Ειρήνη υμίν !
Άντε πάλι τα ίδια
Όχι ούτε προστάτης της πίστεως χριστηκα
Ούτε σταυροφορος
Δικαίωμα σου να γράφεις ότι θες
Δικαίωμα μου να αντιδρώ
Αντιδρας στο δικαιωμα καποιου να εκφερει την αποψη του επειδη ειναι αντιθετη με τα πιστευω σου,εχει μια "μικρη" διαφορα.
Δεν εχω δει πουθενα επιχειρηματαλογια για την πιστη σου,γιατι σιγα μην εχεις,μονο ενστικτωδη αντιδραση σε οτιδηποτε δεν σου αρεσει.
Αμα δεν καταλαβαινεις (που ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις) τι να πω.
Αναψε κανα κερακι και χεσε μας.Απο τον θεο θα τα βρουμε εμεις.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Χαλαρά παιδιά και κάνει και ζέστες...
Καλό Δεκαπενταύγουστο να έχουμε, χρόνια πολλά σε όσους και όσες θα γιορτάζουν αύριο και καλή γιορτή σε όσους πιστεύουν.
Και σε όσους δεν πιστεύουν, καλή αργία και καλό τριήμερο. Μην τα παίρνετε βρε, αν μη τι άλλο, όλο και κανένα έξτρα ρεπό παίρνουν όλοι τέτοιες μέρες χάρη στους Χριστιανούς της χώρας.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Φοβερο! Ακομα και το "Καλο 15Αυγουστο" σε διαμαχη το καταληξαμε! :a017:
Να μεταφερθει και αυτο στις "Αντιπαραθεσεις" παρακαλω!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Καλο Δεκαπενταυγουστο σε ολους και ολες και χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν. Καλα να περασετε και να χαλαρωσετε το 3ημερο.![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.... ΜΑΡΙΟΣ, ΜΑΡΙΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ , Η ΖΩΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΠΑΝΤΑ.....!!!
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
Χρόνια πολλά σε όλους
Και η Παναγιά μαζί σας.
Καλό δεκαπενταύγουστο και καλα να περάσετε όλοι
15 Αυγολυστου ο άνθρωπος πρέπει να ναι παραλία και να βρέχει τα @@ του -πλάτσα πλούτσα- στη ακροθαλασσιά, χαζεύοντας τρυφερά κωλαράκια.....
(κι αυτό σκοπεύω να κάνω)
Χρόνια πολλά σε όλους με μια σκέψη στο 40 που τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΓΙΑ μας έκαναν τη χώρα πουτάνα και ίσωμα
(ποτέ πια)
και μην ξεχνάτε κάθε πρωί να λέτε όλοι μαζί...
![]()
ανανήψαντας
Κατσικάκι στον ξυλοφουρνο, ψωμί ζυμωτό, σαλάτα απ' το μποστανι.
Χρόνια πολλά σε όλους, καλά μυαλά και φώτιση...