Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 132

Θέμα: κατουρημα σκυλου!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Επειδή μεγάλωσα με 2 ντόμπερμαν, το κατούρημα άμα μείνει και είναι επαναλαμβανόμενο ναι δημιουργεί πρόβλημα.
    Ο μπορδόχας ο δικός μου κατούραγε σε ενα σημείο για χρόνια που δεν το είχα πάρει χαμπάρι, έξω στην αυλή, είχε ραγίσει το τσιμέντο φαντάσου.

Σε λάστιχα αυτοκινήτου (εφόσον δεν είναι σε ακινησία) δεν έχει κανένα πρόβλημα μιας και ο τροχός κινείται, περνάει απο νερά κλπ και ξεπλένεται το οξύ που έχουν τα ούρα.
    Η ζημια απο οξεα θα εμοιαζε σαν να εξυσες το τσιμεντο στο συγκεκριμενο σημειο. Δεν θα δημιουργουσε ρωγμη. Απλα διαβρωση. Τσαμπα τον κατηγορεις τον μπορδοχα.
    MADE IN JAPAN 日本製

δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πλένεις τις ζάντες σου με το χέρι, και να μυρίζουν κατρουλιό...
    Α σόρρυ, υπάρχει χειρότερο... να μένεις σε μονοκατοικία και το παρτέρι κάτω από το παράθυρό σου να έχει γίνει το αποχωρητήριο όλων των "φιλόζωων" της γειτονιάς.... για να μην μπερδευόμαστε, οι φιλόζωοι είναι οι σκύλοι και τα ζώα είναι οι ιδιοκτήτες τους, εξού και "φιλόζωοι"....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πλένεις τις ζάντες σου με το χέρι, και να μυρίζουν κατρουλιό...
    Α σόρρυ, υπάρχει χειρότερο... να μένεις σε μονοκατοικία και το παρτέρι κάτω από το παράθυρό σου να έχει γίνει το αποχωρητήριο όλων των "φιλόζωων" της γειτονιάς.... για να μην μπερδευόμαστε, οι φιλόζωοι είναι οι σκύλοι και τα ζώα είναι οι ιδιοκτήτες τους, εξού και "φιλόζωοι"....
    Σωστος, αλλα σκεψου το δωρεαν λιπασμα!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Τα ούρα ειναι όξινα αρα σε βάθος χρόνου ναι,προκαλούν φθορά.Παλιότερα αναγκάστηκε γειτόνισσα να ξεπλύνει τις ζάντες της μηχανής μου.Και αν κάποιος διαφωνει ακολουθεί το εξής.Ειναι ή μηχανη ΜΟΥ,αμάξι ΜΟΥ και θέλω να μην έχει τέτοιου είδους επαφές.Σε περίπτωση επαφής τέτοιου είδους τελειώνει η ελευθερία σου γιατι καταπάτησες την δική μου ελευθερία την οποία έχω ήδη πληρωμένη (τέλη κυκλοφορίας κτλ.)

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Τα ουρα του υγειους σκυλου εχουν Ph μεταξυ 6 και 7. Ειναι δηλαδη ελαφρως οξινα. Σχεδον ανεπαισθητα. Το δερμα μας για παραδειγμα εχει ph 5,5. To 7 ειναι το ουδετερο ph (νερο π.χ) και απο κει και πανω θεωρουνται αλκαλικα, οχι οξεα.
    Οποτε παιζει και να κανουν και καλο στα λαστιχα, να τα δροσιζουν λιγο να μην τα παρακαιει ο ηλιος.
    Δεν ξερω το Ph εχουν αλλα εγω εχω δυο παραδειγματα τα οποια δειχνουν οτι τα κατουρα του σκυλου κανουν ζημια.
    1. Ο δικος μου κατουραγε σε ενα δεντρο 10-15 χρονων και ξεραθηκε σε 1 μηνα. Βεβαια ο δικος μου κατουραει και κανα 5λιτρο την ημερα
    2. Του γειτονα εχει την συνηθεια να κατουραει την σιδερενια εξωπορτα καθε φορα που περναει αλλος σκυλος απ'εξω. Οχι μονο η μπογια ξεφλουδισε, σαπισε και το στραντζαριστο.

για τα λαστιχα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, ισως σε βαθος χρονου...
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω το Ph εχουν αλλα εγω εχω δυο παραδειγματα τα οποια δειχνουν οτι τα κατουρα του σκυλου κανουν ζημια.
    1. Ο δικος μου κατουραγε σε ενα δεντρο 10-15 χρονων και ξεραθηκε σε 1 μηνα. Βεβαια ο δικος μου κατουραει και κανα 5λιτρο την ημερα
    2. Του γειτονα εχει την συνηθεια να κατουραει την σιδερενια εξωπορτα καθε φορα που περναει αλλος σκυλος απ'εξω. Οχι μονο η μπογια ξεφλουδισε, σαπισε και το στραντζαριστο.

Δεν παιζει αυτο με το δεντρο που λες. Αλλη θα ηταν η αιτια. Αλλιως δεν θα υπηρχε δεντρο για δεντρο στις πολεις.

Το θεμα παντως ειναι οτι οσοι εχουμε ζωντανα να μην τα αφηνουμε να ενοχλουν τα υπολοιπα ζωντανα. Να σεβομαστε τον συνανθρωπα!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Δεν παιζει αυτο με το δεντρο που λες. Αλλη θα ηταν η αιτια. Αλλιως δεν θα υπηρχε δεντρο για δεντρο στις πολεις.
    1000% οτι ειναι απο το κατουρο του σκυλου. Αλλο μια φορα και αλλο καθε μερα,ολη μερα
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

1000% οτι ειναι απο το κατουρο του σκυλου. Αλλο μια φορα και αλλο καθε μερα,ολη μερα
    Μα εχει πχ δεντρα στη γειτονεια μου που τα κατουρανε σκυλοι ολη μερα καθε μερα και δεν εχουν παθει τιποτα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος

σκυλο εχεις φιλαρακο η αλογο.?
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Λίγο η ζέστη λίγο που είναι Αύγουστος λίγο που δεν πάμε βόλτες! Πείτε αυτό φταίει???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Λίγο η ζέστη λίγο που είναι Αύγουστος λίγο που δεν πάμε βόλτες! Πείτε αυτό φταίει???
    οχι, ο σκυλος που κατουραει τα λαστιχα φταιει

Χεσε μεσα Βασιλη
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Πράγματι, όσο πιο ζέστη, τόσο πιο μυρωδάτα τα κακάκια....

Παλαιό μέλος
    πεστα βασκα πεστα.
    και σορι για το οφ τοπικ εγω την βολτουλα μου την εκανα την Κυριακη.
    http://i58.tinypic.com/2a4wljq.jpg
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Καλό είναι όσο μπορούμε να μην ενοχλούμε και τα κακά των ζώων μας να μαζεύουμε και ας μη τα παρατάμε να κατουρούν σε ρόδες. Τώρα αν όπως τον πας βόλτα στάξουν και μερικές σταγόνες δεν έγινε και κάτι νομίζω. Από την άλλη αν προσπαθείτε να είσαστε σωστοί και σας πέφτουν μπροστά σας παράξενοι μπορείτε να απαντάτε αναλόγως. Εγώ πχ λέω ατάκες του τύπου " χέζει εδώ γιατί προχθές που κολυμπούσα μια κουράδα σας κύριε που διέφυγε του βιολογικού, ήρθε και κόλλησε στα μούτρα μου". Φυσικά πάντα προσέχω και δε γράφω τον κόσμο ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εμένα πάντως δε γουστάρω κανείς να μου κατουράει και να μου χέζει είτε τα λάστιχα είτε το πεζοδρόμιο είτε ότι άλλο.. Έχει παραγίνει το θέμα με όλους τους κάφρους που αφήνουν τα σκυλιά τους να χέζουν και να κατουράνε όπου ναναι χωρίς να τα μαζεύουν. Αλλιώς να πάω να ρίξω και εγώ ένα χέσιμο και μια μπιστολιά σε αντικείμενα του τύπου που έχει το σκύλο.

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
    από symvoulos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 10:18
  2. Η ρόδα μου αποχωρητήριο σκύλου
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 16:53
  3. Εκπαίδευση σκύλου..Προσοχή..!
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ