Δηλαδη για να καταλαβω,σας εχουν κατηγορησει μαστορια σε μια βλαβη,οτι ευθυνεστε εσεις;;;
Δεν μου εχει τυχει ποτε,και καβαλαω και bmw...
ποτε και κανενας ανθρωπος δεν μπορει να βγαλει ασφαλες συμπερασμα για το τι γινεται μεσα σ'ενα μοτερ μονο και μονο ακουγοντας το...
μονο αν ανοιχτει το μοτερ βλεπεις και μετρας για να δεις οτι ολα οκ ή οχι...
το "μου ακουγεται σαν...μπιελα/βαλβιδες/καδενα κλπ" δεν εχει καμια σχεση με το "τελικα εινα...μπιελα/βαλβιδες/καδενα"
επισης κανενας μαστορας δεν θα παραδεχτει ευθεως οτι εκανε μ@λακια ή οτι δεν ξερει κατι και πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον αλλον για το προβλημα σου...
ολοι ξερουν και εχουν τις λυσεις για τα παντα...μονο που δεν ειναι παντα ετσι...
καλα ξεμπερδεματα...
![]()
συμφωνω απολυτα.ενα κατεβασμα μοτερ ομως,αν δεν κανω λαθος,εχει 200€ και λιγα λεω και αν ειναι μαλακια του μαστορα εμεις τα πληρωνουμε οχι αυτος.ασε που για να παρεις μια γνωμη απο αλλον πρεπει να τα σκασεις και παλι.ξεκινας δλδ με κανα 500ρικο στο χερι για αρχη μονο!κι ελεγα τι να τα κανω τοσα λεφτα,που να τα ξοδεψω?))))))))))))))
so far so good.
τα μηχανακια δεν βλεπει οταν τα ζοριζω
αρα............
Καλησπέρα παιδιά. Πολύ ωραίο θέμα, να κάνουμε ένα κουίζ;
Χρειάζομαι την βοήθεια σας για μια περίπτωση κάποιου φίλου μου ο οποίος έχει αγοράσει ένα cbr 600f του 1999 πριν 1 μήνα περίπου με περίπου 45k χλμ αλλά ακούγεται από το μοτέρ ένας περίεργος ήχος σαν τικ-τικ. Το έχει προσέξει πρόσφατα αλλά δεν αποκλείεται να το είχε από πριν η μηχανή και να μην το έχει προσέξει πριν την αγορά. Μπορείτε να ακούσετε τον θόρυβο στο πιο κάτω βιντεάκι, εγώ το ακούω σαν ασυγχρόνιστο τικ-τικ. Ο φίλος έχει κάνει έλεγχο βαλβίδων και αλλαγή τεντωτήρα καδένας πριν μια εβδομάδα αλλά δυστυχώς ο ήχος συνεχίζει.
Chris
Το πιστόνι του 2ου κυλίνδρου έχει τζόγο και στο τέλος του 1ου χρόνου και στην αρχή του 2ου (ΚΝΣ) κοπανάει στα τοιχώματα του κυλίνδρου. Πιθανός τζόγος και στο κομβίο της μπιέλας του ίδιου πιστονιού.
Και να φανταστείς ακόμα δεν έχω πιει - μυρίσει τπτ. Καλά μιλάμε πρωτομάστορας είμαι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).