Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Τραγικό: Η κάμερα στο κράνος «έπιασε» το τελευταίο του ταξίδι... (βίντεο) Read more:

Μέλος Το avatar του/της chris4204

Τραγικό: Η κάμερα στο κράνος «έπιασε» το τελευταίο του ταξίδι... (βίντεο) Read more:

Η μητέρα του θύματος έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το θέμα της οδικής ασφάλειας
    Ο 38χρονος Ντέιβιντ από τη Βρετανία, οδηγούσε τη μηχανή του σε επαρχιακό δρόμο όταν υπέστη μία μοιραία μετωπική σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο.
    Η μητέρα του αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα τελευταία οδυνηρά πλάνα από το θάνατο του γιου της προκειμένου να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια.
    Ο Ντέιβιντ φόραγε κράνος όταν σε μία μοιραία στροφή, έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο.
    Ο ίδιος σκοτώθηκε ακαριαία αλλά το βίντεο από την κάμερα του κράνους, ήταν άθικτο.
    Οι γονείς του θέλησαν να ενθαρρύνουν τους μοτοσυκλετιστές να είναι πιο προσεκτικοί στο δρόμο.
    Ο οδηγός του οχήματος παραδέχτηκε ότι προκάλεσε το θάνατο του 38χρονου και του απαγορεύτηκε η οδήγηση για 18 μήνες.
    Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story...#ixzz3CQUN4rue

http://youtu.be/ukA57DwcOJw
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	495 
Μέγεθος:	45,7 KB 
ID:	322575
    το "slow" κάτω μάλλον δεν εννοούσε 160 χλμ την ώρα....

κρίμα.... ακόμα και με 100 να πήγαινε ίσως να σωζόταν....

Banned
    Σκατα...

μου εχει συμβει το ιδιο....

ευτυχως δεν ειχα την ιδια καταληξη......

η ιδια κραυγη...η ιδια απογνωση του δευτερολεπτου....

Κριμα...

sorry αλλά αρνούμαι να το δω (ειναι και φουζουρού το μοτό)...

επιπλέον είμαι αντίθετος στη δημοσιοποίηση τέτοιων τραγικών θανατηφόρων βίντεο που δεν φέρνουν ουσιαστικό αποτέλεσμα....

αντε και ο θανών δεν πήγαινε με 160 αλλά με 80 και πήγαινε ο οδηγός του αυτοκινήτου με τα 160 (δεν έχω δει το βίντεο - δεν ξέρω τι/πώς/γιατί συνέβει).... θα άλλαζε κάτι???

ξέρουμε τι οδηγάμε, ξέρουμε τους κινδύνους, επιλέγουμε να συνεχίσουμε να οδηγάμε.... αλλιώς δε θα ανεβαίναμε ποτέ...

να είναι καλά εκεί που είναι το παληκάρι
    πουτσ@@@@@@@@@

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Δυστυχως αν πηγαινε με πολυ λιγοτερα μπορει να μην ειχε συμβει το μοιραιο.Ειναι πολλα τα χιλ κ βλεπεις πως ερχεται κομβος...κοβεις κ μονο στην ιδεα μην στριψει καποιος.
    Αν το δεις Σπυρο θα καταλαβεις πως δεν ειναι, το διαλεξαμε, ειναι επικινδυνο κ ξερουμε κ αλλα τετοια. Ειναι καθαρα θεμα προσοχης στην παρουσα που δεν την ειχε δυστυχως...
    Ride(s) the wind of change...

Σωστός δόκτωρα αλλά θα προσθέσω και αυτό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    .... Ειναι καθαρα θεμα προσοχης στην παρουσα που δεν την ειχε δυστυχως...
    ...της οποίας η στιγμιαία έλλειψη μπορεί να αποβεί μοιραία.... αυτή η στιγμιαία έλλειψη έχει τύχει και θα τύχει σε όλους μας.... το ξέρουμε και αυτό....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Σωστός δόκτωρα αλλά θα προσθέσω και αυτό

...της οποίας η στιγμιαία έλλειψη μπορεί να αποβεί μοιραία.... αυτή η στιγμιαία έλλειψη έχει τύχει και θα τύχει σε όλους μας.... το ξέρουμε και αυτό....
    Σιγουρα εχει συμβει αλλα μετα απο καποια χρονια οδηγησης κ χιλιομετρων πανω σε αυτο το διαολο που λενε...πρεπει οταν καβαλας κ ειδικα οταν κινεισαι με αυτα τα χιλ σε αυτον το δρομο η γενικα οπουδηποτε μεχρι να φτασεις στον προορισμο σου πρεπει να εισαι 200% συγκεντρωμενος αν θες να φτασεις σπιτακι σου σε αυτους που σε αγαπανε κ αγαπας. Δεν το παιζω οτι δεν εχω τρεξει η δεν τρεχω καβαλοντας τη μηχανη μου η το σκουτερ μου απλα πλεον εχω πιασει τον εαυτο μου στο δρομο οταν κινουμαι να κανω σεναρια...αν στριψεις αυτος που παω? Η μην πεταχτει κανεις απο το στενο κ αλλα τετοια που εχω δει με τα ματια μου κ εχω νιωσει...(στο κορμι μου)

Φανταζομαι οτι δεν ηταν αναγκη να δεις κανα θανατηφορο βιντεο για να τα συνειδητοποιησεις αυτα.....

Αυτο λεω μονο....
    Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 05/09/2014 στις 11:18. Αιτία: δαιμων του κινητου
    πουτσ@@@@@@@@@

Δυστυχως εχω δει...αλλα δεν ηταν μονο αυτο. Αλλα μυαλα στα 20 ειχα κ αλλα στα 31 πλεον...
    Ωφειλω να το ομολογησω πως μετα τα χρονια εβαλα κ γω μυαλο κ δεν ημουν οπως ειμαι τωρα!! Γι αυτο απλα εγραψα.

Αυτό που λέει ο Δόκτωρ.. Το χειρότερο σενάριο κατά νου και μεγάλη προσοχή σε κόμβους ..
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

και που να δεις τι θα πάθεις αν με το καλό κάνεις παιδί (αν δεν έχεις ήδη)...

πουτσ@@@@@@@@@

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    και ολόκληρο το βίντεο από την καμπάνια και την οδήγησή του πριν το μπαμ

http://youtu.be/xq2xStb0R-c
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    και που να δεις τι θα πάθεις αν με το καλό κάνεις παιδί (αν δεν έχεις ήδη)...

Αυτό το νιώθω από τον περασμένο Δεκέμβριο ...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Αυτό το νιώθω από τον περασμένο Δεκέμβριο ...
    Που να τα αρχισετε να τα μεταφερετε με τα μηχανακια.
    Εκει να σας δω.......
    Μεχρι να κατεβασω την "μεγαλη" απο την μηχανη ειμαι σε αναμενα καρβουνα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Που να τα αρχισετε να τα μεταφερετε με τα μηχανακια.
    Εκει να σας δω.......
    Μεχρι να κατεβασω την "μεγαλη" απο την μηχανη ειμαι σε αναμενα καρβουνα.
    Ελπίζω όχι σαν μερικούς που ανεβάζουν τα παιδιά τους με ποδηλατικό κρανάκι ή ακομη χειρότερα χωρίς.. Και βιάζονται κιόλας .....

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 09:00
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2008, 15:08
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2007, 19:29
  4. Το τελευταίο μου post :(
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8