Εσεις οι νταηδες που δεν θελετε ουτε να σας κατουρουν ουτε να σας χεζουν τα σκυλια να σας ενημερωσω για 1-2 πραγματακια.
Ο ιδιοκτητης του σκυλου εχει την υποχρεωση να μαζευει τις ακαθαρσιες του φυσικα!δηλαδη σακουλακι και μαζεμα τα κακακια ΠΑΝΤΑ αλλα το κατουρο δεν μαζευετε δυστυχως.τωρα αν λερωσει ο σκυλος καποιο αμαξι η μηχανη πολυ ευχαριστως να μου την φερει να την πλυνω στο σημειο που λερωθηκε.οπως μια φορα που ο βλακας μου κατουρησε στην ακρη του μπαλκονιου και λερωσε ενα ιχ αμεσως επεβαλα παρολο που δεν ηθελε ο ανθρωπος να του πληρωσω ενα πλυσιμο και γεμισα με πολυκαρμπονικο τα καγκελα να μην ξανασυμβει ποτε.φυσικα.εχουμε δικαιωματα αλλα και υποχρεωσεις.ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Εγω ανοιξα το θεματακι για κατι συγκεκριμενο και οχι να χωριστουμε σε φιλοζωοι η μη.φυσικα οτι φθορα.προκαλεσει.ο σκυλος μου ειμαι υποχρεωμενος να την αποκαταστησω!
Και λεω,αν του κατουρησει το λαστιχο και μου ζητησει να το πλυνω φυσικα θα το κανω,αλλα αν μου ζητησει να του το αλλαξω δικαιολογειτε η αλλαγη η λεει μαλακιες?
Ευχαριστω.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Σιγα μην του κάνεις και σέρβις.Συμφωνω για το πλύσιμο του σημείου.
Παιδια καταλαβαινω τον χαβαλε και καλα κανετε και τα λετε και γουσταρω!
Ισως το διατυπωσα λαθος,σιγα μην του αλλαξω τα λαστιχα αλλα θελω να ξερω αν εστω και λιγο εχει βαση ο σαματας που κανει και αν τελικα εχουν βαση αυτα που λεει η να του πω να ριξει κανα κουβα νερο στο λαστιχο να ηρεμησει...
Και να διευκρινησω πως ο δικος μου σκυλος δεν εχει κατουρησει εκει ποτε αλλα να ξερω αν και εφοσον....
Κοιτα, αποψη μου ειναι οτι οπως και να εχει (μιας και δεν ειμαι χημικος ή χημικος μηχανικος να σου πω σιγουρα αν βλαπτει ή οχι), μην αφησεις το σκυλο σου να ξανακατουρησει εκει και ριξτου και ενα κουβα νερο στις ροδες να εξιλεωθεις για τις φορες που τα κατουρησε.
Απο εκει και περα δεν μπορεις να εισαι υπευθυνος για καθε σκυλο στη γειτονια σου.
Εσυ θα εισαι σωστος απεναντι του και τελειωσε.
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν περίμενα ότι θα γεμίζαμε 3 σελίδες για κάτουρα.......![]()
οσα χρονια δουλευω λαστιχας, δεν εχω παρατηρησει ποτε φθορα η ζημια σε ελαστικο, από κατουρο σκυλου!
ΜΟΝΟ από κακη χρηση και συντηρηση οδηγου...
Στο εξής βόλτα με pumpers