καπακι?? γτ? ραγισε? εσπασε?
αν δεν επαθε τπτ απο αυτα μην το αλλαξεις...
αν παλι επαθε καμια ρωγμη στο φτιαχνουν σε μια μερα μεσα με πολυ λιγοτερα...
Γδαρθηκε...δεν μπορώ να το βλέπω έτσι. Οταν θα γίνει θα γίνουν όλα. Τόσο καιρο την προσέχω σαν τα ματια μου... Ακομα και τις εσοχές που δεν δίνει χέρι τις καθαρίζω με μπατονετα!! Κουσούρι ξέρω αλλα...
Η έκθεση της τροχαίας απλά περιγράφει τις συνθήκες και μόνο, δεν βγάζουν πόρισμα περί ευθύνης.
το ποιός φταίει και σε τι ποσοστό, αποφασίζεται στα δικαστήρια και μόνον. (αν δεν τα βρουν οι ασφαλιστικές η ο παθών θέλει να το τραβήξει και για άλλα τυχόν έξοδα όπως ταξί για μετακινήσεις κ.λ.π)
@rider, περαστικά ρε μαν, και προσπάθησε να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι τα μηχανάκια και τα αμάξια είναι λεφτά στον δρόμο και ότι υπάρχουν για να μας υπηρετούν και όχι να τα υπηρετούμε... θα είσαι πολύ καλύτερα έτσι
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν υπήρχε επαφή μεταξύ αυτού που φτάει και αυτού που την πάτησε, έτσι και αλλιώς δεν ισχύει ο φιλικός διακανονισμός. Πρέπει να κάνει αυτός δήλωση στην ασφαλιστική του και να τα πάρεις από εκεί. Καλά ξεμπερδέματα
Αν είναι να πληρώσεις 900€ κάνε μια βόλτα μέχρι την Άσπρη Άμμο Καβάλας και θα τρίβεις τα μάτια σου και για το αποτέλεσμα και για την τιμή.όχι ότι δεν υπάρχουν βαφείς τόσο καλοί στη Θες/νίκη αλλά θέλοντας να δώσω έμφαση στη διαφορά τιμής έδωσα αυτό το ακραίο παράδειγμα.οπότε αν στα πληρώσει η ασφαλιστική όλα καινούρια.αν πάλι όχι ψάξου.πλαστικάκια είναι τπτ το ιδιαίτερο.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σας ευχαριστω όλους.
Η αλήθεια ειναι ότι στεναχωρέθηκα περισσότερο για το χαζό του τρακαρισματος... Κάθε σ/κ σχεδόν κάνω περίπου 300+ χιλιόμετρα σε γρήγορους ρυθμούς και την πάτησα απο υπαιτιότητα αλλου μές στην πόλη με ελάχιστα χιλιόμετρα. Όλη τη βδομάδα δουλεια, τα απογευματακια κάθομαι στο γκαράζ και την περιποιούμαι κ το σ/κ οι εκδρομουλες με τη μηχανη ειναι για μένα το καλύτερο φορτισμα των μπαταριών για την επόμενη βδομάδα.
Πάντως και σήμερα δεν έμεινα τελικα Θεσσαλονίκη, την κοπανησα για ορεινή Χαλκιδική κ μόλις έφτασα μαρμαρα. Το χειρότερο πάντως ειναι η ψυχολογία στην οδήγηση... Ξέροντας ότι έπεσε, μπορει να ειναι μόνο τα πλαστικά, αλλα με έπιανα στον δρόμο να πηγαίνω πιο φυλαγμένα, πιο φοβισμένα. Γι αυτο και θέλω να την φτιάξω όσο γίνεται γρηγορότερα και με όλα καινούργια. Μου δίνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη οταν ξέρω ότι όλα ειναι τέλεια. Ελπίζω, αν και αμφιβάλλω, να με καλύψει η ασφάλεια και να μην ματώσει η τσέπη !
Μα τα περισσοτερα ατυχηματα στατιστικα γινονται σε αποσταση λιγων χιλιομετρων απο το σπιτι του καθενος. Ειδικα αμα μενεις σε πολη δε το συζηταω και ειδικα αμα ειναι Ελληνικη.
Για να μην στεναχωρουμε τους συνανθρωπους μας λοιπον και να μην προκαλουμε ατυχηματα ΔΕΝ μπαινουμε σε μονοδρομο αναποδα!!
Κανουμε τον κυκλο και καιμε μερικα mg βενζινη παραπανω.
Ααα ρε Ελλαδα![]()
MADE IN JAPAN 日本製
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Συγχωρεμένος... Απλά μου προξενεί εντύπωση ότι είσαι ο μόνος που το βλέπει έτσι. Ακομα και το παλικάρι που ερχόταν ανάποδα παραδέχτηκε ότι απο δική του υπαιτιότητα έγινε η "χύμα" όπως και όλοι όσοι ήταν παρόν στο συμβάν συμπεριλαμβανομένων και των ανδρών της τροχαίας... Όπως κ να χει σ ευχαριστω για τα περαστικά και με τις ευχές μου να μην εμπλακεις ποτέ σε κάτι αντίστοιχο.![]()
Μην αλλαξεις πλαστικα και ασε το καπακι με τις γρατζουνιες......
Καποτε αλλαζα πλαστικα με υποψια γρατζουνιας..... Τωρα (πιο σοφος γαρ- λεμε τωρα) απλα το φτιαχνω..... Ειναι μονο στο μυαλο σου το προβλημα....
Τα 700€ διαφορα, φατα στις βενζινες, στις πουτ@νες η οπου αλλου θες....
πουτσ@@@@@@@@@