http://www.dailymotion.com/video/x21...om=embediframe
Οκ αυτοί αν θέλουν ας ψωφίσουν..οι άλλοι που μπορεί να πάρουν στο λαιμό τους
τι του φταίνε που θέλουν να κάνουν τη καγκουριά τους?
http://www.dailymotion.com/video/x21...om=embediframe
Οκ αυτοί αν θέλουν ας ψωφίσουν..οι άλλοι που μπορεί να πάρουν στο λαιμό τους
τι του φταίνε που θέλουν να κάνουν τη καγκουριά τους?
Τωρα σας επιασε ορισμενους ο πονος για τα 220; μηπως να θυμισω σε ορισμενους με ποσα πηγαιναν και σε τι δρομους σε κατι εκδρομες που καναμε μαζι; δεν εχω καταλαβει ακριβως που ειναι το μεμπτο του βιντεο; το ειδα να αναπαραγαγεται στα καναλια και σε διαφορα σαιτ προβαλοντας την κακη πλευρα του μοτοσυκλετισμου. Δηλαδη παλι θα πουλησουμε το στερεοτυπο του καγκουρα, αλητη μηχανοβιου. Αφορμη τους δινουμε με τετοια βιντεο να μας κραζουν.
Πφφ με το παπί πάω περισσότερο, γατάκια!
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
+400
Ρε συ μπιλάκο θα σε ρωτούσα πού ξετρύπωσες τέτοιο χαζοβίντεο κι αν μας τρολάρεις με το θρεντ αλλά διάβασα παρακάτω ότι παίζει λέει και στα νέα των 8
Εσένα σε σοκάρει κάτι από αυτό που βλέπεις?
Με το συμπάθειο κιόλας, δε σε έχω για τη Λουκά του μοτοσυκλετισμού. Και δεν το λέω για κακό.
Εγώ το μόνο που βλέπω είναι δυο τύπους να κάνουν ανοίγματα σε έναν ανοιχτό δρόμο, ευθεία, κεντρικό, και σχεδόν άδειο. Μόνο μια προσπέραση αν θυμάμαι καλά χρειάστηκε να κάνουν.
Ούτε σφήνες είδα, ούτε αντίθετα ρεύματα, ούτε ξυσίματα σε τυφλές στροφές κλπ.
Αν η καγκουριά έγκειται στο γεγονός ότι πήγαιναν μόνο ευθεία και μόνο μέχρι 220 σύμφωνοι![]()
Αυτοί που το προβάλανε αμα είναι καμιά καλή είδηση παίζει να τρέξουν και περισσότερο για να φτάσουν πρώτοι για αναμετάδοση.Δε λέει κάτι αυτό.Ας βγεί ένας και να πεί πως δεν το έχει κάνει.Στη τελική ας μην δίνει το υπουργείο μεταφορών έγκριση για εμπόριο αυτοκινήτων -σκαφών-μπισικλετ-κτλ.Μαλακίες δηλαδή,ψευτοπαρθενοπουριτάνισμος πίσω απο το δάχτυλο.
Ασταδιάλα.
Ωραίο νησί η Ρόδος!Θα κλείσω του χρονου διακοπές.
(Κάτι άλλο δεν έχει να σχολιασω το βίντεο.)
Τι πραγματα ειναι αυτα.Σα δε ντρεπονται..
Παω να προλαβω το πουλμαν να παω για μπανιο με τους γέρους..
Τα κάνουμε όλοι. Αυτά και χειρότερα. Το ξέρεις, το ξέρω, end of story
Εχεις δίκιο, και εγώ τώρα που το θυμηθηκα 219 επιασες, δεν τραβούσε άλλο.![]()