Παντως, αν σ ενδιαφερει, εχω τις μαμησιες εξατμησεις σπιτι μου απο το ΚΤΜ 950Super Enduro. Ο Χελιωτης μου ειπε οτι ταιριαζουν και σε 950/990/Adventure.
Εχω βαλει και αγγελια.100ευρω!
Παντως, αν σ ενδιαφερει, εχω τις μαμησιες εξατμησεις σπιτι μου απο το ΚΤΜ 950Super Enduro. Ο Χελιωτης μου ειπε οτι ταιριαζουν και σε 950/990/Adventure.
Εχω βαλει και αγγελια.100ευρω!
Ευχαριστώ,θα το ψάξω και αν τις έχεις ακόμα αρχές του άλλου και τις χρειάζομαι θα επικοινωνήσω μαζί σου![]()
εναλλακτικά, πας σε κάποιο ΚΤΕΟ που σε περνάει με ότι φοράς.
Εγώ ρώτησα αν με περνάνε με την ξετάπωτη, μου είπαν δεν έχουν πρόβλημα και με πέρασε κανονικά.
Φίλε εχω τις μαμά από το δικό μου 950 σπίτι.
Αν είσαι νορμάλ άνθρωπος και δεν σε ψάχνω μετά να βρώ τις εξατμίσεις μου, έλα, πάρε τις εξατμίσεις να κάνεις τη δουλειά σου και θυμήσου να τις φέρεις πίσω.
Είναι εντελώς χαζό να μετράνε θόρυβο από την στιγμή που μιλάμε για 2 βίδες και ένα δεκάλεπτο δουλειά για την αλλαγή του τελικού.
Δεν είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι.
Χαχαχα,ωραίος,αν ήμουν αθηνα θα ερχόμουν να σε κεράσω και ένα καφέ μόνο και μόνο για το σκεπτικό σου,αλλά μένω Ηγουμενίτσα.Σε ευχαριστώ πάντως
Καλημέρα, νομίζω πως το νόημα του forum, μιας και πάνω-κάτω όλα τα μέλη βρισκόμαστε σε κοντινές μεταξύ μας αποστάσεις, είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Τη συγκεκριμένη φόλα την έχω φάει και εγώ για το ΚΤΕΟ με ένα Tuono που είχα και πολύ θα ήθελα να έχει βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω τη δουλειά μου(αλλά δεν...). Οπότε κάνεις μια καλή αρχή και που ξέρεις..