Δημοσιεύθηκε αρχικά από
KAWAMANRIDER
οι τιμες των λογιστων διαμορφωνονται απο την αγορα κατα κυριο λογο , δηαλδη για τον π@υτσο , το οικονομικο επιμελητηριο καθε χρονο ανακοινωνει τιμοκαταλογο ενδεικτικο και τελος ο τοπικος συλλογος που ειναι εγγεγραμμενος ο λογιστης ανακοινωνει τιμες για καθε εργασια και ο λογιστης ως επι το πλειστον ακολουθει τις τιμες του συλλογου για να μην εχει θεματα και με τους υπολοιπους συναδελφους ,
για το ενφια ( και αλλες εργασιες ) αναρτησαμε φαρδια πλατια την τιμη του τοπικου συλλογου στην εισοδο του γραφειου για περαστικους και κοβουμε αποδειξη σε αυτην την περιπτωση , σε πελατες δεν χρεωνουμε το εχουμε συμπεριλαβει στην συνολικη αμοιβη μαζι με τοσα αλλα που πλεον εχουμε αντικαταστησει το δημοσιο χωρις να πληρωνομαστε
το επαγγελμα του λογιστη ειναι το πλεον κακοπληρωμενο , εργαζομαι 17 χρονια και οι αμοιβες μου ειτε ως μισθωτος ειτε ως ελευθερος επαγγελματιας ειναι στον πατο , κατω απο 12 ωρες δεν εχω δουλεψει εκτος απο τις αρχες που ξεκινησα , ειμαι επιστημονας εχω επιβραβευτει απο ξενες εταιρειες για την ικανοτητα και την καταρτιση μου
και εχω επιτυχει κερδος και βιωσιμομητα για ελληνικες εταιρειες μεσα στην διεθνη αγορα χωρις να θιξω ουτε το δημοσιο ουτε τους εργαζομενους ,
δεν πληρωνομαι ουτε τα μισα για αυτα που προσφερω και εχω συνηδιτοποιησει οτι στην ελλαδα κατι εταιρειες λαμογιων λογιστων και οικονομολογων με τις καταλληλες διασυνδεσεις επιβιωνουν και κονομανε χωρις να εχουν δουλεψει μια ωρα και οσοι εχουμε χυσει ιδρωτα με δημιουργικοτητα και αυταπαρνηση να κρατησουμε ζωντανες τις ελληνικες επιχειρησεις θεωρουμαστε κλεφτες απατεωνες και ' γω δεν ξερω τι αλλο ,
το δογμα μου ειναι να παιρνει ο εργαζομενος αυτο που δικαιουται και καταφερα να διατηρω τις αποδοχες των εργαζομενων σε σταθερα επιπεδα που πλεον με τους μισθους που προωθει η κυβερνηση φανταζουν υπεραμοιβομενοι , η εταρεια για την οποια ημουν υπευθυνος αποδιδει σταθερα στο δημοσιο φορους χωρις βεβαια να καταστραφει εφοσον εξαντλει το νομιμο δικαιωμα της για οποιαδηποτε φοροαπαλλαγη , δοσεις κτλ,
με απιστευτο ξενυχτι και συνεχη εργασια , με οικονομικα μοντελα δικα μου , βοηθησα και προωθησα την εταιρεια σε εξαγωγικη δραστηριοτητα και καταφερα να προχωρησουμε σε συμφωνιες με κολοσσους του εξωτερικου στο ειδος της εταιρειας , το κερδος μου ηταν μονο στα λογια και τις υποσχεσεις , μου εμεινε μονο η προσωπικη μου ικανοποιηση για το επιπεδο στο οποιο εχω φτασει , θα τα θυμαμαι στα βαρια μου γεραματα να νιωθω οτι κατι εκανα ,
πλεον εργαζομαι μονο ως ελευθερος επαγγελματιας σχεδον καθημερινα , τουλαχιστον 14 ωρες σερι 6 μερες την εβδομαδα τουλαχιστον και η αμοιβες μου ειναι χαρτζιλικι και δεν μιλαω για μια γ@μωεκτυπωση , μιλαω για πολυ σοβαρες εργασιες οχι μονο λογιστικες αλλα που εμπλεκονται και σε αλλους τομεις γενικοτερα με την επιχειρηματικοτητα ,
μην κραζετε ολους τους ελληνες λογιστες , ειναι επιστημονες που δυστυχως αμειβονται τραγικα , αν εχετε καποια συγκεκριμενη περιπτωση να κραζετε αυτην , ελεος πια ολοι στο ιδιο τσουβαλι