Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 214

Θέμα: Η πλέον αντισιμητική χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το θέμα άνοιξε με αφορμή τις δηλώσεις μια κ@ριόλας... η οποία κ@ριόλα στηρίχτηκε σε μια έρευνα της οποίας οι ερωτήσεις δεν αφορούσαν στο πόσο μισεί κανείς τους εβραίους και αν βρίσκει ωραία ιδέα τον ανασκολοπισμό τους. Αφορούσε στο αν οι εβραίοι έχουν λόμπι, επιρροή και εξουσία. Και όσοι απάντησαν "ναι, έχουν" τους βγάλαμε ρατσιστές διακατεχόμενους από έντονα αισθήματα αντισημιτισμού... μετά από αυτό, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω... είναι σαν να με ρωτά κάποιος "Έχουν οι αμερικάνοι στρατιωτική υπεροχή;" και στην καταφατική μου απάντηση να με πηγαίνουν Γκουαντάναμο ως αντιαμερικανό τρομοκράτη.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    υγ
    να ναι καλά ο άνθρωπος δε ζει πια.
    Λολ...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Φίλε Χιμαδούρη.
    Οι Έλληνες αφού τα κάνουν πουτάνα όλα μετά λένε ότι κάποιους
    μας πρόδωσε.
    Το οποίο μπορεί φυσικά να είναι και αλήθεια γιατί η ιστορία μας είναι
    γεμάτη ρουφιάνους (από τον εφιάλτη ως σήμερα)
    Οι Εβραίοι λοιπόν για τον Έλληνα είναι πολύ πάνω στη λίστα
    των προδοτών της πατρίδας.
    Είμαστε δε τόσο αδαείς ώστε πιστεύουμε ότι κυβερνάν και τον κόσμο.
    Τέσπα η Καργιόλα έχει δίκιο άσχετα αν έφτασε σε σωστό συμπέρασμα
    από λάθος δρόμο.
    Αν την είχε ρωτήσει πχ
    -Θα σας πείραξε η ΧεΖ μπολά να ρίξει μια ατομική βόμβα στη ιερουσαλίμ...?
    Εκεί να έβλεπες απαντήσεις.
    Σουρεάλ το ξέρω, αλλά 10% είναι αυτό.

ΔΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ΛΕΩ ΓΩ

-πάντα με σεβασμό για τις απόψεις όλων-
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 17/06/2014 στις 23:39.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Λολ...
    ναι ρε πως το λένε? λαφρύ το χώμα ???

(Από τις 7 είμαι στο πόδι)
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 17/06/2014 στις 23:47.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    QUOTE=byron;2481113]
    Οκ, τραγωδία. Όπως γεμάτη τραγωδίες είναι όλη η ιστορία της ανθρωπότητας. Πάμε παρακάτω και λέμε το αυτονόητο. Αν έχεις υποστεί στο πετσί σου θηριωδίες, φροντίζεις αν μη τι άλλο να μην είσαι ο θύτης. Πόσο πιο απλό μπορεί να γίνει? Είναι γελοίο να επικαλείται τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος του για να δικαιολογήσει τα εγκλήματα που διαπράττει. Από πότε μπορεί να γίνει συμψηφισμός εγκλημάτων και να αποκτούν άλλοθι για αυτά?
    [/QUOTE]
    Όταν λοιπόν φας στη μάπα όλα αυτά. (και το Άουζβιτς κι όλα τα σχετικά)
    είναι αναμενόμενο να συμβούν μερικά πράγματα. (όχι σωστό)
    Κατ αρχήν να μην αφήσεις τη μοίρα σου σε καμία ξένη κυβέρνηση και κατά δεύτερον
    προκειμένου να εξασφαλίσεις την ασφάλεια του λαού σου να μη μασάς τίποτα.
    Ηθικά δηλαδή να δικαιολογείσαι ότι αφού μου τα έκαναν θα τα κάνω γιατί δεν έχω καμία διάθεση να μου ξανασυμβούν κλπ κλπ
    Αυτό είναι το κλειδί ανάγνωσης της ιστορίας αυτής.
    το κλειδι αναγνωσης της ιστοριας αυτης ειναι οτι οι Εβραιοι φιλτατοι φιλοι
    κι αυτο βαζω και τα 2 ποστ..περα απο το γεγονος του Ιουδαισμου που ειναι
    ξεχωριστοο κεφαλαιο..καλα κανανε κατ'εμε και οντως τραβηξαν πολλα τα πανδεινα δηλ..
    και ωχριουν πραγματικα μπροστα στους μεγαλυτερους υποκριτες της συγχρονης ιστοριας..
    τα μεγαλυτερα καθικια στην παγκοσμια ιστορια οι οποιοι αφου κοντεψαν να αφανισουν ολους
    τους εβραιους..εχουν γινει και αντιρατσιστες..ακουσον!ακουσον!αποκυρησουν τον ναζισμο!!
    ποιοι οι φιλοι μας οι Γερμανοι των οποιων οι μισοι σε ηλικια πανω απο 70 ειναι εν δυναμει κανονικοι..
    εγκληματιες πολεμου..α!ξεχασα!οι κακομοιροι πηγανε με το ζορι..κι ως εκ του θαυματος διδαχτηκαν..
    απο τα λαθη τους.. ναι τους βοηθησε η Ευρωπη
    ξεχασα!μηπως αυτοι τωρα ειναι οι μεγαλοι υποκριτες και ρατσιστες που υπαρχουν?
    σορρυ αν εγραψα κατι λαθος η ειπα κατι προσβλητικο..γι αυτα τα καλοπαιδα..μπροστα σε αυτους οι Εβραιοι
    εμενα μια χαρα μου φαινονται..

http://youtu.be/vHSNZK4Je-Y

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Babis@
    Μπορεί και να θεωρηθεί τρολάρισμα η απάντησή μου, αλλά τον τίτλο στην αρχή τον διάβασα "Ελλάδα, η πιό αντισεισμική" χώρα.. Και λέω τί γίνεται εδώ μέσα..
    Ρε λες;;;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Babis@ Προβολή μηνύματος
    Μπορεί και να θεωρηθεί τρολάρισμα η απάντησή μου, αλλά τον τίτλο στην αρχή τον διάβασα "Ελλάδα, η πιό αντισεισμική" χώρα.. Και λέω τί γίνεται εδώ μέσα..
    Ρε λες;;;
    ενταξει Ιαπωνια δεν εχουμε γινει ακομα ευτυχως..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι, έχω μιλήσει με Εβραίους στο Αμερικα. Οκ άτομα, αν και γενικά κολλημένα με τις παραδόσεις και την ταμπέλα τους. Και δεν μιλάω για Χασίδ και τέτοια ζόμπι.
    δεν ξέρω για αμερική αλλά, επειδή πρόσφατα γύρισα από γάμο στο τελ αβιβ και επειδή στο σόι της συζύγου υπάρχουν γάλλοι εβραίοι στο θρήσκευμα....

είναι απίστευτο το πόσο φανατικοί είναι.... θα βγεις, θα περάσεις καλά, όλα μία χαρά αλλά αμα κάνεις την μαλακία και αμφισβητήσεις "τα δίκια τους" έχεις μπλέξει....

δεν θα ξεχάσω ποτέ οτι, στο Παρίσι, το πιάτο στο οποίο έβαλε να φάει κινέζικο χοιρινό η Αρτεμις (εν τη απουσία τους), το πέταξαν στα σκουπίδια...... θεωρούνε δε, ακόμα και σήμερα, οτι είναι οι μονιμα αδικημένοι και κατατρεγμένοι....

στο τελ αβίβ, μία από τα γίδια... "εμείς δεν πειράζουμε τους άραβες, ενώ αν πάμε εμείς εκεί... απλά δεν μπορούμε" - τα ακριβή λόγια του ταρίφα που μας πήρε από το αεροδρόμιο.... ναι, στο τελ αβίβ αλλά και στην Ιερουσαλήμ που πήγα, υπήρχαν και άραβες και μάλιστα στην Ιερουσαλήμ υπήρχαν αραβικά μαγαζιά με σημαίες της Παλαιστίνης που πουλαγαν μπλουζάκια "φρι παλεστάιν"....
    από την άλλη, στο αεροδρόμιο, στον έλεγχο, τους μελαμψούς τους σκίζανε.... βγαίνοντας δε από το αεροδρόμιο, κόσμος να προχωράει προς την έξοδο (μόλις κάτι βήματα μακρυα απο την έξοδο και αφού μας έχουν πεθάνει στους ελέγχους), και μπροστά μου δύο μελαμψοί.... από όλο τον κόσμο που έβγαινε, αυτούς φωνάξανε να περάσουν εκ νέου τις βαλίτσες απο μηχάνημα.... τυχαίο? μπα....
    τέλος, να αναφέρω οτι κάποιος γάλλος καλεσμένος στο γάμο (οχι εβραίος), όταν ήμασταν στην Ιερουσαλήμ, μου ψυθίρισε οτι οι άραβες που είναι εκεί, δεν είναι τυχαία, έχουν αποδεχθεί πλήρως την ισραηλινή παρουσία και τους βολεύει να είναι από κει παρά από τα δικά τους μέρη.... τα συμπεράσματα δικά σας...
    τέλος, είδα στο τείχος των δακρύων, πάρα πολλά σχολεία με μικρά παιδιά να δέχονται κατήχηση από μεγαλύτερους μαθητές/οδηγούς.... μαντέψτε.... κάθε ομάδα μαθητών, εφερε ισραηλινή σημαία...

αυτό που δεν κατάλαβα από την παραμονη μου στο ισραήλ είναι αν είναι φτωχοί ή μίζεροι (καρμοίρηδες).... τα σπίτια τραγικά, βρώμικα παντού, έχει άστεγους, είδα συνεργείο αυτοκινήτων μπεμβέ το οποίο ήταν με τσίγκους (!!!! - ναι, όπως τα μαντριά στην επαρχία)... οι ίδιοι πάντως ισχυρίζονται οτι είναι φτωχοι και αυτοί αλλά και η χώρα τους..... είπαμε, μόνιμα αδικημένοι και κατατρεγμένοι....

όσο για τις θρησκείες??? όποιος πάει Ιερουσαλήμ, θα καταλάβει οτι όλα είναι μοιρασμένα και κανονισμένα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.... τράτζικ....
    πουτσ@@@@@@@@@

http://www.trendingcentral.com/wp-co...0122201170.jpg

Χεζμπολάχ...

(αυτό για να δεις ότι και από εκεί μια από τα ίδια είναι)
    ανανήψαντας

(αυτό για να δεις ότι και από εκεί μια από τα ίδια είναι)
    ο φανατισμός από όπου και αν προέρχεται, τα ίδια αποτελέσματα έχει....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    εμενα η απορια μου ειναι με τι βλακειες ασχολουνται
    εδω αυτοι οι δημοσιογραφοι εχουν ξεφυγει οι ανθρωποι..
    αμα εβγαινε μια ερευνα και ελεγε το 70% των Αγγλων.ειναι αλκοολικοι
    θα ασχολιοταν κανεις??
    αυτοι θα χαιρονταν..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

αυτό που δεν κατάλαβα από την παραμονη μου στο ισραήλ είναι αν είναι φτωχοί ή μίζεροι (καρμοίρηδες).... τα σπίτια τραγικά, βρώμικα παντού, έχει άστεγους, είδα συνεργείο αυτοκινήτων μπεμβέ το οποίο ήταν με τσίγκους (!!!! - ναι, όπως τα μαντριά στην επαρχία)... οι ίδιοι πάντως ισχυρίζονται οτι είναι φτωχοι και αυτοί αλλά και η χώρα τους..... είπαμε, μόνιμα αδικημένοι και κατατρεγμένοι....
    .
    Διάβασα από κάποιον Κρητικό που έπιασε κουβέντα με Ισραηλινούς τουρίστες στην Κρήτη ότι οι μισθοί είναι 1.800 με 2.200 δολλάρια...το χα ψάξει και στο ιντερνετ κάπου εκεί είναι...τώρα γιατί είναι μπο#$%λα τα σπίτια ενώ έχουν λεφτά...κα ιεπι Μ.Αλεξάνδρου πολλοί Εβραίοι γνώρισαν το σαπούνι κα ιτην καθαριότητα και τις γνώσεις που πρόσφεραν ΔΩΡΕΑΝ οι Έλληνες μέχρι που τους τα έκοψαν οι Μακκαβαίοι μη χάσουν τα ''πρόβατά'' τους..απο τότε μας μισούν και είναι πάνω κατα πάνω σε ό,τι αφορά τους Έλληνες και τον Μ.Αλέξανδρο...(Σόρος-Σκόπια κτλ...)...σε συνεργασία πάντα με τα εδώ ανθελληνικά τσουτσέκια τους...

Από λεφτά μια χαρά πάνε,άλλωστε αυτό είναι στο dna τους να μαζεύουν λεφτά(με κάθε τρόπο) και να κάνουν αποταμίευση,ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες που φτιάχνουν Κράτος.Από ένστικτο έχουν την ανασφάλεια ότι θα τους πάρουν στο κυνήγι...ο απλός καθημερινός Εβραίος θα αναρωτηθεί μήπως κάνει κάτι λάθος αλλά αμέσως θα πεταχτεί ο ''Ταλμουδάς'' κα ιθα του πει''μας κατατρέχουν γιατί μας ζηλευουν,είμαστε ο περιοθσιος λαος μπλα μπλα μπλα''....αυτό συμβαίνει σε όλα τα Κράτη που υπάρχουν Εβραίοι όχι μόνο στο Ισραηλ...αλίμονο αν αφήνανε τα πρόβατά τους ελευθερα να γίνουν Έλληνες,Αμερικανοι,Γάλλοι κτλ...και το Κράτος που φτιάχνουν τώρα σιγά μη κρατήσει για πολύ...το χτίζουν πάνω σε πτώματα κα ιμετά από δεκαετίες θα απορούν κα ιπάλι γιατί τους κυνηγάνε οι γείτονές τους..

όσο για μας...

http://www.youtube.com/watch?v=kVoxF0kZ9Zg

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    ..........
    αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι οτι μία εξάδα νερά 0,75 μλ στο σουπερ-μαρκετ έχει..... 4,2 ευρά....

γενικότερα είναι αισθητά πιο ακριβά από ό,τι εδώ... στα πάντα όλα όμως....
    πουτσ@@@@@@@@@

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Το θέμα άνοιξε με αφορμή τις δηλώσεις μια κ@ριόλας... η οποία κ@ριόλα στηρίχτηκε σε μια έρευνα
    Σε μια ερευνα με τι ποσοστο συμμετοχης αληθεια; Ερωτηθηκανε 9 εκ Ελληνες; Που; Ποτε; Εγω που ημουνα;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    εμενα η απορια μου ειναι με τι βλακειες ασχολουνται
    εδω αυτοι οι δημοσιογραφοι εχουν ξεφυγει οι ανθρωποι..
    αμα εβγαινε μια ερευνα και ελεγε το 70% των Αγγλων.ειναι αλκοολικοι
    θα ασχολιοταν κανεις??
    αυτοι θα χαιρονταν..
    και αν εβγαινε μια ερευνα που θα ρωτουσε ποσο της % ειναι αγγλοι που σηκωνουν το σακακι-κουναν την αχλαδια -κλπ
    να δεις χαρες που θα κανανε........

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η Ελλάδα πρώτη σε τροχαία στην Ευρώπη των «15»
    από Cpt. Haddock στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2019, 15:17
  2. Η Τουρκία στην Ευρώπη!!
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2005, 12:34
  3. Απαντήσεις: 9