Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 136

Θέμα: 14/09/2014 13ος Γύρος GP San Marino, misano. circuit Marco simonceli

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Περυσι ο ΟΤΕ εδινε επιλογη να αλλαξεις γλωσσα και να βαλεις Αγγλικη.
    Χαιροσουν να τους ακους.
    Ενταξει γουσταρα πολυ που το πηρε το ματσακι εμφατικα ο Γιατρος αλλα ρε Διατσιδη...ΕΛΕΟΣ !!!
    Αντε στα αλλα καναλια δεν πληρωναμε και σε ανεχομασταν.
    Εγω ομως που τα σκαω στον ΟΤΕ δεν ειμαι αναγκασμενος να σε ακουω να μπερδευεις τα λογια σου και να μου σπας τα νευρα.
    Εχεις πολλες γνωσεις και πολλα κονε και σε συγχαιρω...αλλα παρε συνταξη σε παρακαλω !!!

Γιατρος και ΥΑΜΑΗΑ απο παλια.
    Καιρο ειχα να δω τους μπλε να αφηνουν πισω τα Honda στην ευθεια και σε επιταχυνσεις.

Λορενθο...καλος αλλα εκανε μαλλον λαθος επιλογη ελαστικου μπροστα.

Δεν ξερω τι θα γινει στη συνεχεια αλλα η νικη αυτη σημερα ηταν σαν πρωταθλημα για τον Ροσσι.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Που ειναι ο Μανος ρε παιδια;

Ελα αγορίνα εδώ διαβάζω με ενδιαφέρον, ψιλομπερδεύτηκα όμως γιατί νόμιζα πως ή κάποιος πήρε πρωτάθλημα ή έβαλε γκόλ η ομάδα...
    Ο μάνος παρεμπιπτόντως είχε πει πριν τον αγώνα πως θα τον πάρει ο πρίγκιπας και πως ο προηγούμενος ήταν ένας από τους καλύτερους της ζωής του. Μη δίνεις σημασία όμως...

ουπς...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Αυτός ο Διατσίδης μας τα έπρηξε με το Ρόσσι... Αλλά κι ο Βάλε έριξε πολύ ξύλο σήμερα..
    Πωωωω, δεν το χα σκεφτεί αυτό, από τις λίγες ημέρες που δεν θα θελα να βλέπω GP με μετάδοση Διατσίδη....

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Κ ποιος ο Διατσιδης?!?!? Που οσο κοντραριζοτανε με τον ψαρα ηταν φολα καγκουρας.
    Ακομα τον θυμαμαι να κανει περιγραφη ενος αγωνα απο την εκθεση μοτοσυκλετας live στο ελληνικο
    κ να περναει ο ροσι τον ψαρα κ να πανηγυριζουνε ολοι που το βλεπανε κ αυτος στραβοκαταπινε...
    Κ να μην θυμηθω τρελη δηλωση πριν τον επικο αγωνα με τον ψαρα στην laguna που ελεγε απο τα δοκιμαστικα
    να δωσει ο ψαρας 30δευτερα στους αλλους γιατι ηταν τοσο γρηγορος...αλλα παλι στραβοκαταπινε μετα!!
    Ας ειναι καλα το btsport...αλλο επιπεδο σχολιασμου!!
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ρε ο βλάκας ο Διατσίδης το Σάββατο είπε: "Το κράνος δεν είναι ξερό, είναι ζωντανός οργανισμός" χαχαχαχ

Μα τη παναγία πρέπει ένας να φτιάξει ένα ανθολόγιο με τα μαργαριτάρια του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Φαίνεται ότι το φτιάξανε το γιαμαχάκι ε; Αυτό που χάρηκα πιο πολύ ήταν που ο γιατρός απάντησε με τη μια..... Για μένα πρώτα να είναι ανταγωνιστικά τα μηχανάκια και ας κερδίσει ο καλύτερος!!!!!

Marquez... άγχος από παντού!!! Αλλά θα τα καταφέρει, είναι το φαινόμενο της εποχής...

Σαν να είχαν μια αλληλεγγύη οι 3 πρώτοι... χαχαχαχαχα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Ρε ο βλάκας ο Διατσίδης το Σάββατο είπε: "Το κράνος δεν είναι ξερό, είναι ζωντανός οργανισμός" χαχαχαχ

Μα τη παναγία πρέπει ένας να φτιάξει ένα ανθολόγιο με τα μαργαριτάρια του
    Ηταν 10/10/2010 στην πιστα των Μεγαρων και ειχε track day.
    Εκει κατα τις 3 μαζευτηκανε συννεφα και ψιλοεβρεξε.
    Κρυφτηκαμε ολοι μεσα στο κτιριο και σε μια παλιοτηλεοραση με ψοφιο σημα ειχε μαγνητοσκοπηση το gp Μαλαισιας.
    Ηταν οταν ο Βαλεντινο εριξε ξυλο στον Χορχε μετα τον τραυματισμο του...πριν φυγει απο την ΥΑΜΑΗΑ.

Ο σχολιασμος...κλασσικα τραγικος.
    Του κοσμου τις αηδιες ελεγε και καποια στιγμη δεν αντεξα...
    -"Ρε παιδια καποιος να πατησει το Μute"...ειπα και με κοιταξαν εντονα καποιοι
    Απορησα και ξαναειπα...
    -" Τι βρε παιδια? Το Mute να δουμε αγωνα...γιατι δεν ακουγεται αυτο το πραγμα"

Με ξανακοιτανε σχεδον ολοι...

Ρε τι στο καλο με κοιτανε ολοι...

Ακουω μια φωνη διπλα μου.

" Φιλαρακι αμα μπορεις καλυτερα να πας να τα πεις εσυ!!!"

Ο ΔΔ flesh and blood διπλα μου και με κοιταζε φανερα σπασμενος.

Η πιο αμηχανη στιγμη ηταν που δεν του απαντησα οπως επρεπε γιατι δεν ηθελα να αρπαχτουμε.
    Του ειπα μονο οτι δεν ειναι σωστο να τη λες σε οποιον σου κανει κριτικη...και ξαναμπηκα πιστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Ηταν 10/10/2010 στην πιστα των Μεγαρων και ειχε track day.
    Εκει κατα τις 3 μαζευτηκανε συννεφα και ψιλοεβρεξε.
    Κρυφτηκαμε ολοι μεσα στο κτιριο και σε μια παλιοτηλεοραση με ψοφιο σημα ειχε μαγνητοσκοπηση το gp Μαλαισιας.
    Ηταν οταν ο Βαλεντινο εριξε ξυλο στον Χορχε μετα τον τραυματισμο του...πριν φυγει απο την ΥΑΜΑΗΑ.

Ο σχολιασμος...κλασσικα τραγικος.
    Του κοσμου τις αηδιες ελεγε και καποια στιγμη δεν αντεξα...
    -"Ρε παιδια καποιος να πατησει το Μute"...ειπα και με κοιταξαν εντονα καποιοι
    Απορησα και ξαναειπα...
    -" Τι βρε παιδια? Το Mute να δουμε αγωνα...γιατι δεν ακουγεται αυτο το πραγμα"

Με ξανακοιτανε σχεδον ολοι...

Ρε τι στο καλο με κοιτανε ολοι...

Ακουω μια φωνη διπλα μου.

" Φιλαρακι αμα μπορεις καλυτερα να πας να τα πεις εσυ!!!"

Ο ΔΔ flesh and blood διπλα μου και με κοιταζε φανερα σπασμενος.

Η πιο αμηχανη στιγμη ηταν που δεν του απαντησα οπως επρεπε γιατι δεν ηθελα να αρπαχτουμε.
    Του ειπα μονο οτι δεν ειναι σωστο να τη λες σε οποιον σου κανει κριτικη...και ξαναμπηκα πιστα
    Νομίζω πως το έχεις ξαναγράψει αυτό κάπου, αλλά δεν απάντησα τότε, ας το κάνω τώρα...

Η απάντηση λοιπόν στο « Φιλαρακι αμα μπορεις καλυτερα να πας να τα πεις εσυ!!!», είναι:
    «Φιλαράκι, άμα πληρωνόμουνα να το κάνω, θα έκοβα τον κώλο μου να βρω τρόπο να το κάνω καλύτερα. Από τη στιγμή που δεν πληρώνομαι, δεν έχω υποχρέωση να κάνω τίποτα.»

Είναι η δουλειά του. Άμα φωνάξεις ηλεκτρολόγο στο σπίτι σου και για να ανάψεις το φως στο μπάνιο πρέπει να πατήσεις το διακόπτη στο σαλόνι τι λες, τον παίρνει να σου πει «άμα μπορείς να τα κάνεις εσύ καλύτερα;»

Εκεί που έχει δίκιο είναι στο ότι αφού ο κόσμος πληρώνει το πακέτο, δικαιούται να κάνει το κορόϊδο. Αν ο πελάτης συνεχίζει να πληρώνει ένα κακό προϊόν, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσεις να το βελτιώσεις.

Για τον αγώνα δεν γράφω ακόμη, δυστυχώς δεν τον είδα. Θα τον δω από το link του GIOTIS 750 (thanks ρε Γιώτη, να'σαι καλά!! ) και θα ποστάρω αργότερα.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    fkol k4

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Κ ποιος ο Διατσιδης?!?!? Που οσο κοντραριζοτανε με τον ψαρα ηταν φολα καγκουρας.
    Ακομα τον θυμαμαι να κανει περιγραφη ενος αγωνα απο την εκθεση μοτοσυκλετας live στο ελληνικο
    κ να περναει ο ροσι τον ψαρα κ να πανηγυριζουνε ολοι που το βλεπανε κ αυτος στραβοκαταπινε...
    Κ να μην θυμηθω τρελη δηλωση πριν τον επικο αγωνα με τον ψαρα στην laguna που ελεγε απο τα δοκιμαστικα
    να δωσει ο ψαρας 30δευτερα στους αλλους γιατι ηταν τοσο γρηγορος...αλλα παλι στραβοκαταπινε μετα!!
    Ας ειναι καλα το btsport...αλλο επιπεδο σχολιασμου!!
    Συγνώμη για να καταλάβω, κατηγορείς τον ΔΔ ότι ήταν υπέρ του στόνερ;

Εάν αυτό εννοείς, υποκλίνομαι απο τώρα.

-----------------------------------------
    Εντωμεταξύ...για να τα λέμε όλα, στο μπάσιμο του Pedrosa στον Dovi, οι Άγγλοι το είδαν aggresive
    και κάτι "Dovi would not be happy about that"

Aggresive? O πεντρόζας; Γουάτ;
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

χλεμπονιαρης
    Ο δδ γνωστός αντιστονερικος και ροσσικος. Όταν μιλάει για τον Ρόσσι του τρέχουν τα σάλια.
    Απο την άλλη , η μετάδοση που κανει η παρεα του btsport hodgson, huewen, abi griffiths , coyle , thomas, toseland, ryder , gavin emmett είναι απο τις χειρότερες μεταδόσεις εβερ. Ακόμα οι άγγλοι το λενε από ξένα φόρουμ , οτι δεν βλεπουν απο το βτσπορτ.
    Κάτι κανουν οι toseland , ryder και gavin.
    O toseland με τις αναλύσεις του στο πρόγραμμα που παρουσιάζει η abi.
    Και ο ryder που καταστρέφεται απο το γιδι τον huewen και ο gavin απο τον hodgson.
    Κρίμα που δεν έχει άλλα αγγλικά λινκ για να δούμε.

#na_ta_leme_afta

Motogp.com και επιλογή ambient...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    Ο δδ γνωστός αντιστονερικος και ροσσικος. Όταν μιλάει για τον Ρόσσι του τρέχουν τα σάλια.
    Απο την άλλη , η μετάδοση που κανει η παρεα του btsport hodgson, huewen, abi griffiths , coyle , thomas, toseland, ryder , gavin emmett είναι απο τις χειρότερες μεταδόσεις εβερ. Ακόμα οι άγγλοι το λενε από ξένα φόρουμ , οτι δεν βλεπουν απο το βτσπορτ.
    Κάτι κανουν οι toseland , ryder και gavin.
    O toseland με τις αναλύσεις του στο πρόγραμμα που παρουσιάζει η abi.
    Και ο ryder που καταστρέφεται απο το γιδι τον huewen και ο gavin απο τον hodgson.
    Κρίμα που δεν έχει άλλα αγγλικά λινκ για να δούμε.

#na_ta_leme_afta
    Εγω Ροσσσικο δεν θα τον ελεγα ποτε. Τωρα στα τελευταια του Ροσσι γενικα μου δειχνει οτι απλα ξερει κ καταλαβαινει πως ο ανθρωπος ηταν κ θα ειναι απο τα μεγαλυτερα τιμονια που περασανε ποτε
    σε αυτο το επιπεδο. Τωρα φιλος μου δεν ειναι να τον ρωτησω αλλα τοσα χρονια με τις μεταδοσεις του εγω κ αλλοι που βλεπαμε τον αγωνα δεν καταλαβαιναμε την συμπαθεια του κ τα σαλια του!!
    Οτιδηποτε περαν του οτε σε μεταδοση ειναι μιλια μακρια.Οι αλλοι ειχανε τις προαλλες σχολιο απο edwards που εξηγουσε διαφορα κ οι αλλοι εχουν σχολιο τον ducatakia τον ηθοποιο...τι να λεμε τωρα.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ ούτε αντιροσσικούς βλέπω ούτε τίποτα.
    Εγώ βλέπω ότι μετά από σχεδόν 2 χρόνια στους αγώνες ο Μάρκεζ έκανε μια γκέλα.
    Τίποτα το σπουδαίο δηλαδή αφού το ΠΠ το έχει τσεπάκι.
    Τη γκέλα αυτή την έπιασε ο μπάρμπας στον αέρα σε αντίθεση με τους άλλους 2.
    Μπράβο στο Μπάρμπα, κρίμα για τον μικρό, ντροπή και όνειδος στους άλλους (υπερβολή για την πλάκα)
    Ο Μπάρμπας φυσικά καλά κάνει και πανηγυρίζει γιατί αν μη τι άλλο ο χρόνος και η ζωή τον έχει σεβαστεί.

Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 15/09/2014 στις 14:29.
    ανανήψαντας

Και μία ανάλυση από έναν @@ motogpολόγο

http://touch.cycleworld.com/all/131231#1

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 182
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2012, 21:27
  2. Πλροφοριες για GP του San marino
    από libali10 στο forum Αγωνιστικά νέα