Σελίδα 8 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 437

Θέμα: Φιλόζωοι vs ψευτοφιλόζωων vs κρυφοσπιστών

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Re sy hymadorie, pou den se ksero kiolas........
    sta paparia mou o enas sta paparia mou o allos sta paparia mou o parapera, tha bgei pote akri?

Ayti akribos i paparosyni mas efere edo pou eimaste,na blepoume ayta pou blepoume kai na zoume ayta pou zoume

Ego na kano to diko mou kai as pa na pnigoun oi alloi.

Sta paparia mou.
    Sta megala paparia mou.
    Sta megala malliara paparia mou.
    Sta megala malliara kai almyra paparia mou....

sta paparia mou kai ta myala sta kagkela lemeeeeeeee.
    mpaok reeeeeeee.
    E μα αυτό ακριβώς λέω, στα παπάρια μας όλα τ' άλλα έμβια όντα του πλανήτη, δεν τα θέλουμε στις παραλίες γιατί είναι βρώμικα (!!!) την στιγμή που ένας άλλος "στα παπάρια μου" έχει βγάλει σωλήνα φ16 σε απευθείας σύνδεση στο έντερο του και γεμίζει με σκατό και βοθρολύματα την θάλασσα στα 5 μέτρα από την ακτή... επειδή ένας άλλος "στα παπαρία μου" του έχει εκδόσει άδεια να χτίσει εκει που περπατάνε τα καβουράκια και επειδή ενάς τρίτος "στα παπάρια μου" δεν κάνει έλεγχο και εισπράτει μίζες για να κάνει τα στραβά μάτια...

Το "στα παπάρια μου" είναι αποκλειστικά ανθρώπινο προνόμιο, οι σκύλοι μόνο τα γλύφουν, δεν γράφουν κάνεναν εκεί και δεν καταστρέφουν τις παραλίες όπως εμείς, οπότε το βρίσκω πολύ άδικο να τους αποκλείουμε από αυτές (και όχι μόνο) γιατί στα παπάρια μας αν είναι και αυτά ζωντάνα και έχουν ανάγκες.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Re sy hymadorie, pou den se ksero kiolas........
    sta paparia mou o enas sta paparia mou o allos sta paparia mou o parapera, tha bgei pote akri?

Ayti akribos i paparosyni mas efere edo pou eimaste,na blepoume ayta pou blepoume kai na zoume ayta pou zoume

Ego na kano to diko mou kai as pa na pnigoun oi alloi.

Sta paparia mou.
    Sta megala paparia mou.
    Sta megala malliara paparia mou.
    Sta megala malliara kai almyra paparia mou....

sta paparia mou kai ta myala sta kagkela lemeeeeeeee.
    mpaok reeeeeeee.
    Nαι ρε ΠΑΟΚ!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	paok_nofcuk.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	24,7 KB 
ID:	321619
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    E μα αυτό ακριβώς λέω, στα παπάρια μας όλα τ' άλλα έμβια όντα του πλανήτη, δεν τα θέλουμε στις παραλίες γιατί είναι βρώμικα (!!!) την στιγμή που ένας άλλος "στα παπάρια μου" έχει βγάλει σωλήνα φ16 σε απευθείας σύνδεση στο έντερο του και γεμίζει με σκατό και βοθρολύματα την θάλασσα στα 5 μέτρα από την ακτή... επειδή ένας άλλος "στα παπαρία μου" του έχει εκδόσει άδεια να χτίσει εκει που περπατάνε τα καβουράκια και επειδή ενάς τρίτος "στα παπάρια μου" δεν κάνει έλεγχο και εισπράτει μίζες για να κάνει τα στραβά μάτια...

Το "στα παπάρια μου" είναι αποκλειστικά ανθρώπινο προνόμιο, οι σκύλοι μόνο τα γλύφουν, δεν γράφουν κάνεναν εκεί και δεν καταστρέφουν τις παραλίες όπως εμείς, οπότε το βρίσκω πολύ άδικο να τους αποκλείουμε από αυτές (και όχι μόνο) γιατί στα παπάρια μας αν είναι και αυτά ζωντάνα και έχουν ανάγκες.
    Σε όλα σου τα ποστ συμφωνώ με 100000000000000.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ρε δε σας είπα παλαιά πατροπαράδοτη δεξιά και η σύγχρονη εκδοχή της να μη γράφει για μια μέρα ? Οι μισοί το ρίχνατε το ψηφαλάκι.

Όπως και να έχει δε βγαίνει άκρη, είναι σα να δίνεις χαστούκι σε κάποιον και να του λες σα δε ντρέπεσαι με έκανες να πονέσω το χέρι μου ... μπορεί να σκέφτεστε κάπως έτσι και εσείς για τους άλλους... Ας επικρατήσει ο ισχυρότερος λοιπόν.

O μοναδικός νορμάλ εδώ μέσα , εγώ είμαι τελικά .

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    O μοναδικός νορμάλ εδώ μέσα , εγώ είμαι τελικά .
    Eσυ;;;
    Τι λε ρε;; Που θες 6 καραμπινες για να πιασεις 2 σπουργιτια!
    Ασχετο, εσας τους κυνηγους δεν σας σπαει τα @@ οταν τα τρωτε και μασατε τα σκαγια;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Eσυ;;;
    Τι λε ρε;; Που θες 6 καραμπινες για να πιασεις 2 σπουργιτια!
    Ασχετο, εσας τους κυνηγους δεν σας σπαει τα @@ οταν τα τρωτε και μασατε τα σκαγια;;
    Του έρχεται ποίο οικονομικά του Γιάννη
    Τρώει σκάγια
    Και χέζει μονοευρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Όχι σκύλοι στις παραλίες, όχι στις πόλεις, όχι στα πάρκα, όχι στα γκαζά, αν μπορούσαμε να φτιάξουμε μάλιστα ένα γεννετικά τροποιημένο σκύλο που να μην χέζει και να μην κατουράει θα ήταν τζάμι.

Περαστικά σας μερικοί...
    δΕΝ έχεις δει την νέα αγελάδα που δεν κλάνει μεθάνιο αλλά γάλα γι αυτό τα λες αυτά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	belgian-blue4-550x365.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	24,6 KB 
ID:	321620

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Φιλόζωο δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου, καθώς δεν έχω στο σπίτι μου , δεν κοιμάμαι μαζί, δεν τρώμε από το ίδιο πιάτο.

Από την άλλη βέβαια δεν κυνηγώ, δεν κάνω ψαροντούφεκο, τρελαίνομαι όταν βλέπω κουτάκηδες να τα πατάνε ενώ μπορούν να τα αποφύγουν ή μ@λάκες γείτονες να τα φολιάζουν.

Μου τη δίνει στα νεύρα ρε μάγκες, όμως, όταν πάω να κάνω μπάνιο στην παραλία (που κάνω 20 χρόνια μπάνιο) και δεν έχει μπιτσόμπαρα, να μου σκάει ο κάθε γελοίος και να βάζει το σκυλί μέσα..και όταν ευγενικά τον παρακαλώ να το βγάλει έξω και να το δέσει σε κανά δέντρο, να μου λέει "έχει κάνει όλα τα εμβόλια, είναι πιο καθαρά από σένα"..
    Τότε παίρνω Λιμενικό επί τόπου και πάει το σκατό στην κάλτσα
    .
    sorry φίλε μου αλλά και την πυροσβεστική να καλέσεις και τα εκαμ ακόμη δεν μπορεί κανένας να μου απαγορέψει να μπαίνει ο σκύλος μου στη θάλασσα.
    Οι βρωμιάρηδες που κατουράνε ή τον παίζουν στη θάλασσα δεν σε πείραξαν ε ?
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Σε μη οργανωμενες παραλιες παω με το σκυλο μου οταν τον εχω μαζι μου.
    Μου την εχουνε πει πολλες φορες διαφοροι αγ@μητοι, γρυλιζω λιγο και τους περναει αμεσως. Αλλωστε πραγματικα πλεον εχω και το νομο μαζι μου.
    Η θαλασσα δεν ανηκει μονο στον ανθρωπο!αυτό τα λέει όλα Τελεια και παυλα. Αντε μη τα παρω στο κρανιο!
    Σας πειραζει ενα σκυλι και δεν σας πειραζει να πηγαινετε μαζι στην ιδια παραλια με 20.000 ανθρωπους και το νερο να βρωμαει σαπιλα και αντιηλιακο.
    Επισης θα επινα ανετα απο τη δεξαμενη και ας μην ηταν καν εμβολιασμενα τα σκυλια! Δεν σιχαινομαι καθολου. Εχω ανοσοποιητικο συστημα.

Εχουμε ως ανθρωποι ξεφυγει τελειως απο τη φυση μας παντως και αυτο μονο σε κακο θα μας βγει!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος
    Το σκυλακι εχει πραγματικα αναγκη απο μπανιο;;
    Είναι κανεις υποχρεωμενος να ανεχεται τη μυρωδια του σκυλιου οταν βγαινει εξω βρεγμενο από τη θαλασσα;; ούτε κι εγώ την μασχαλίλα του κάθε άπλυτου ή την μπόχα από τα τσιγάρα του
    Η παραλια που ανεφερε ο αλλος παραπανω έχει 20.000 κοσμο και μπαινεις μεσα και βαζεις αντηλιακό;;

παπαρια νομο εχεις μαζι σου...αλλα νταξ' κλασικα παραπληροφορηση..ναι ξερω θα μου βαλεις λινκ απο ιντερνετ..είσαι σίγουρος???

Οποιος δε γουσταρει σκυλια=είναι @γαμητος.
    Και σε μια τελικη ρε φίλε αν 50 ατομα σου λενε δεν θελουμε το σκυλι στη θαλασσα, αλλα μπορεις να το δεσεις στην ακρη στο δεντρο, ποιος ειναι ο αγ@μητος; εσυ ή αυτοι; θα μπορούσες εσύ να δέσεις ίσως το μούλικο που ουρλιάζει για την μπάλα του ενώ προσπαθώ να ηρεμίσω???
    Της δικιας σου ψωλης ο χαβας έχει μεγαλυτερη σημασια από το χαβα 50 ψωλών;;
    Αλλα ενταξει 50 ατομα=πλειοψηφια, αρα ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αρα ειναι μαλ@κες και τους γραφω στην ψωλ@ρα μου...
    Αλλα ενταξει, ξερω υπερασπιζεσαι με σθενος τα δικαιωματα των ζωων..οπως και τα δικα σου, βεβαια, καθημερινα...και εισαι ανυποχωρητος...και σε διακρινει και ευγενεια...

Κλασικη καταληξη ιντερνοκουβεντας...

Και φυσικα, το να πιεις απο τη δεξαμενη είναι δικαιωμα σου..δεν νομιζω οτι πρεπει να υποχρεωσεις και μενα..από το Μαραθώνα πίνεις ??????...... κι εκεί κάνουν μπάνιο και μάλιστα με αντιληακό φουλ, όταν προ τριετίας βρήκαν μέσα ένα πτώμα σε αποσύνθεση δεν σε ενόχλησε ε? ή διάφορα πτώματα ζώων που πετάνε οι τσοπάνηδες της περιοχής
    Οπως δικαιωμα σου ειναι να μην ενοχλει ΕΣΕΝΑ , στο δωματιο που θα νοικιασεις στις διακοπες, ο προηγουμενος να ειχε σκυλι και να κοιμοταν μαζι του στο στρωμα και να ειχε γλυψει τα παντα στο δωματιο..
    Να υποθεσω ομως οτι αν δεις κατσαριδα, θα σιχαθεις..αυτό το κακόμοιρο, μανούλα δεν το γεννησε;για να υπαρχει κατι δεν κανει στο οικοσυστημα;ειδες τι ωραιες που είναι οι αναλογιες και οι εξισωσεις;

@skylaros έγραψε: "Τέλος πάντων, γενικά να ξέρετε πως πολύ περισσότερο κινδυνεύεις από το να κάτσεις σε ξαπλώστρα ή στην άμμο (και ειδικά βρεγμένη)"
    Οποτε τα ζωα που καθονται στα χαλικια,αμμο,χανουν τριχες, χεζουν και κατουρανε δεν ειναι επικινδυνα για μενα;;
    για να χέσουν ή να κατουρήσουν πρέπει να τα αφήσει ο ιδιοκτήτης τους, ΑΝ αυτό γίνει επικύνδυνο ΔΕΝ είναι (λόγω εμβολίων) αλλά απαράδεκτο και συμφωνώ μαζί σου. Σκέψου όμως και το άλλο, αν κατέβει ένα αδέσποτο το βράδυ και κάνει την ανάγκη του?????? οι γάτες που πάνε κατεξοχήν στην άμμο ????

.. τα σκυλιά σας ενόχλησαν ε; όχι το σκουπιδαριό που έχουν αφήσει τα δίποδα, ο πλήρης βιασμός και η αλλοτρίωση του περιβάλλοντος με ξαπλώστρες, μπιτσόμπαρα, ταβέρνες & εξοχικά πάνω στο κύμα (και αποχετεύσεις ΜΕΣΑ στο κύμα), γόπες ολούθε και ανθρώπινα κουραδοβούνια πίσω από κάθε θάμνο. Κατα τ΄άλλα τα σκυλιά μας φταίνε. Στην τελική τα ψάρια τα ρωτήσατε αν γουστάρουν να τσαλαβουτάτε στον χώρο τους τα βρωμερά πόδια σας, τις ρυπαρές μασχάλες σας και τα αντηλιακά σας που αφήνουν κηλίδες jojoba ικανές να κινητοποιήσουν όλο τον στόλο της Greenpeace; Στα παπάρια σας τα ψάρια; Ε στα παπαρία μου και εμένα αν σας ενοχλεί ο σκύλος!
    Μπράβο ρε χυμαδούρη συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ και αν και χαίρομαι για τις απόψεις σου (αν και άνθρωπος που ζει επαρχία)

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Afou ftasame na sygkrinoume skylia me paidia, moulika opos ta les, yparxei thema pou profanos xreiazetai antimetopisi ektos forum.

o Talimpanismos den odigise pote kanenan pouthena , file chris, parto san filiki symbouli apo enan agnosto ayto.

Afou ftasame na sygkrinoume skylia me paidia, moulika opos ta les, yparxei thema pou profanos xreiazetai antimetopisi ektos forum.

o Talimpanismos den odigise pote kanenan pouthena , file chris, parto san filiki symbouli apo enan agnosto ayto.
    Κοίταξε προφανώς και αυτό λέχθηκε χάριν υπερβολής, δεν περίμενα από όλα αυτά που έγραψα να ξεχωρίσει αυτό, και φυσικά δεν κάνω τέτοια σύγκριση απλά μέσω της υπερβολής προσπάθησα να θίξω άλλη μια προέκταση της έννοιας "ενοχλώ"
    Βέβαια και για να είμαι ξεκάθαρος αναφορικά με τις απόψεις μου δεν θεωρώ μία ζωή μεγαλύτερης αξίας από μία άλλη (για τα θηλαστικά μιλάω πάντα, μην μου αρχίσετε τα περί κατσαρίδων), όσο "εύκολα"¨θα σκότωνα ένα σκύλο, τόσο εύκολα θα σκότωνα και άνθρωπο. Και στην τελική για το ότι κάνουν τα σκυλιά η ευθύνη βαραίνει τον ιδιοκτήτη και τα παιδιά τον γονιό, αν και στις 2 περιπτώσεις είναι κάφρος τότε θέλει
    Τελευταία τροποποίηση από chris4204; 13/08/2014 στις 09:40.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    I ousia einai oti PANTA ENOXLOUMASTE alla POTE den ENOXLOUME.

Oi kakoi einai oi alloi , opos eipe kapoios diasimos pou den thymamai poios.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Μήπως αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν αυτοί που ενοχλούνται από την ίδια τη φύση? Μήπως πριν αφήνουμε τις φοβίες τις οποίες μας μετέδωσε η γιαγιά η μαμά η θεία να ψαχτούμε και λίγο μόνοι μας, δε ζητάω πολλά ΚΟΙΝΗ λογική ζητάω!

Ποιός το είπε αυτό??? πάντως όχι εγώ.
    Το θέμα είναι να ξέρεις πότε ενοχλείς ΔΙΚΑΙΩΣ και όχι επειδή του κάπνισε του άλλου. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα του μου έτυχε πριν 4-5 ημέρες.
    Ήμουν κορινθία σε ένα σημείο όπου δεν έχει μεγάλη παραλία αλλά πολλές μικρούλες που χωρίζονται με βράχια. Επομένως ο καθένας έχει την παραλιούλα του.
    Έχω κατέβει για μπάνιο με την γυναίκα μου και τα δύο μας σκυλάκια (1 maltez, 1 γκριφονάκι) και ενώ κάνουμε το μπανάκι μας ήρεμα κι ωραία κατεβαίνει από την πάνω πλευρά του δρόμου που έχει σπίτια μία "κυρία" 60+ ή οποία ξεκινάει να μου πει το αμίμητο "κοιτάξτε κι εγώ αγαπάω τα ζώα αλλά επειδή εδώ κάνουν μπάνια 4 μωρά (οχι εκείνη την στιγμή) να μην τα αφήνετε να μπαίνουν στη θάλασσα και να μην τα φέρνετε, εγώ δίνω 3500 το χρόνο για το σπίτι κτλ κτλ" διατηρώντας την ψυχραιμία μου για τις μαλακίες που άκουγα της απαντάω διακόπτοντας την ότι "1ον δεν έχουμε λερώσει πουθενά 2ον δεν απαγορεύεται και 3ον δεν κάνει κάποιος άλλος μπάνιο στην συγκεκριμένη παραλία, επειδή όμως ο Έλληνας δεν παίρνει από λόγια άρχισε τις απειλές για αστυνομίες κτλ, επομένως την διέκοψα και της είπαν να μην χάνει το χρόνο της και να μην μου χαλάει το μεσημέρι και το μπάνιο, αν θέλει ας καλέσει και την αστυνομία και το λιμενικό και την πυροσβεστική, καλό μεσημέρι. Σημειωτέον τα παιδιά της δεν ήθελαν να μας πει τίποτα.

Σελίδα 8 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cb1300 vs gsxr1400 vs xjr1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 21:16
  2. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  3. Χριστιανοσ Vs Μουσουλμανοσ Vs Εβραιοσ.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:26
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:53
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων