Αν έχω τη δυνατότητα να ξεκινήσω πολύ πρωί θα έρθω. Αν με πάρει η ώρα δεν υπάρχει νόημα να έρθω. Ελπίζω Σαββατο βράδυ να μπορέσω να ποστάρω.
Θα ξεκινήσω από Ν. Πέραμο θα βγω Μάνδρα και θα πάω θήβα από οινόη ερυθρές.
Sent from me using a computer.
sorry gia ta greeklish
23 tou mina apenanti apo tin zwodoxou pigis iparxi ena xwrioudaki,koniakos legete.
tyxaini ekeini tin mera na exei panygiri me klarina kai ntaoulia...
einai apo ta liga pleon paradwsiaka xwria pou exoun meinei(pio paradosiako kai apo tokwlokotronitsi)
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Η , περιπου , ιδεα για το φαγητο (ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ) είναι
Ο καθενας φερνει ότι γουσταρει για να φαει και να πιει και να τα μοιραστεί και με τους αλλους , αλλα να είναι τροφιμα που αντεχουν εκτος ψυγειου και δεν θελουν ιδιαίτερη προετοιμασία.
Οσο αφορα τα κρεατικα για το ψήσιμο το Σάββατο , ανάλογα με τα άτομα ,θα τα ψωνίσει ο Taisteal που είναι πιο κοντα απ ολους ( Λαμια) και θα έρθουν φρέσκα.
Για την κυριακη , θα φαμε ότι περισεψε (σιγα μην..) και αν θέλουμε να κάνουμε ένα μεσημεριανο ψήσιμο,την τροφοδοσία των νοπων θα πρέπει να την αναλάβει το κλιμάκιο που θα ανεβει Κυριακη για να είναι φρεσκα… (εκτος του Βασκα ,γιατι μεχρι να μας βρει θα εχουν χαλασει
)
Φυσικά , όλα τα εξοδα θα γινουν ρεφενε…
don’t wοrry , νηστικός δεν εχει μείνει ποτέ κανείς …
το μονο που πρεπει να φερετε σιγουρα , είναι καλη διαθεση (και κανενα φλις για το βραδυ μιας και στο βουνο αναβουν τερμα τα ερ-κοντισον)
σιγουρεψτε ότι ολοι εχετε ένα τηλεφωνο και κάποιου αλλου που θα είναι απανω.
σύνοψη .
ΑΘΗΝΑΙΟΙ , το ΣΑΒΒΑΤΟ 8.30 στο περιφτερο , αναχώρηση 9.00 ΝΤΑΝ !!!
ΥΓ. τον χωρο στον οποιο θα κατασκηνωσουμε θα πρεπει να τον αφησουμε ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ απ ότι θα τον βρουμε.
Γι αυτό σερπατινες , χαρτοπολεμος , γαρύφαλλα και σπασμένα πιατα απαγορεύονται![]()
Sent from me using a computer.
Taisteal πατρίδα μωρέ; Είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι. Καλά να περάσετε παίδες. Ζηλεύω λίγο.