O Vale είναι σειρά μου και είμαστε νεούδια.....μην ακούω μαλακίες...και 10ο θα πάρει στα επόμενα 2-3χρονάκια..
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Θα ξεπουλησει η αντιπροσωπία της porsche μου φαινετε συντομα...
![]()
Οχι πορσε....μπαναλ
Λαμπο...
http://www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4
βαριεμαι να μιλαω λεμε...
Παντρεύτηκα στα 40, παιδί στα 41 και τώρα στα 49 σκέφτομαι για κάνα gsxr1000, το ΧΤ600 το έχω για τα ψώνια και μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα. Από μέση καλά πάω και από πόδια-χέρια επίσης. Αν δεν με βρει κάτι πολύ σοβαρό (καρκίνος) να πεθάνω, θα το τραβήξω μέχρι τέλους, αμάξι για την οικογένεια και μοτοσυκλέτα για την δική μου κ@ύλα. Κρανάκι-μπουφανάκι και βουρ, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο εξτριμ και συνάμα τόσο προσιτό όπως η μοτοσυκλέτα. Τριάντα τρία χρόνια πρέπει αν συμπληρώνω φέτος...
Πάντα όρθιοι να'μαστε παιδιά.![]()
Στο δεύτερο μου παιδί
Παράτησα το εντουρο, τους αγώνες τα φιλικά
Φέτος μισή ανάσα απ τα σαράντα ξαναετρεξα,και θα ξανστρεξω μέχρι βετεράνων αν πιάσω ρυθμούς και στάνταρ
Ρε οι μπαρμπάδες είναι το ζουμί, σαν την γρια κοτα..
Πριν μια ωρα ετριβα τις ζαντες απο το THUNDERACE για να τις βαψω.Πριν 35 χρονια εκανα κατι αναλογο στο πρωτο μου μηχανακι.Πριν 3 ωρες οταν ξαπλωσα σκεφτομουν-ονειρευομουν ποτε θα(επιτελους) αγορασω την πρωτη μου δερματινη φορμα,για να μπω σε μια πιστα να κανω το κεφι μου με ασφαλεια.Πριν 35 χρονια οταν ξαπλωνα ονειρευομουν βολτες στα βουνα(τοτε ειμουν εντουρας).Γερασα;ΟΧΙμεγαλωσα;ΝΑΙ. Πιστευω οτι αυτα που εκανα πχ, στα 30μου τα κανω ακομα.Κανω παρεα με τα παιδια μου,κανω παρεα με την παρεα των παιδιων μου,ακουω ακομα heavy metal και hard rock,και για να τελειωνω.......γουσταρω που σκεφτομαι και ονειρευομαι σαν ΝΕΟΣ.Ειμαι 52
ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΠΑΡΑΚΑΛΩ............ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ
Νά βγάλουμε πρόεδρο.....
Τα πουρά από εκει
Και οι πουροτηνειτζερ από δω.. .
Βρηκαν τα γεροντια θεμα για να ασχοληθουνε.
Περίπου μια από τα ίδια και εγώ. Παντρεύτηκα στα 38, παιδί στα 39 και τώρα στα 40 σκέφτομαι μόλις μπορέσω να πάρω ένα GSXR (το 600 όμως) αλλά και να ξεκινήσω μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας!!! Δεν παίζει ρόλο πόσο είσαι αλλά πόσο νιώθεις τελικά.
Μήπως όμως απλά έχω ξεφύγει?