεσιμπουκ.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Θα απαιτησω να μην εμφανιστει το μηχανακι η το ατομο μου οπουδηποτε σε φεισμπουκ κ λοιπα τριτων. Παρακαλω να λειπουν τετοιες πρωτοβουλιες. Δεν ισχυει μονο για σενα γιωργο, αλλα γενικα. Ευχαριστω για την κατανοηση.
    Προφανώς και γι αυτό ρωτάω οπότε μην ανησυχείτε. Για να πάρω το οκ ή όχι. Αντίστοιχα και γω επιθυμώ το ίδιο από τους υπόλοιπους για τον εαυτό μου. Είμαι τυπικότατος σε αυτά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από golis Προβολή μηνύματος
    Τρία βίντεο απο το Group A στο πήγαινε.
    Από το έλα δεν υπάρχει vid γιατί δεν είχα πάρει μαζί μου το σκάφανδρο και τις μπουκάλες για υποβρύχιες λήψεις

Part 1 :
    Μανδράκι Προς Αγ.Άννα
    http://www.youtube.com/watch?v=_aRLM...=share&index=3

Part 2 :
    Αγ.Άννα Αρβανίτσα
    http://youtu.be/vChAmPPjjoY

Part 3 :
    Αρβανίτσα Δίστομο
    http://www.youtube.com/watch?v=al-2-...SpVmCacYSHGPoA
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Σιγά ρε μλκ φαγατε μια ψιχάλα και το κανατε έπος... Οι άλλοι που πηγαν στο Nordcap τι να πουν δλδ;
    E, μα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    E, μα...
    Εγώ ξαναρωτάω...ποιος μπούστης σε πήρε τηλέφωνο και άνοιξαν οι ουρανοί???
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ο δρόμος δεν ηταν επικίνδυνος η άσχημος, το πιστακι κρατούσε καλά και βρεγμένο. Αλλά όταν υπάρχει η ευθύνη και ενός ανθρώπου που ούτε την αντοχή ούτε την τρέλα έχει, που δεν έχει συναντήσει τέτοιες συνθήκες ξανά και δεν γουσταρει άλλο, σεβασμός και υποχώρηση. Τα περί οικόσιτων πτηνών σημειωνονται στο Μπεος μου οπως και οι λοιποί λεονταρισμοί, αν τα γραψατε αστειευόμενοι φαντάζομαι δεν θα παρεξηγηθείτε με αυτό.
    Χαιρομαι που τα παιδιά στο γκρουπ D πέρασαν καλά, χαίρομαι που κράτησαν σχηματισμό, ρυθμό, χαίρομαι που προτιμησαν στροφες ορεινες αντι για επαρχιακή εο, συγγνώμη για το μπερδεμα στο βενζιναδικο.

Και επειδή δεν πήγα Μαυρολιθάρι, δεν σχολιαζω άλλο διότι δεν δικαιουμαι δια να ομιλώ. Φιλουμπες σταυρωτές.

Γιάννη βλακεία μας που δεν φροντίσαμε τόσοι νοματαίοι πριν τη βροχή να δώσουμε ενα αδιάβροχο στο κορίτσι. Οταν σταματήσατε στο χαλάζι την είδα από 3 μέτρα πίσω να τρέμει πάνω στο μηχανάκι.

Πάνω απ 'ολα η ασφάλεια, ειδικά του συνεπιβάτη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Εγώ ξαναρωτάω...ποιος μπούστης σε πήρε τηλέφωνο και άνοιξαν οι ουρανοί???
    Χρόνια τώρα έχει φύγει η κατάρα από πάνω του, άλλος είναι ο βροχοποιός του φλόρουμ

Δεν πρόκειται να ξεχάσω σε μια βόλτα με operater στο Χρυσοβίτσι τότε που μια απλή βόλτα μάζευε 70 κάτι συμμετοχές 66 σελίδες κους κους και 27 σελίδες after, που τον κυνηγούσαμε για να ενσωματωθούμε στο παρεάκι του, μιας κι ερχόμαστε από Πάτρα. Σε όλη την διαδρομή είμαστε 2-3 λεπτά πίσω του και το συννεφάκι απλά ακολουθούσε τον μάγο και κατούραγε εμάς.

Μέλος Το avatar του/της kyo
    [QUOTE=freco;2480640]Γεια σου συνονόματε. Κι εγώ χάρηκα. Το ΚΤΜ είναι ανίατη αρρώστια.
    Από εκεί που χωρίσαμε, πως πήγε η συνέχεια? Είχε βροχή?

Εις το επαναβολτάρειν.
    ολα καλα και σε μενα κατα την επιστροφη ο μικρος μου ειχε ορεξη για παιχνιδια και δεν με αφηνε να βγαλω τα βρεγμενα ρουχα οταν πηγα σπιτι χα χα αντε και στην επομενη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Γιάννη βλακεία μας που δεν φροντίσαμε τόσοι νοματαίοι πριν τη βροχή να δώσουμε ενα αδιάβροχο στο κορίτσι. Οταν σταματήσατε στο χαλάζι την είδα από 3 μέτρα πίσω να τρέμει πάνω στο μηχανάκι.

Πάνω απ 'ολα η ασφάλεια, ειδικά του συνεπιβάτη.
    Η βλακεία δική μου. Έπρεπε να επιμεινω να φορέσει το χειμωνιάτικο χωρίς την επένδυση, παντελόνι αδιάβροχο είχα να φορέσει... Αφου το ρισκο το ηξερα και το βουνό σπάνια χαρίζει κάστανα. τέλος πάντων. Γυρισαμε καλά, σήμερα που ξεκουραστηκαμε και χαλαρωσαμε γελαμε με τη φάση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Δεν πρόκειται να ξεχάσω σε μια βόλτα με operater στο Χρυσοβίτσι τότε που μια απλή βόλτα μάζευε 70 κάτι συμμετοχές 66 σελίδες κους κους και 27 σελίδες after, που τον κυνηγούσαμε για να ενσωματωθούμε στο παρεάκι του, μιας κι ερχόμαστε από Πάτρα. Σε όλη την διαδρομή είμαστε 2-3 λεπτά πίσω του και το συννεφάκι απλά ακολουθούσε τον μάγο και κατούραγε εμάς.

Τι γαμιστερη βόλτα ηταν όμως... Και είχε λιακάδα βροχή χαλάζι χιόνι. Τα πάντα. Και ωραία παϊδάκια και ωραίο κυνηγητό με dr evil. Αχ...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Χρόνια τώρα έχει φύγει η κατάρα από πάνω του, άλλος είναι ο βροχοποιός του φλόρουμ

Τι θυμηθηκες τωρα...! Απο χιονονερο σε βροχη και απο βροχη σε χαλαζι... Παλι καλα που οταν εριχνε το πολυ, ημασταν ηδη ταβερνα!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Τι θυμηθηκες τωρα...! Απο χιονονερο σε βροχη και απο βροχη σε χαλαζι... Παλι καλα που οταν εριχνε το πολυ, ημασταν ηδη ταβερνα!
    Που όταν πήγαμε να καβαλήσουμε να φύγουμε και οι σέλες ήταν στρωμένες χιόνι το θυμάται κανείς???

χαχααχα

Και ήμουν με πυρετό και αντιπυρετικά, αλλά ρε φίλε αυτά μένουν.

@Αμυρου

Και γαμώ τις βόλτες με βενζίνη στο 0,7 και πάρε χιλιόμετρο να έχεις να πορεύεσαι. Τότε κάθε βδομάδα έβγαιναν 4-5 βόλτες και δεν ήξερες σε ποια να πας και τώρα μόλις και μετά βίας πάμε 5-6 βόλτες τον χρόνο και σε αυτές μουρμουράμε για καταναλώσεις και λοιπά άσχετα με την βόλτα αντί να κουβεντιάζουμε που θα πάμε την επόμενη.

Πάντως εγώ μαγεύτηκα από τα τοπία και υποσχέθηκα στην μικρή μου την επόμενη Κυριακή να την ξανακάνω την ετήσια μαζί της.

Τρία βίντεο απο το Group A στο πήγαινε.
    Από το έλα δεν υπάρχει vid γιατί δεν είχα πάρει μαζί μου το σκάφανδρο και τις μπουκάλες για υποβρύχιες λήψεις

Part 1 :
    Μανδράκι Προς Αγ.Άννα
    http://www.youtube.com/watch?v=_aRLM...=share&index=3

Part 2 :
    Αγ.Άννα Αρβανίτσα
    http://youtu.be/vChAmPPjjoY

Part 3 :
    Αρβανίτσα Δίστομο
    http://www.youtube.com/watch?v=al-2-...SpVmCacYSHGPoA
    [FONT=arial]Μέρος 2ό και τελευταίο.Μετά ήρθε το νερό.
    Στα τελευταία δευτερόλεπτα στο τελευταίο vid τα φλας άναψαν...

Part 4 :
    Δίστομο Αράχωβα
    [/FONT]
    [FONT=arial]http://youtu.be/XNh8c3L0qbE
    [/FONT]

[FONT=arial]Part 5 :
    Αράχωβα Δελφοί
    [/FONT]
    [FONT=arial]http://youtu.be/M4K-vrn95CI
    [/FONT]

[FONT=arial]Part 6 :
    Δελφοί Άμφισσα
    [/FONT]
    [FONT=arial]http://youtu.be/mO7vDhKonpc[/FONT]

[FONT=arial][/FONT]
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

[FONT=arial]Μέρος 2ό και τελευταίο.Μετά ήρθε το νερό.
    Στα τελευταία δευτερόλεπτα στο τελευταίο vid τα φλας άναψαν...

Part 4 :
    Δίστομο Αράχωβα
    [/FONT]
    [FONT=arial]http://youtu.be/XNh8c3L0qbE
    [/FONT]

[FONT=arial]Part 5 :
    Αράχωβα Δελφοί
    [/FONT]
    [FONT=arial]http://youtu.be/M4K-vrn95CI
    [/FONT]

[FONT=arial]Part 6 :
    Δελφοί Άμφισσα
    [/FONT]
    [FONT=arial]http://youtu.be/mO7vDhKonpc[/FONT]

[FONT=arial][/FONT]
    Super...
    ΚΩΣΤΗΣ

Και γαμώ τις βόλτες με βενζίνη στο 0,7 και πάρε χιλιόμετρο να έχεις να πορεύεσαι. Τότε κάθε βδομάδα έβγαιναν 4-5 βόλτες και δεν ήξερες σε ποια να πας και τώρα μόλις και μετά βίας πάμε 5-6 βόλτες τον χρόνο και σε αυτές μουρμουράμε για καταναλώσεις και λοιπά άσχετα με την βόλτα αντί να κουβεντιάζουμε που θα πάμε την επόμενη.

Πάντως εγώ μαγεύτηκα από τα τοπία και υποσχέθηκα στην μικρή μου την επόμενη Κυριακή να την ξανακάνω την ετήσια μαζί της.
    To πόσο είχε η βενζίνη δεν το θυμάμαι. Το ότι ήμουν σχεδόν κάθε ΣΚ με άλλη παρέα στο δρόμο, το θυμάμαι. Για την συγκεκριμένη, θυμήθηκα κιόλας ότι ήταν εν μέσω απεργίας βενζινοπωλών και ενώ στην Αθήνα δεν έχει βενζίνη πουθενά σχεδόν, στην επαρχία βρίσκαμε παντού, αλλά δεν είχε πουθενά πετρέλαιο.

Για την επανάληψη με πιο καλό καιρό, το είπαμε ήδη με την Χριστίνα ότι θα το κάνουμε (έχουμε και ρούχα να επιστρέψουμε στους φιλόξενους κατοίκους)
    Αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων, η επόμενη Κυριακή δεν παίζει.

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια βόλτα moto.gr - Kυριακή 15 Ιουνίου 2014
    από sniper στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 146
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2014, 19:59
  2. Ετήσια Βόλτα moto.gr. Κυριακή 5 Ιουνίου 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 205
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2011, 10:45
  3. Ετήσια Βόλτα moto.gr. Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 218