Παιδια σήμερα άλλαξα τη ροδέλα και με λιγα χιλιόμετρα που πρόλαβα να κάνω διαρροή μηδέν. .
Παιδια σήμερα άλλαξα τη ροδέλα και με λιγα χιλιόμετρα που πρόλαβα να κάνω διαρροή μηδέν. .
![]()
Στο 'χα πει, σε λιγο θα του περασει! χεχεχε! να το χαιρεσαι το χτακι μαστορα!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Παιδιά δυστυχώς πάλι δακρύζει λαδάκι. Μα τι γίνεται? Τόσο πολύ του λείπει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης?
Το σπείρωμα πρέπει να μην έχει πρόβλημα αφού η βίδα σφίγγει κανονικά. Τι λέτε για φλατζόκολλα? Ή lock tight?
Η βίδα είναι εντάξει στο μπροστά μέρος, εκεί που πατάει την ροδέλα; Μήπως είναι φθαρμένη ή χτυπημένη και στραβοπατάει στη ροδέλα, ενώ το σπείρωμα βιδώνει κανονικά;
Επίσης, μήπως έχεις πολλά λάδια μέσα; Αν και σε αυτή την περίπτωση θα πέταγε και από αλλού, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Από ότι διάβασα το μηχανάκι το έχεις λίγο καιρό και ο τρόπος μέτρησης στα ΧΤ είναι λίγο ασαφής, λόγω ξηρού κάρτερ.
Τα λαδάκια τα είχα ελέγξει όταν το πήρα και ήταν κανονικά. Τώρα δεν ξέρω αν θα ήθελε λιγότερα αλλά στη βελόνα ήταν κοντα στο max. Η βίδα κανονική μου φάνηκε. Δεν κατάλαβα να είναι φθαρμένη.
Ευχαριστώ και πάλι για τις άμεσες απαντήσεις. . Θα κοιτάξω αυτά ππυ μου είπατε. Κι εγώ το βλέπω δύσκολο να είναι το σπείρωμα γτ βιδώνει κανονικά.
Αν είχα θέμα με περισσότερα λάδια δεν θα μου τα πετούσε απ το φιλτροκουτι;;
Θεωρώ ότι δεν είναι αυτό γτ η βιδα βιδώνει και ξεβιδώνει κανονικά χωρίς να σκορτσαρει καθόλου. .
Αφου υπαρχει χαλκινη ροδελα υποτιθεται οτι στεγανοποιει τη περιοχη. Ακομα και αν περναει τα σπειρωματα δεν θα επρεπε να περναει και τη ροδελα. Αρα δεν παταει καλα η βιδα. Επισης αν βιδωνει και ξεβιδωνει καλα η βιδα τα σπειρωματα δεν τα θεωρω υποπτα. Τελος καποιοι τη βιδα αυτη τη κοπανανε με κατσαβιδι και σφυρι πριν τη ξεβιδωσουν, μπορει να εχει γινει και απο αυτο η ζημια.
Δες τη φωτογραφια στο Post #56
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=51307&page=4
Δεν ειμαι ειδικος, εικασιες κανω.
![]()
Thanks ρε παίδες. Θα δω τι θα γίνει με το λοκταιτ κι αν είναι θα πάω να παραγγείλω μια βιδίτσα. Έτσι κι αλλιως χαμένη δεν πάειβιδα είναι.
Μια απορία. Γτ την κοπανάνε με κατσαβίδι και σφυρί?
Ειναι κατσαβιδι που το χτυπας με το σφυρι απο πανω και παιρνει στροφες η κεφαλη. Για να ξεσφιγγεις σφιχτες βιδες. Τη δυναμη του χτυπηματος δηλαδη τη μετατρεπει σε αντιστοιχη δυναμη στρεψης.
Καπως λεγεται αλλα δεν μου 'ρχεται.
MADE IN JAPAN 日本製