λοιποοοον...ας σου κανω την χαρη.
καληνυχτισα αφοτου:
α)ειπα την αποψη μου σε οτι ειχε να κανει με το αποσπασμα που εβαλα (οτι δλδ κραταω μια μετριοπαθη σταση απεναντι σε αυτο μια και με θεωρω λιγο να καταφερω να αντικρουσω τα λεγομενα του φρουντ αβαδιστα/αβιαστα/αβασανιστα)
β)δηλωσες οτι δεν κρεμεσαι απο τα χειλη μου και οτι η σιωπη μου σου ειναι αρκετη
γ)θα επεφτες για υπνο με τις κοτες οποτε μαλλον εσυ καληνυχτισες πρωτος
δ)σιγα μην παρω και την αδεια του οποιουδηποτε για το ποτε θα μπω η θα βγω απο το φορουμ η απο οποιαδηποτε κουβεντα.
στο δια ταυτα, ΑΝ αντιλαμβανομαι καλα (αν οχι πες οτι δεν εγραψα ποτε τα παρακατω) εσυ μαλλον ενοχληθηκες επειδη θεωρησα οτι με επαρση ειπες οτι ''ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ'' νομιζοντας προφανως οτι αμφισβητεις εμενα και προσπαθωντας να βαλλεις εναντιων της δικης μου νεοφιλελευθερης

λογικης αλλα τελικα εμφανιστηκες σαν τον δον κιχωτη να κυνηγας ανεμομυλους αφου τελικα βρεθηκες να κραζεις τον φρουντ :rotflmao::rotflmao:
αν λοιπον σε ενοχλησε τοσο πολυ το οτι θεωρησα (και δεν σε κατηγορησα, αλλωστε εδω δεν δικαζεται κανενας απο κανεναν) οτι εχεις επαρση, ας πουμε οτι ΔΕΝ εκφραστηκες με επαρση αλλα ειχες το θαρος της γνωμης απεναντι σε κατι που διαβασες (προφανως νομιζοντας οτι ειναι δικο μου και σε ευχαριστω πολυ γιατι με τιμα να πιστευεις οτι εστω θα μπορουσα να εκφερω μια αποψη η οποια ανηκει σε μια αυθεντια!).
ελπιζω να νοιωθεις καλυτερα τωρα.
και αφοτου θεωρω οτι εκανα υπερ του δεοντως ξεκαθαρη τη θεση μου στην κουβεντα μας μπορω να κλεισω με ενα over and out και τα δεοντα στο ροσιναντε σου