....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Φιλόζωο δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου, καθώς δεν έχω στο σπίτι μου , δεν κοιμάμαι μαζί, δεν τρώμε από το ίδιο πιάτο.
Από την άλλη βέβαια δεν κυνηγώ, δεν κάνω ψαροντούφεκο, τρελαίνομαι όταν βλέπω κουτάκηδες να τα πατάνε ενώ μπορούν να τα αποφύγουν ή μ@λάκες γείτονες να τα φολιάζουν.
Μου τη δίνει στα νεύρα ρε μάγκες, όμως, όταν πάω να κάνω μπάνιο στην παραλία (που κάνω 20 χρόνια μπάνιο) και δεν έχει μπιτσόμπαρα, να μου σκάει ο κάθε γελοίος και να βάζει το σκυλί μέσα..και όταν ευγενικά τον παρακαλώ να το βγάλει έξω και να το δέσει σε κανά δέντρο, να μου λέει "έχει κάνει όλα τα εμβόλια, είναι πιο καθαρά από σένα"..
Τότε παίρνω Λιμενικό επί τόπου και πάει το σκατό στην κάλτσα.
Τελευταία τροποποίηση από KRS; 12/08/2014 στις 13:53.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ο νόμος λέει αν δεν υπάρχει άλλος λουόμενος, μπορείς να βάλεις το σκυλί μέσα.
Και τους νόμους, τους ξέρω πολύ καλά.
Από κει και πέρα τι σημαίνει "οργανωμένη παραλία";;
Μπιτσόμπαρα με ξαπλώστρες;
Παραλία που πληρώνεις για να μπεις;;
Έλεος!!
Βαρέθηκα τους κομπλεξικούς γυμνιστές να πιάνουν τις καλύτερες παραλίες και τους αγενείς με τα σκυλιά να διώχνουν εμάς τους υπόλοιπους...
Εξάλλου, οι απόψεις είναι σαν την κωλοτρυπίδ@..όλοι έχουν από μία..(τσιτάτο αλλά καλό).
Τρελαίνομαι να πηγαίνω στο δρόμο μόνος μου και ξαφνικά να μου σκάνε μηχανές και όταν ευγενικά τους λεω ΠΟΥΛΟ να μου λένε μα είναι δημόσιος δρόμος!
Επίσης υπάρχει και άγρια πανίδα, σε ενοχλεί ο σκύλος ή η γάτα αλλά δε σε νοιάζει ο ροφός που χέζει μέσα και εσύ κάνεις γαργάρες ! Δηλαδή τι να πω γίνετε παρανοϊκό!
Όσο για το νόμο δεν είναι ακριβός όπως τα λες...
Για τους γυμνιστές τι να σου πω... Τι σε εμποδίζει να πας και εσύ ?
Τελευταία τροποποίηση από skylaros; 12/08/2014 στις 14:00.
για το αλλο κουβεντα....
τι σε κανει να πιστευεις οτι εγω ειμαι πιο καθαρος απτον σκυλο μου;
επισης εμενα μου σπανε τα νευρα οσοι φωναζουν,παιζουν ρακετες σε ακτινα 5 μετρων απο μενα και κυριως τα ουρλιαχτα των πιτσιρικιων...τι θα πρεπει να κανω;
οσο για την αποψη και τον κωλο μου,ναι τα εχω και τα 2 και και τα υποστηριζω..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Δεν πας σε παραλία που παίζουν ρακέτες, απλό είναι.
Το τσιτάτο δεν έχει να κάνει με σένα, το νόημα του είναι ότι δεν θα καταλήξουμε πουθενά όση συζήτηση και να κάνουμε.
Άντε πάμε να το συνεχίσουμε..
Έχει γίνει μια διακοπή νερού και έχεις μια δεξαμενή για την ώρα αυτή.
Σου πετάω 2 σκυλιά μέσα γιατί ζεσταίνονται, εμβολιασμένα όλα κομπλέ.
Πίνεις νερό;;
Εγώ δεν πίνω.