Σελίδα 13 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 322

Θέμα: "Το Abs σωζει"....σχεδον

Πολυ χαιρομαι που ειμαι μελος του μοτο.
    Εμαθα οτι ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ που δεν εχετε ΑΒΣ στο μηχανακι σας, ειστε μελλοθανατοι.
    Επισης νεος οδηος και πανω απο 250 (τετραχρονα και ψοφια παντα, ε; ) κυβικα, ειναι κι αυτος μελλοθανατος.

Αν δεν σε λενε Κλαψουνουνιαζωγιατιδενπαωμιαβολταμετομηχανακιμουκα ιτηνλεωστουςαλλους η εχωμπεικαιδεκαπιστααραταξερωολαρεμαλακισμενα, εισαι μελλοθανατος.

Αν φορας καμια αφτερ εξατμα, εισαι και καγκουρας και μελλοθανατος.

Παω για μπυρες και θα παω με το μηχανακι. Α! και θα γυρισω με με αυτο. Οπως κανω 28χρονια τωρα.
    Ειμαι μελλοθανατος, το ξερω. Αλλα εισαι κι εσυ κρινοντα-παντογνωστη
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Είχα για ένα χρόνο ένα cbf 600sa με το κορυφαίο c-abs.

Σε 10.000 χλμ δεν χρειάστηκε να ενεργοποιηθεί ποτέ, παρά μόνο όταν με 10χαω μπερδεύτηκαν οι υπερεξελιγμένοι εγκέφαλοί του δυο-τρείς φορές.
    Δεν μου άρεσε το ABS έστω κι αν 32 χρόνια ζω με εφιάλτες ότι πάω να φρενάρω και δεν μπορώ γιατί γλιστράει. Σαν βετεράνος του Βιετνάμ που γλίτωσε από τύχη καμιά 50αριά φορές.

Παρόλα αυτά , θα ήθελα ο γιός μου να έχει ένα καλό abs, για να μη χρειαστεί τη δική μου τύχη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    εχω ενα αυτοκινητο με αεροσακους 14 χρονια και δεν χρειαστηκαν ποτε........
    σιχαθηκα να τους βλεπω αυριο παω να τους ξηλωσω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    εχω ενα αυτοκινητο με αεροσακους 14 χρονια και δεν χρειαστηκαν ποτε........
    σιχαθηκα να τους βλεπω αυριο παω να τους ξηλωσω
    Ασε που θα παρεις και δυο-τρια αλογα ανα αεροσακο που ξηλωνεις....

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Οδηγω 40 χρονια δικυκλο ,και τα περiσσοτερα χλμ οπως οι περισσοτεροι τα εχω κανει εντος πολης.Οσες φορες χρειαστηκε να φρεναρω απροβλεπτα,χωρις να το υπολογισω απο πριν και χωρις να το περιμενω,(πχ,πεταγμα πεζου, ανοιγμα πορτας αυτοκινητου,αποτομη αλλαγης κατευθυνσης αυτοκινητου,σκυλος,γατα,κλπ)ποτε σ αυτην την μαμημενη ελληνικη ασφαλτο δεν καταφερα να φρεναρω σωστα χωρις να διπλωσει το μπροστινο η να φυγει το πισινο.Καποιες φορες μαλιστα επεσα με μικρες η μεγαλυτερες συνεπειες ,οικονομικες και μη.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΤΙς εΛΛΗΝΙΚΕς ΣΥΝΘΗΚΕς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΑΒΑΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 99,9 % το ΑΒS ειναι απαραιτητο και σωζει στην κυριολεξια ζωες ,πορτοφολια,υποληψεις ,κλπ.ΑΝ ΤΣΙΓΟΥΝΕΥΤΕΙς 500-1000 ΕΥΡΩ για ενα μοντελο με ΑΒS σε σχεση με ενα ιδιο χωρις ,ειναι σχεδον σιγουρο οτι καποια στιγμη ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙς ΑΛΛΟΙΩς αν θελουμε να σταθουμε μονο στο οικονομικο μερος.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ και ευχομαι κανεις να μην χρειασθει να διαπιστωσει την αναγκαιοτητα του ΑΒS στην πραξη για να πεισθει.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Οδηγω 40 χρονια δικυκλο....
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ και ευχομαι κανεις να μην χρειασθει να διαπιστωσει την αναγκαιοτητα του ΑΒS στην πραξη για να πεισθει.
    Δεν ειπε ποτε και κανενας οτι το ΑΒΣ δεν βοηθα!
    Βοηθα και σωζει!

Αλλα οτι και να κανετε, οτι και να πειτε, μηχανακι χωρις ΑΒΣ δεν ειναι ο θανατος ο ιδιος.
    Και παρουσιαστε το οσο γλαφυρα και γραφικα θετε.

Αγαπητε Παναβουρ μ', ο μεσος αναβατης υπηρχε και πριν το ΑΒΣ. Αυτο που τον εσωσε/εσωζε/σωζει ειναι το οτι οδηγα συνετα.

Καμια διαφωνια δεν εχω με τα λεγομενα σου.
    Αλλα μην κανουμε και το γαμηδι υποκαταστατο της γνωσεως του πως φρεναρεις.

Μιας και την βγαλαμε ολοι εξω, να την μετρησουμε ποσα χρονια οδηγαμε, πεταμε και κανα "ομορφο" με το ποσα κιλα θα γλυτωσεις ανα αεροσακκο, πεταμε και το "ομορφο" με τον αεροσακκο γενικα, μιας και η κριση ξεχειλιζει να κανω μια ερωτηση:

Ο αεροσακκος, το ΑΒΣ ή η συνεση σωζει;

Και μην αρχισετε τις μλκιες του στυλ: "Οταν γινει η μλκια....".
    Γιατι εχω να πω κι εγω μια (και πολλες, αλλα μλκιες θα ειναι): "Οποιου του μελλει να πνιγει, ποτε του δεν πεθαινει"
    Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 28/06/2014 στις 00:28.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς , Εγώ πάντως χρειάστηκα ABS σε μοτο ...δυο φορές ... και δεν το είχα . Και τις δυο φορές σαβουριάστηκα ! Την τελευταία και ψιλοάσχημα .

Τώρα δεν έχω μοτο και ψάχνωμαι .... Δεν παίζει να μην έχει ABS ... Ήταν και ο λόγος που έδωσα το 950 που τόσο γούσταρα .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    ........
    Αλλα οτι και να κανετε, οτι και να πειτε, μηχανακι χωρις ΑΒΣ δεν ειναι ο θανατος ο ιδιος.
    ...........
    νομίζω οτι κανείς δεν το λεει αυτό....
    αυτό που λένε είναι οτι είναι μ@λακία να λυπηθείς τα (κατά μ.ο.) 800€ παραπάνω που έχει το ΑΒΣ όταν πας να αγοράσεις μοτό...
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω τί λέτε εσείς , Εγώ πάντως χρειάστηκα ABS σε μοτο ...δυο φορές ... και δεν το είχα . Και τις δυο φορές σαβουριάστηκα ! Την τελευταία και ψιλοάσχημα .

Τώρα δεν έχω μοτο και ψάχνωμαι .... Δεν παίζει να μην έχει ABS ... Ήταν και ο λόγος που έδωσα το 950 που τόσο γούσταρα .

Ειναι πολυ λιγοι αυτοι που μπορουν να βγαλουν το κεφαλι τους απο την αμμο και να παραδεχτουν το αυτονοητο.

Το ABS ειναι στα ΣΥΝ της οδηγησης με οχημα. Οσοι λενε το αντιθετο, απλα δεν εχουν στο μηχανακι τους και ουτε εχουν τα λεφτα να το αλλαξουν για να παρουν ενα με συστημα αντιμπλοκαρισματος.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    να ρωτησω ρε παιδια...

αυτο το α μπε ες οπως το λετε, σ'αφηνει να κανεις εντο?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Ειναι πολυ λιγοι αυτοι που μπορουν να βγαλουν το κεφαλι τους απο την αμμο και να παραδεχτουν το αυτονοητο.

Το ABS ειναι στα ΣΥΝ της οδηγησης με οχημα. Οσοι λενε το αντιθετο, απλα δεν εχουν στο μηχανακι τους και ουτε εχουν τα λεφτα να το αλλαξουν για να παρουν ενα με συστημα αντιμπλοκαρισματος.
    Πέστα. Φτωχομπινέδες ρπμ...

Να προσθέσω οτι μερικοί έχουν ακόμα ταμπούρα, 6V, λάδι μίξης στο ντεπόζιτο, και χειροκίνητο αβάνς στο χέρι στα μηχανάκια τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    να ρωτησω ρε παιδια...

αυτο το α μπε ες οπως το λετε, σ'αφηνει να κανεις εντο?
    Οχι, αλλά μαθαίνεις να τραγουδάς εντοφλάϊφ κάθε φορά που αμολάει
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Πέστα. Φτωχομπινέδες ρπμ...

Να προσθέσω οτι μερικοί έχουν ακόμα ταμπούρα, 6V, λάδι μίξης στο ντεπόζιτο, και χειροκίνητο αβάνς στο χέρι στα μηχανάκια τους.

Aυτοι φιλε χρηζουν ψυχιατρικης βοηθειας. Κατι σαν τους ιδιοκτητες γιαπωνεζικων ενα πραμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Οχι, αλλά μαθαίνεις να τραγουδάς εντοφλάϊφ κάθε φορά που αμολάει
    α, καλως λοιπον ειχα την εντυπωση οτι διανυεις περισσοτερα μετρα σε στεγνη ασφαλτο καθε φορα που πατας μανετα...

και για πες ρε μαστορα, τ'αμολαει συχνα τ'αργαλειο να'ουμε??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    α, καλως λοιπον ειχα την εντυπωση οτι διανυεις περισσοτερα μετρα σε στεγνη ασφαλτο καθε φορα που πατας μανετα...

Ενταξει η πλακα, αλλα αυτο πως γινεται?

Σελίδα 13 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικά ..το κράνος σώζει ζωές ???!!
    από varaderothan στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2013, 21:11
  2. γνώμες για το ABS του V-Strom 650
    από Skakinen στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 11:43