δεν είναι τυχαίο που είχα ανάψει την μεγάλη σκάλα ρε, Billy χάρηκα που σε γνώρισα ρε
εεεε ψιλέ αυτά είναι δικά μου, τα δικά σου τα φοράς![]()
![]()
Ελπίζω σύντομα να ξανακάνουμε έστω μια κοντινή και να τα πούμε κανονικά ρε σκατόφατσες.
Εγώ θέλω μπλούζα....... έσπρωξα και εγώ το SRX![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Εγώ ξέρω, οτι το srx έπεσε θύμα σκιτζήδων ξυλοκόπων που του φέρθηκαν με τρυφερότητα στρατιωτικού χασάπη.
Αφού του γαμή@ατε τη μαμά στα πάνω-κάτω λες και σας είπε οτι ζαλίστηκε από το υψόμετρο,
αφού του σκίσατε στο σόϊ στις μανιβελιές...λες και ήταν κανένα Zundapp του παππού σας στο χωριό καράβλαχοι,
αφού του χαλάσατε και τα cnc ολοκαίνουργια μαρσπιέ,
ασε που μου τα κάνατε τσουρέκια, επειδή έχανε λάδι από το βιδάκι εξαέρωσης του φίλτρου,
ασε που μου τα κάνατε αερόστατο επειδή ξεβιδώθηκε το φλας ... έχετε και το θράσος να το κάνετε το viral της συνάντησης ?
Αίντε παρακεί ρε φοφίκοι, λέμε...![]()
Αντί να ευχαριστήσεις τον σύντροφο Φίλιππο ( και όλο το C group βεβαίως ) που σου το στρωνε ευλαβικά και φρόντισε να ειναι κατάλληλη η θερμοκρασία και να βρέξει και λίγο μπας και γινει υδρόψυκτο, για να έρθεις εσυ μετα να το βρείς στρωμένο και να πηγαινεις με 180 στην επιστροφή, βγάζεις και γλώσσα απο πάνω!!!
Επρεπε να το κρύψουμε ρε μεσα στα χόρτα και να φυγουμε κυριοι δικαβαλο να σε δω μετα να το ψάχνεις!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957