Άστα γιατί χτες έγινε ενα όργιο με χοχλιους, μανούρι με μέλι και σταφίδες, κουνέλι τσιγαριαστο, γραβιερουλα κολασμενη, ντακο, μανιταρια γεμιστά με φιστικι και μυρωδικα κλπκλπκλπκλπ και όλα νομο αττικής... Το οτι σηκωθηκαμε απο το τραπέζι, θαύμα...
Άστα γιατί χτες έγινε ενα όργιο με χοχλιους, μανούρι με μέλι και σταφίδες, κουνέλι τσιγαριαστο, γραβιερουλα κολασμενη, ντακο, μανιταρια γεμιστά με φιστικι και μυρωδικα κλπκλπκλπκλπ και όλα νομο αττικής... Το οτι σηκωθηκαμε απο το τραπέζι, θαύμα...
Και να σου πω ρε Γιάννη εσύ που ξέρεις.
Αυτό το κυνήγι μαγισσών κανει καλό στιφάδο;;;;
θα τιμωρηθω άσχημα απο την ζυγαριά.
Ανακαλύπτω γαστριμαργικά ιερατεία στα πέριξ (ημερήσια δύσκολη όμως για να πάμε παρέα). Τα κρεατικά στον κυρ Κώστα ας πούμε... Τα ψαράκια σε ταβερνακι που μοιάζει τουριστ τραπ αλλά έχει μερακλου σεφ...
Και είδα που είναι ενα ταβερνειο ακόμα, το οποίο ένας ggs έλεγε οτι έχει ωραία μαγειρευτά, αλλά δεν προκαμα να το τιμησω. Ούτε κόκκορα κρασατο σε άλλο ναό πρόλαβα, μα ποιός κλείνει Κυριακές μέσα στην χάι σαιζόν πια;
απ'αυτο το thread βγαινουν αβιαστα πολλα συμπερασματα για πολλους...
οχι οτι δεν ηταν αντιληπτα απο αυτους που ξερουν...αλλα ετσι να μαθαινουν και αλλοι που ειναι δυσκολοι στην κατανοηση ανθρωπων...
keep on trolling και απο μενα...
![]()
Με το φρένο τελικά τι έγινε, το πήγες σε μάστορα, ξέρουμε σίγουρα τι έγινε ?
Έβαλε αυτοκόλλητο brembo και έστρωσε
Χαλιέμαι απίστευτα όταν γράφονται τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις επί προσωπικού. Και είμαι και σε επικίνδυνη για εμφράγματα ηλικία και είμαι και γέρος άνθρωπος. Θα σας μείνω στα χέρια καμιά μέρα να ξέρετε και το κρίμα στο λαιμό σας.
Φόρουμ σημαίνει ανταλλαγή απόψεων και υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις. Γιατί πρέπει όταν τις κουβεντιάζουμε να βγαίνουν μαχαίρια??
Είμαι ανόητος που ζητάω τέτοια πράγματα??
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).