ειμαστε σε ενα καφενε βραδυ αργα............
απο απεναντι πεταγεται ενας αρουραιος γιγας και παει να περασει καθετα το δρομο.................
μολις περναει ενας μαυρος νταμαρι που το βλεπει κανει ενα στατικο σαλτο να τον αποφυγει..................
στην προσγειωση ομως τον κανει κιμα μοσχαρισιο....................
απεναντι στο τραπεζακι...............................πεταγεται μια............................ΟΥΟΥ ΤΟ ΖΩΑΚΙ......................
τι διαβολο κανουμε τωρα?
υ.γ.αληθινη ιστορια πασχαλιατικη
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Και εγώ έχω.
Να ζηλεύετε.....
Δώρο μάσκα και βατραχοπεδιλα απ το πορτ μπαγκαζ
.. τα σκυλιά σας ενόχλησαν ε; όχι το σκουπιδαριό που έχουν αφήσει τα δίποδα, ο πλήρης βιασμός και η αλλοτρίωση του περιβάλλοντος με ξαπλώστρες, μπιτσόμπαρα, ταβέρνες & εξοχικά πάνω στο κύμα (και αποχετεύσεις ΜΕΣΑ στο κύμα), γόπες ολούθε και ανθρώπινα κουραδοβούνια πίσω από κάθε θάμνο. Κατα τ΄άλλα τα σκυλιά μας φταίνε. Στην τελική τα ψάρια τα ρωτήσατε αν γουστάρουν να τσαλαβουτάτε στον χώρο τους τα βρωμερά πόδια σας, τις ρυπαρές μασχάλες σας και τα αντηλιακά σας που αφήνουν κηλίδες jojoba ικανές να κινητοποιήσουν όλο τον στόλο της Greenpeace; Στα παπάρια σας τα ψάρια; Ε στα παπαρία μου και εμένα αν σας ενοχλεί ο σκύλος!
"τα δικα μου, δικα μου και τα δικα σας, δικα σας"..
αναλογιες, εξισωσεις και κλασικα εικονογραφημενα...
Τωρα περιμενω και το κλασικο: "έτσι γίνεται σε όλη την Ευρωπη".
Αμ, δε...
Καλά τα λες, ο homo "τα γ@μ@ω όλα" αφού κατέκτησε (και καλά) τον κόσμο όλο θέλει να κάνει και μπάνιο με τους δικούς του όρους. Γιατι οι παραλιές του ανήκουν. Να τις διαμορφώσει, να τις "εξωραίσει", να απαλλαχθεί από τα επιβλαβή και ενοχλητικά, σκύλους, γάτες, έντομα και άλλα έμβια που του χαλάνε τη ζαχαρένια του. Να απλώνει την κ*λάρα του ρε παιδί μου στην άμμο με άνεση. Τέτοιο σκατένιο είδος με τόση έπαρση μόνο τον ανθρώπινο, δεν υπάρχει άλλο. Όχι σκύλοι στις παραλίες, όχι στις πόλεις, όχι στα πάρκα, όχι στα γκαζά, αν μπορούσαμε να φτιάξουμε μάλιστα ένα γεννετικά τροποιημένο σκύλο που να μην χέζει και να μην κατουράει θα ήταν τζάμι.
Περαστικά σας μερικοί...
Re sy hymadorie, pou den se ksero kiolas........
sta paparia mou o enas sta paparia mou o allos sta paparia mou o parapera, tha bgei pote akri?
Ayti akribos i paparosyni mas efere edo pou eimaste,na blepoume ayta pou blepoume kai na zoume ayta pou zoume
Ego na kano to diko mou kai as pa na pnigoun oi alloi.
Sta paparia mou.
Sta megala paparia mou.
Sta megala malliara paparia mou.
Sta megala malliara kai almyra paparia mou....
sta paparia mou kai ta myala sta kagkela lemeeeeeeee.
mpaok reeeeeeee.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604