Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 83

Θέμα: YAMAHA XTZ TENERE 660 1997!

Παλαιό μέλος

YAMAHA XTZ TENERE 660 1997!

Για πείτε οι έχοντες το συγκεκριμένο μοντέλο ή όσοι το είχαν δύο λογάκια για την εν λόγο κυρία,έκανα ψαχτήρι στο google και δεν βρίσκω αρκετές πληροφορίες,τι προβλήματα έβγαζαν,που υστερούσαν,καταναλώσεις κτλ.Μιλάω για το διπλοφάναρο και μόνο το 660(όχι το 750).Επίσης υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά με τα προηγούμενα μοντέλα(τετράγωνο φανάρι).Ευχαριστώ προκαταβολικά παληκάρια.
    Α!Ποιά χρονιά σταμάτησε να παράγεταί,το διπλοφάναρο πότε πρωτοβγήκε

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Δεν το ειχα ποτέ αν και εψαχνα για αυτο το μοντελο πριν λιγα χρονια.Μονοφαναρο απο 1991-'93 και διπλοφαναρο '94-'99,περα απ'την διαφορετικη εμφανιση ειναι σχεδον ιδια.Τα τεστ της εποχης ελεγαν για 39 και κατι αλογα στον τροχο και ροπη 5+κιλα.
    Αρκετα ικανο σε ασφαλτο και χωμα ιδιαιτερα μετα απο περιποιηση στις αναρτησεις,η θεση οδηγησης ειναι λιγο πισω λογο μεγαλου ντεποζιτου.
    Καταναλωση δεν θυμαμαι ακριβως,ηταν παντως στον μεσο ορο της τοτε κατηγοριας που ηταν με καρμπυρατερ.
    Απο αξιοπιστια σκυλος μαυρος ΟΜΩΣ μιλαμε για μονοκυλινδρο κοντα 20χρονων.Οποτε μπορει να χρειαζεται ενα φρεσκαρισμα πιστονι/ελατηρια με τα παρελκομενα τους.
    Τσεκαρισε επισης την καλη λειτουργια του κιβωτιου ταχυτητων.
    Μπορει να ακουστει βαρυ αλλά κατα την γνωμη μου δεν μειονεκτει ιδιαιτερα(σαν καινουργιο) απεναντι στο πιο συγχρονο tenereZ.
    Σε περιπτωση που δεν το εχεις δει,μελος του φορουμ εχει παρει προσφατα ενα και σιγουρα θα μπορει να πει αρκετα πραγματα παραπανω.
    RIDE MORE TALK LESS

Banned
    Ψάξε έναν. Kosta 2b έχει ένα τέτοιο

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    γιατι δεν κοιτας για το σουπερ τενερε το 750;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Banned
    Αν θέλεις για το 750 σου λέω ότι θες
    Το είχα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Δεν το ειχα ποτέ αν και εψαχνα για αυτο το μοντελο πριν λιγα χρονια.Μονοφαναρο απο 1991-'93 και διπλοφαναρο '94-'99,περα απ'την διαφορετικη εμφανιση ειναι σχεδον ιδια.Τα τεστ της εποχης ελεγαν για 39 και κατι αλογα στον τροχο και ροπη 5+κιλα.
    Αρκετα ικανο σε ασφαλτο και χωμα ιδιαιτερα μετα απο περιποιηση στις αναρτησεις,η θεση οδηγησης ειναι λιγο πισω λογο μεγαλου ντεποζιτου.
    Καταναλωση δεν θυμαμαι ακριβως,ηταν παντως στον μεσο ορο της τοτε κατηγοριας που ηταν με καρμπυρατερ.
    Απο αξιοπιστια σκυλος μαυρος ΟΜΩΣ μιλαμε για μονοκυλινδρο κοντα 20χρονων.Οποτε μπορει να χρειαζεται ενα φρεσκαρισμα πιστονι/ελατηρια με τα παρελκομενα τους.
    Τσεκαρισε επισης την καλη λειτουργια του κιβωτιου ταχυτητων.
    Μπορει να ακουστει βαρυ αλλά κατα την γνωμη μου δεν μειονεκτει ιδιαιτερα(σαν καινουργιο) απεναντι στο πιο συγχρονο tenereZ.
    Σε περιπτωση που δεν το εχεις δει,μελος του φορουμ εχει παρει προσφατα ενα και σιγουρα θα μπορει να πει αρκετα πραγματα παραπανω.
    Μου αρέσει περισσότερο το διπλοφάναρο,μία φορά είχα καβαλήσει με αυτό πήρα την επέκταση του διπλώματος μου σε ανεξαρτήτου κυβισμού,μου άρεσε αν και 15ενταετίας,βρήκα ένα στο car.gr λίγο πιο πάνω απο το χιλιάρικο και μου γυάλισε,σήμερα όμως δεν υπάρχρει η αγγελία.Το σκέφτομαι σαν μία οικονομική λύση για να μην κυκλοφορώ με το παπίthanks!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ψάξε έναν. Kosta 2b έχει ένα τέτοιο
    Θα τον ψάξω Δημήτρη,ευχαριστώ.Για πες για το 750 μιάς και έχει αρκετά στο car.gr σε σχέση με τα 660

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    γιατι δεν κοιτας για το σουπερ τενερε το 750;
    Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει και το 750 και όπως προανάφερα έχει αρκετά αξιόλογα στο car.,σίγουρα θα έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση/συντήρηση ώς δικύλινδρα και είναι πιο τσιμπημένες οι τιμές τους,σας ακούω

Παλαιό μέλος
    Ποιός το έχει πάρει πρόσφατα?,να μας πει και αυτός τη γνώμη τουδεν έχω διαβάσει κάτι,θα κάνω αναζήτηση αμέσως.

Banned
    Το 750 το είχα 4 χρόνια, με 2 γεμίσματα έκανε ΕΔΕΣΣΑ -Αθήνα, μετά που το θυριδωσα έβαλα ΚΝ και ζιγκλερ ήθελε σχεδόν τρία, τελική 200+ πραγματικά είχα 211
    Το πήρα με προίκα σωληνακια υψηλής, ελατήρια WP εμπρός που τα άλλαξα με power flex η techno flex - δεν θυμάμαι -πίσω είχε αλλαγμένο αμορτισέρ με πολλές ρυθμίσεις, εγώ έβαλα γέφυρα στο μπροστινό γιατί φοράει καλαμάκια για το βάρος του, δεν μου έβγαλε τίποτα γιατί ο προηγούμενος είχε αλλάξει ήδη ανορθωτη, είναι βαρύ ψηλό αλλά δεν φόβιζει
    Φώτο έχω στο προφίλ μου στο φόρουμ

Banned
    Δεν λυπηθηκα για άλλο
    Αλλά αυτό ακόμα το ψάχνω...

Παλαιό μέλος
    Μόλις διάβασα το πόστ του Kostas 2b,αιωρούνται και κάτι παλιές φήμες ότι το 660 ήταν καλύτερο στο σύνολο απο το 750.Για τη χρήση που θέλω αλλά και για Κρήτη πιστεύω καλύτερο είναι το μικρό.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    Μόλις διάβασα το πόστ του Kostas 2b,αιωρούνται και κάτι παλιές φήμες ότι το 660 ήταν καλύτερο στο σύνολο απο το 750.Για τη χρήση που θέλω αλλά και για Κρήτη πιστεύω καλύτερο είναι το μικρό.
    Aυτό είναι σίγουρο.
    Το 660 ειναι πολύ καλό, ειδικά για τα χρήματα που το βρίσκεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Aυτό είναι σίγουρο.
    Το 660 ειναι πολύ καλό, ειδικά για τα χρήματα που το βρίσκεις.
    Σε ευχαριστώ sapila,και ρωτώ μιάς και είσαι κορυφή σε ανακατασκευές κτλ.,βρήκα ένα σε πολύ καλή εμφανησιακή κατάσταση,εργοστασιακό τελείως,όπως μου αρέσει να είναι όλες μου οι μοτοσυκλέτες,το πρόβλημα είναι ότι βαράει μπιέλα και χρήζει επισκευής αν και λειτουργεί.Το κόστος επισκευής του κινητήρα πόσο υπολογίζεταί περίπου και αν έχουμε κάποιο στην Αθήνα να αναλάβει τη δουλειά εφόσον καταλήξω εκεί?,μην έρχεται Κρήτη και τρέχω εδώ να το φτιάξω που θα στοιχήσει ο κούκος αηδώνιγια βοηθάτε ρε παιδιά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Να ρωτησω , χωρις να θελω να γινω αδιακριτος , πως κατεληξες στο συγκεκριμενο ? Δηλαδη αναμεσα σε ολα της κατηγοριας tengai , dominator , funduro κτλ ( δεν λεω dr 650 rse μη καταντησω γραφικος ) γιατι διαλεξες αυτο ?

Οριστε και κατι για διαβασμα

http://library.techlink.gr/2t/articl...4&article=4763

(Παντως μου κανει εντυπωση που το '92 θεωρουσανε την xtz 660 90% ασφαλτο 10% χωμα .... πως αλλαξανε οι καιροι , κακομάθαμε )
    Τελευταία τροποποίηση από KotsosDR; 30/07/2014 στις 19:02.

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. psaxno diakena valvidon apo yamaha xtz tenere 600
    από ego_o_idios στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2012, 21:43
  2. Yamaha XTZ tenere 660... Άραγε.. -->
    από Antwnis στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2010, 06:10
  3. Xtz Tenere 660 1992 πρόβλημα στην αντλία νερού.
    από apostolos72 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2009, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF