Ρουκο δεν σε βλεπω καλα...
![]()
αν δεν θελετε να ξαναερθω στον Κρικο, πειτε το ευθεως! δεν θα παρεξηγηθω!!!!
χαχαχαχχαχαχααααααααααααα!!!!!
ελα, μην το κανετε αυτο!!!! εκτος κ αν θελετε να γινω ο hulk!!!
Εννοείς θα γίνεις "τεραστιος" και πράσινος; Το πρώτο νταξ θα το παλέψουμε, άνθρωποι είμαστε δεν παρεξηγούμε. Το δεύτερο... Θα έχει γέλιο. (και πολλά χιτς στο γιουτιουμπ).
Σοβαρά, νταξ, δεν σε αγγίζει κανείς. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχεις πλάκα, κρίμα είναι να μην ξαναέρθεις.
Κατ' αρχήν δεν καταλαβαίνω γιατί ο ψυχολόγος εdώ στο Ελλάda θεωρείτε τόσο μεγάλο ταμπού!
Δεύτερον υπάρχουν τα κέντρα άμεσης κοινωνικής βοήθειας που μπορείς να συμβουλευτείς ψυχολόγο εντελώς δωρεάν.
Τρίτον αυτό που αισθάνθηκες δεν ήταν κρίση πανικού 100%. Αν ήταν, τα συμπτώματα θα ήταν τόσο έντονα που τώρα δε θα είχες καμία αμφιβολία. Ένα επεισόδιο πολύ έντονου άγχους δεν είναι τόσο απλό όσο μας το περιέγραψες και σίγουρα θα είχες τρομοκρατηθεί σε τέτοιο βαθμό που η φοβία μήπως επαναληφθεί θα μπορούσε να πυροδοτήσει την επόμενη κρίση.
Και αυτό να μπερδέψει τα αίτια εμφάνισής της κτλ κτλ.
Γι' αυτό ρωτάμε τους ειδικούς και όχι σε ένα φόρουμ που κάνει κρα για πειράγματα και τουμπανιασμένες γκόμενες.![]()
Θώρακα πλάτης δεν έχει κανένας σας στο μπουφάν του ρε αλήτες? Ου να χαθείτε!![]()
Να μην ξεχάσω να βγάλω τον θώρακα πλάτης την επόμενη φορά που θα πάω βόλτα με τη Μαρία
Sent from me using a computer.
Το να έχεις μια αγχώδη διαταραχή δεν σε κάνει τρελό, ίσα ίσα λύνεται σχετικά εύκολα.
Πιθανώς όμως, η με αγκαλιές υποδοχή των μαντραχαλάδων του μοτό, με φουλ πέτσινα και στα ηχεία να παίζει κάτι τέτοιο http://www.youtube.com/watch?v=-9A7K-CwKA0 είναι το σοκ που χρειάζεσαι![]()
χαχαχαχχααααααα!!! ετσι κ δω κανεναν να σηκωνεται απο την θεση του την ωρα που σκαω Κρικο...
θα δειτε το bandit να κανει 0-100 σε 0.7
χαχαχαχχαχαααααααααααα!!!!!
Εγώ θα πρότεινα να σηκωθούν ΟΎΛΟΙ και να σου φύγει μια και έξω
Εκτός αν θέλεις prive αγκαλιά από μένα, αλλά δεν ευθύνομαι για τίποτα μετά
Είμαι και καρπερός.....
οτι θα φυγει ...θα φυγει!!!
ΤΙ θα φυγει ειναι το θεμα!!!![]()
ενα ειναι το φαρμακο για σενα ρουκο. 36αωρο δικαβαλο
νταξ μωρε θα ζοριστεις τα πρωτα 400 χιλιομετρα, αλλα μετα θα πηγαινεις πλαναριστος δικαβαλος με ανεση
δεν κανω πλακα ε;
στανταρακι, εδω ακουσα 280χλμ για την μονοημερη κ μου κοπηκε η μαγκια...κ εσυ μου λες.....
ουτε να το πω δεν μπορω!!!