δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πλένεις τις ζάντες σου με το χέρι, και να μυρίζουν κατρουλιό...
Α σόρρυ, υπάρχει χειρότερο... να μένεις σε μονοκατοικία και το παρτέρι κάτω από το παράθυρό σου να έχει γίνει το αποχωρητήριο όλων των "φιλόζωων" της γειτονιάς.... για να μην μπερδευόμαστε, οι φιλόζωοι είναι οι σκύλοι και τα ζώα είναι οι ιδιοκτήτες τους, εξού και "φιλόζωοι"....
Τα ούρα ειναι όξινα αρα σε βάθος χρόνου ναι,προκαλούν φθορά.Παλιότερα αναγκάστηκε γειτόνισσα να ξεπλύνει τις ζάντες της μηχανής μου.Και αν κάποιος διαφωνει ακολουθεί το εξής.Ειναι ή μηχανη ΜΟΥ,αμάξι ΜΟΥ και θέλω να μην έχει τέτοιου είδους επαφές.Σε περίπτωση επαφής τέτοιου είδους τελειώνει η ελευθερία σου γιατι καταπάτησες την δική μου ελευθερία την οποία έχω ήδη πληρωμένη (τέλη κυκλοφορίας κτλ.)
Δεν ξερω το Ph εχουν αλλα εγω εχω δυο παραδειγματα τα οποια δειχνουν οτι τα κατουρα του σκυλου κανουν ζημια.
1. Ο δικος μου κατουραγε σε ενα δεντρο 10-15 χρονων και ξεραθηκε σε 1 μηνα. Βεβαια ο δικος μου κατουραει και κανα 5λιτρο την ημερα
2. Του γειτονα εχει την συνηθεια να κατουραει την σιδερενια εξωπορτα καθε φορα που περναει αλλος σκυλος απ'εξω. Οχι μονο η μπογια ξεφλουδισε, σαπισε και το στραντζαριστο.
για τα λαστιχα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, ισως σε βαθος χρονου...
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Λίγο η ζέστη λίγο που είναι Αύγουστος λίγο που δεν πάμε βόλτες! Πείτε αυτό φταίει???
πεστα βασκα πεστα.
και σορι για το οφ τοπικ εγω την βολτουλα μου την εκανα την Κυριακη.
http://i58.tinypic.com/2a4wljq.jpg
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Καλό είναι όσο μπορούμε να μην ενοχλούμε και τα κακά των ζώων μας να μαζεύουμε και ας μη τα παρατάμε να κατουρούν σε ρόδες. Τώρα αν όπως τον πας βόλτα στάξουν και μερικές σταγόνες δεν έγινε και κάτι νομίζω. Από την άλλη αν προσπαθείτε να είσαστε σωστοί και σας πέφτουν μπροστά σας παράξενοι μπορείτε να απαντάτε αναλόγως. Εγώ πχ λέω ατάκες του τύπου " χέζει εδώ γιατί προχθές που κολυμπούσα μια κουράδα σας κύριε που διέφυγε του βιολογικού, ήρθε και κόλλησε στα μούτρα μου". Φυσικά πάντα προσέχω και δε γράφω τον κόσμο ...
Εμένα πάντως δε γουστάρω κανείς να μου κατουράει και να μου χέζει είτε τα λάστιχα είτε το πεζοδρόμιο είτε ότι άλλο.. Έχει παραγίνει το θέμα με όλους τους κάφρους που αφήνουν τα σκυλιά τους να χέζουν και να κατουράνε όπου ναναι χωρίς να τα μαζεύουν. Αλλιώς να πάω να ρίξω και εγώ ένα χέσιμο και μια μπιστολιά σε αντικείμενα του τύπου που έχει το σκύλο.