Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 208

Θέμα: Βόλτα με αιτία;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Πριν γράψω άλλο, θα ήθελα φίλε μου στο δικό σου φαντασιακό πως το έχεις, δηλαδή πως θα άφηνες το πράγμα να εξελιχθεί αν πέρναγε από το χέρι σου.
    Πριν γράψω άλλο, θα ήθελα φίλε μου στο δικό σου φαντασιακό πως το έχεις, δηλαδή πως θα άφηνες το πράγμα να εξελιχθεί αν πέρναγε από το χέρι σου.
    Οι δικες μου οι φαντασιωσεις λιγο πολυ φαινεται ποιες ειναι,και συγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τροπους δρασης που να αφορουν το συγκεκριμενο θεμα,περα απο την κουβεντα που θελω να κανω
    για να καταλαβω για ποιο γαμημενο λογο ανθρωποι τοσο διαφορετικοι μεταξυ τους,ειναι τοσο προθυμοι να παρουν ενα καραβι η να κανονισουν μια συναντηση επειδη απλα και μονο τους ενωνει η κοινη οργη για εναν ανθρωπο που δεν γνωριζουν.
    Εγκληματα ζωων εγιναν πολλα τωρα τελευταια και πολυ πιο αποτροπαια,τουτο δω για καποιο λογο εγινε το σουξε του καλοκαιριου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Και εμεις ζωα ειμαστε, μην το ξεχναμε.
    .
    Ναι ωραιο κοινωνικο κατασκευασμα αυτο το γεννιομαστε αποκτηνωμενοι και ζωα και στην πορεια γινομαστε ανθρωποι αν ειμαστςε τυχεροι.
    Σορι αλλα κρατα αυτη την φαντασιωση (και αυτη φαντασιωση ειναι) για τον εαυτο σου.
    -..Not Yet!

Το θέμα είναι ότι παρήλθε το αυτόφωρο οπότε τα όργανα πλέον το πολύ να του κάνουν μιά κλήση για να του κοινοποιήσουν τη δικάσιμο όποτε και αν γίνει.
    Από φατσοβιβλιακές πηγές έμαθα ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν μίλησε εναντίον του κυρ Κώστα, τράτζικ, αν σκεφτείς ότι πρακτικά αυτοί είναι οι ορισμένοι εκ του νόμου υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης στο συγκεκριμένο θέμα.
    Από εκεί και πέρα, νομικές υπηρεσίες για φιλόζωους αφού βρήκα εγώ στο ίντερνετ σίγουρα έχουν και οι διάφορες φιλοζωικές και φαντάζομαι ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την πορεία του πράγματος και να ενημερώνουν ή να πιέσουν ώστε να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία ώστε να αποτελέσει παράδειγμα και δεδικασμένο ο κυρ Κώστας.

Το ότι την επόμενη της διαμαρτυρίας άνοιξε κανονικά δια το κοινόν (θα μπορούσαν πχ να του σκίσουν τα βάρδουλα με το υγειονομικό διότι ΚΑΜΜΙΑ τέτοια επιχείριση δεν τηρεί στο 100% το γράμμα του νόμου) και είχε και πελάτες, αυτό αποτελεί ντροπή και για την αρμόδια δημοτική αρχή και για τους Στυριώτες. Και μη μου πειτε για τουρίστες και περαστικούς, Δευτέρα μέρα σκ@τ@ τουρισμό.

Με τα υπόλοιπα, το κοκ πορν μου και εγώ παρακολουθούμε μετά μεγάλου ενδιαφέροντος τα γραφόμενα. Μερσί μποκού. Και ο Νικόλας ήτο ΑσΙμος που να πάρει ο γερο διάολος όχι ΑσΗμος. Κάθε άλλο παρά άσημος ήταν. Και ξέρω ότι εσείς οι ανορθόγραφες ορθώσατε το ανάστημά σας με περηφάνια στο μοτο.γρ και καταφέρατε να γελάσουμε ακόμα περισσότερο με το δηκεομά σας να γράφαιται ώτη σας αραίση ωπος σας αραίση, αλλά ντα φακ πΧιά... Και για του λόγου το αληθές δηλαδή

άσημος

αφανής, άγνωστος στο ευρύ κοινό
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 22/07/2014 στις 19:20.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Ναι ωραιο κοινωνικο κατασκευασμα αυτο το γεννιομαστε αποκτηνωμενοι και ζωα και στην πορεια γινομαστε ανθρωποι αν ειμαστςε τυχεροι.
    Σορι αλλα κρατα αυτη την φαντασιωση (και αυτη φαντασιωση ειναι) για τον εαυτο σου.
    Οχι δεν καταλαβες, γεννιομαστε ΚΑΙ πεθαινουμε ζωα. Δεν μπορω να καταλαβω τι μας κανει να πιστευουμε οτι διαφερουμε απο ολα τα υπολοιπα ζωντανα του πλανητη.
    MADE IN JAPAN 日本製

Οχι δεν καταλαβες, γεννιομαστε ΚΑΙ πεθαινουμε ζωα. Δεν μπορω να καταλαβω τι μας κανει να πιστευουμε οτι διαφερουμε απο ολα τα υπολοιπα ζωντανα του πλανητη.
    Χόμο ερέκτους, εμείς οι χόμο σάπιενς σε χαιρετούμε. Άβε Μπομπ.

(το ότι είμεθα αμφότερες οι φυλές homo αυτό το παραβλέπω...)

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Τουλάχιστον αυτό είναι ένα θέμα που σε αντίθεση με το 99% παρόμοιων topics δεν έχει γίνει ...δέλο και έχουν κατατεθεί πολύ ωραίες σκέψεις.

Ξερω γω τι να σου πω,πχ στο οτι εσυ απο χθες γαυγιζεις σε διαφορετικο τεμπο;

(Πω πω αυτες οι φαντασιωσεις μου με κανουν πομπωδη,δηθεν,εξυπνακια,ξερολα,στομφωδη,γυναικωτο και αυταρεσκο.Μηπως να βρω αλλες και να γινω φασιστας,πιθηκας,ανορθογραφος,αποκτηνωμενος και ουγκανο αλλα τουλαχιστον αντρας με κατι αρχιδια να; )
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Χόμο ερέκτους, εμείς οι χόμο σάπιενς σε χαιρετούμε. Άβε Μπομπ.

(το ότι είμεθα αμφότερες οι φυλές homo αυτό το παραβλέπω...)
    Γεια σας και σας μαγκες!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bob.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	48,9 KB 
ID:	320566
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimos35 Προβολή μηνύματος
    Τουλάχιστον αυτό είναι ένα θέμα που σε αντίθεση με το 99% παρόμοιων topics δεν έχει γίνει ...δέλο και έχουν κατατεθεί πολύ ωραίες σκέψεις.
    καιρος να το κανουμε λοιπον!
    Σας αρεσε η φωτο μου;; Λιγο παλια αλλα δεν εχω αλλαξει και πολυ!
    MADE IN JAPAN 日本製

Απο την υπογραφη του συμφορουμητη maxfm:
    Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?

Θα σας αρεσει πιστευω. Περισσοτερη τροφη για σκεψη και αντιπαραθεση!
    MADE IN JAPAN 日本製

Γεια σας και σας μαγκες!
    Αχά. Από το νέο έργο που παίζουν οι συνάδελφοί σου, rise of the planet of the apes? Βάλε ένα spoiler alert τέκνον σφουγγαράκιε

edit: η υπογραφή του μαξιμιλιανού του μεταβαλλόμενου συχνότητου μάλλον εσένα πρέπει να προβληματίσει γιατί τις δικές σου απόψεις αμφισβητεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    amyroukai, περηφάνια και όχι περηφάνεια Αν και δεν έχω δικαιολογία στο να γράφω λάθος το όνομα του συγκεκριμένου τύπου. Προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω μερικά ποστ πραγματικά πολύ ανορθόγραφα αλλά μιας και με δυσλεξία δεν είμαι και το τυπικό παράδειγμα ορθογράφου. Κάνω όμως προσπάθεια και περνάω τα μακροσκελή ποστ μου από αυτόματο διορθωτή και γενικά προσέχω νομίζω

Φίλε gcrook, θα σε παρακαλούσα να μας γράψεις για τις φαντασιώσεις σου αυτές, δε μου αρκεί το "περίπου" ή "αρκετά" φαίνονται ποιες είναι. Δε το λέω δεικτικά απλά προσπαθώ να καταλάβω. Όπως είπα και πριν, δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό αν δεν ακούσω την πρόταση σου, ακόμα και αν αυτή είναι πως δεν έχεις καμία πρόταση. Γυναικωτό ή όπως θέλεις πες το δε σε αποκάλεσα σε καμία περίπτωση γιατί άλλο η πλάκα και άλλο το να χρησιμοποιούμε σεξιστικά επίθετα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Και ο Νικόλας ήτο ΑσΙμος που να πάρει ο γερο διάολος όχι ΑσΗμος. Κάθε άλλο παρά άσημος ήταν.

άσημος

αφανής, άγνωστος στο ευρύ κοινό
    o Νικολας αδερφε Ιωαννη ητο ολιγον Ασημος..
    αν με πιανεις..
    γι αυτο και κρεμαστηκε..
    http://youtu.be/Oi9Qo2LsN0o
    Να διαδώσουμε σ’ αυτούς
    Τους γκαντεμιάρικους καιρούς
    Να μη σκοτώνουνε τους διαφορετικούς..
    αντε βρες τωρα!
    ατομο να εχει τετοια ευθιξια..

Φίλε gcrook, θα σε παρακαλούσα να μας γράψεις για τις φαντασιώσεις σου αυτές, δε μου αρκεί το "περίπου" ή "αρκετά" φαίνονται ποιες είναι. Δε το λέω δεικτικά απλά προσπαθώ να καταλάβω. Όπως είπα και πριν, δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό αν δεν ακούσω την πρόταση σου, ακόμα και αν αυτή είναι πως δεν έχεις καμία πρόταση. Γυναικωτό ή όπως θέλεις πες το δε σε αποκάλεσα σε καμία περίπτωση γιατί άλλο η πλάκα και άλλο το να χρησιμοποιούμε σεξιστικά επίθετα.
    Προταση σχετικα με τι;
    Με το αν θα τον εσπαγα στο ξυλο αν ημουν μπροστα,αν θα τον αρχιζα στις χριστοπαναγιες, αν θα του διδασκα τον Λογο Του Κυριου γυρνωντας και το αλλο μαγουλο,αν θα τον επιανα με το μαλακο του στυλ "ωπα ρε φιλε ωπα", η αν θα εμπαινα μπροστα στην καρεκλα;
    Που σκατα θες να ξερω;Παντως εγω για αρχη δεν θα εβλεπα ενα τερας (αν και πολυ θα το ηθελα) αλλα εναν τυπο που μαλλον δεν καταλαβαινω ( γιατι συμπεριφερεται σαν το τελευταιο μουνοπανο στον πλανητη; ),και σε γενικες γραμμες οι φαντασιωσεις μου μου υπαγορευουν να μην δερνω οτι δεν καταλαβαινω.Οχι απαραιτητα οτι θα θελω η θα μπορεσω να τον καταλαβω,αλλα καμια φορα και οι τυποι που κοπανανε σκυλια με καρεκλες μπορει να ειναι εξαιρετικα γλυκυτατοι με το παιδι τους πχ και να το αγαπανε πραγματικα.Επισης μπορει να θελουν και να προσπαθουν σε γενικες γραμμες να ειναι ηθικοι με τους γυρω τους και γενικα να εχουν ευαισθησιες και να μην μπορουν την αδικια,αλλα αμα δεν γουσταρουν καποιον η κατι του κατεβαζουν ενα καδρονι στο κεφαλι οπως καλη ωρα εσυ.Λεμε ενα παραδειγμα.

Οποτε, οτι εχω να πω σχετικα με το πως βλεπω την ολη κατασταση το εχω γραψει,και οχι μονο εγω αλλα και αλλοι εδω μεσα.Αν δεν βλεπεις εσυ τις φαντασιωσεις μου μεσα απο αυτα τι να σου πω,εγω τις δικες σου λιγο πολυ τις εχω παρει πρεφα.
    Αυτο παντως το "εσυ τι εχεις να προτεινεις" ειναι γαματο.Αφου ολα εχουν αποτυχει και εχουμε χασει θα επιμεινουμε στα δικα μας γιατι δεν μπορουμε να βγουμε απο το αδιεξοδο.
    Σορι εγω δεν θα σου προτεινω τι να κανεις και πως να σκεφτεσαι.Δικαιωμα σου να απορριψεις οτι γουσταρεις απο αυτα που πιστευω εγω.
    Και στην τελικη πες με οπως θες δεν τρεχει καστανο.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    παντως απο Ασημοπουλος μαλλον Ασημος ειναι το σωστο
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια Βολτα με τον Giorgos19....
    από Giorgos19 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2014, 15:45
  2. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. Η πιο extreme βολτα με μηχανη.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε