Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 168

Θέμα: οι ΑΛΗΤΕΣ κι ο ΕΝΦΙΑ

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Y.g.

kseroume.
    gnorizoume.
    apo mesa.
    kala.
    poly kala.
    ton sygkekrimeno klado.
    Lera.
    Sketi Lera.
    mpoxa kai vroma.
    Safos Oxi oloi kai oxi pantou.
    Megaaaaaaaalo pososto omos.
    mpoxa kai vroma.
    telos.

o kathenas prostateyei ti syntexnia tou.
    logiko.
    oxi ithiko omos.
    Athanati ellada.
    Πρώτον δεν είναι συντεχνία μου αν αυτό υπονοείς.
    Δεύτερον ρωτάω πώς γίνεται να χρεώνει ο κάθε γιατρός ό,τι θέλει αφου πληρώνεται απ τον ΕΟΠΥΥ; Ο ασθενής πληρώνει μόνο τη συμμετοχή που κι αυτή είναι καθορισμένη από τον ΕΟΠΥΥ βάση της υπογεγρμμένης σύμβασης.
    Αν είχες εσύ προσωπικά περιστατικό όπου γιατρός θέλησε να σε χρεώσει επιπλέον αρκούσε μία και μόνη καταγγελία στον αντίστοιχο ιατρικό σύλλογο του συγκεκριμένου.

Ξεφύγαμε απ το θέμα όμως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ΓΙΑΤΙ τρέχουν όλοι πανικόβλητοι (και πάντα τις τελευταίες ημέρες της όποιας προθεσμίας) στον λογιστή τους για κάτι τόσο απλό.
    Την σήμερον ημέρα δεν υπάρχει σπίτι χωρίς μια σύνδεση στο ίντερνετ και πάντα θα υπάρχει κάποιος στα πλαίσια της οικογένειας που θα μπορέσει να το κάνει και να εξυπηρετήσει παπούδες-γιαγιάδες που λογικό είναι να μην σκαμπάζουν από τέτοια...
    Αυτό το πάω στον λογιστή μου για να μου φτιάξει ακόμα και την πιο απλή δήλωση του κόσμου, ή για να μου τυπώσει το ΕΝΦΙΑ είναι κακομαθημένη χαζομάρα στις 99 από τις 100 περιπτώσεις και ο μόνος τρόπος να το κόψεις είναι να σε πονέσει λίγο. Καλά τους κάνουν λοιπόν...

Η οριστικη μορφη βγηκε στις 22/09....

Οι παππουδες δεν εχουν ιντερνετ....

Πολλοι το εχουν κοψει λογω κοστους....
    πουτσ@@@@@@@@@

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ΓΙΑΤΙ τρέχουν όλοι πανικόβλητοι (και πάντα τις τελευταίες ημέρες της όποιας προθεσμίας) στον λογιστή τους για κάτι τόσο απλό.
    Την σήμερον ημέρα δεν υπάρχει σπίτι χωρίς μια σύνδεση στο ίντερνετ και πάντα θα υπάρχει κάποιος στα πλαίσια της οικογένειας που θα μπορέσει να το κάνει και να εξυπηρετήσει παπούδες-γιαγιάδες που λογικό είναι να μην σκαμπάζουν από τέτοια...
    Αυτό το πάω στον λογιστή μου για να μου φτιάξει ακόμα και την πιο απλή δήλωση του κόσμου, ή για να μου τυπώσει το ΕΝΦΙΑ είναι κακομαθημένη χαζομάρα στις 99 από τις 100 περιπτώσεις και ο μόνος τρόπος να το κόψεις είναι να σε πονέσει λίγο. Καλά τους κάνουν λοιπόν...

οκ πλεον οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν εχουν να πληρωσουν και μπορει να περιμενουν μεχρι τελευταια στιγμη , θελουν και καμμια πληροφορια γιατι αν πανε στην εφορια πχ που ειναι υποχρεωμενοι να τους απαντησουν τους λενε στον λογιστη σου ή μπες στο ιντερνετ να δεις , τελοσπαντων αυτο ειναι το λιγοτερο,

αλλα εφοσον εχεις αναρτησει τιμη - επαναλαμβανω τσαμπα δεν μπορεις κανονικα βασει συλλογου θιγεις τους υπολοιπους - για την εκτυπωση και εκδιδεις αποδειξη ειναι υποχρεωμενος ο αλλος να πληρωσει χωρις να λεει αισχροκερδια και τετοια , μεταξυ μας , επειδη δεν ασκολουμαι με περιστασιακους πελατες , σπανια θα εμφανιστει καποιος , αν ειναι μονο για την εκτυπωση δεν παιρνω φραγκο αλλα διακριτικα γιατι κανονικα δεν ειναι σωστο υπαρχουν συναδελφοι που το πληθος των αμοιβων τους προερχεται απο τετοιες εργασιες
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    οι τιμες των λογιστων διαμορφωνονται απο την αγορα κατα κυριο λογο , δηαλδη για τον π@υτσο , το οικονομικο επιμελητηριο καθε χρονο ανακοινωνει τιμοκαταλογο ενδεικτικο και τελος ο τοπικος συλλογος που ειναι εγγεγραμμενος ο λογιστης ανακοινωνει τιμες για καθε εργασια και ο λογιστης ως επι το πλειστον ακολουθει τις τιμες του συλλογου για να μην εχει θεματα και με τους υπολοιπους συναδελφους ,

για το ενφια ( και αλλες εργασιες ) αναρτησαμε φαρδια πλατια την τιμη του τοπικου συλλογου στην εισοδο του γραφειου για περαστικους και κοβουμε αποδειξη σε αυτην την περιπτωση , σε πελατες δεν χρεωνουμε το εχουμε συμπεριλαβει στην συνολικη αμοιβη μαζι με τοσα αλλα που πλεον εχουμε αντικαταστησει το δημοσιο χωρις να πληρωνομαστε

το επαγγελμα του λογιστη ειναι το πλεον κακοπληρωμενο , εργαζομαι 17 χρονια και οι αμοιβες μου ειτε ως μισθωτος ειτε ως ελευθερος επαγγελματιας ειναι στον πατο , κατω απο 12 ωρες δεν εχω δουλεψει εκτος απο τις αρχες που ξεκινησα , ειμαι επιστημονας εχω επιβραβευτει απο ξενες εταιρειες για την ικανοτητα και την καταρτιση μου
    και εχω επιτυχει κερδος και βιωσιμομητα για ελληνικες εταιρειες μεσα στην διεθνη αγορα χωρις να θιξω ουτε το δημοσιο ουτε τους εργαζομενους ,

δεν πληρωνομαι ουτε τα μισα για αυτα που προσφερω και εχω συνηδιτοποιησει οτι στην ελλαδα κατι εταιρειες λαμογιων λογιστων και οικονομολογων με τις καταλληλες διασυνδεσεις επιβιωνουν και κονομανε χωρις να εχουν δουλεψει μια ωρα και οσοι εχουμε χυσει ιδρωτα με δημιουργικοτητα και αυταπαρνηση να κρατησουμε ζωντανες τις ελληνικες επιχειρησεις θεωρουμαστε κλεφτες απατεωνες και ' γω δεν ξερω τι αλλο ,

το δογμα μου ειναι να παιρνει ο εργαζομενος αυτο που δικαιουται και καταφερα να διατηρω τις αποδοχες των εργαζομενων σε σταθερα επιπεδα που πλεον με τους μισθους που προωθει η κυβερνηση φανταζουν υπεραμοιβομενοι , η εταρεια για την οποια ημουν υπευθυνος αποδιδει σταθερα στο δημοσιο φορους χωρις βεβαια να καταστραφει εφοσον εξαντλει το νομιμο δικαιωμα της για οποιαδηποτε φοροαπαλλαγη , δοσεις κτλ,

με απιστευτο ξενυχτι και συνεχη εργασια , με οικονομικα μοντελα δικα μου , βοηθησα και προωθησα την εταιρεια σε εξαγωγικη δραστηριοτητα και καταφερα να προχωρησουμε σε συμφωνιες με κολοσσους του εξωτερικου στο ειδος της εταιρειας , το κερδος μου ηταν μονο στα λογια και τις υποσχεσεις , μου εμεινε μονο η προσωπικη μου ικανοποιηση για το επιπεδο στο οποιο εχω φτασει , θα τα θυμαμαι στα βαρια μου γεραματα να νιωθω οτι κατι εκανα ,

πλεον εργαζομαι μονο ως ελευθερος επαγγελματιας σχεδον καθημερινα , τουλαχιστον 14 ωρες σερι 6 μερες την εβδομαδα τουλαχιστον και η αμοιβες μου ειναι χαρτζιλικι και δεν μιλαω για μια γ@μωεκτυπωση , μιλαω για πολυ σοβαρες εργασιες οχι μονο λογιστικες αλλα που εμπλεκονται και σε αλλους τομεις γενικοτερα με την επιχειρηματικοτητα ,

μην κραζετε ολους τους ελληνες λογιστες , ειναι επιστημονες που δυστυχως αμειβονται τραγικα , αν εχετε καποια συγκεκριμενη περιπτωση να κραζετε αυτην , ελεος πια ολοι στο ιδιο τσουβαλι

ναι οι επαγγελματιες (λογιστες) ειναι κακοπληρωμενοι και τραβανε ζορια.......
    οι μισθωτοι,συνταξιουχοι τι ειναι καλοπληρωμενοι;η αυτοι δεν τραβανε ζορια;η αυτοι δεν δουλευουν πολυ;
    οπως και να το κανουμε,οπως και να προσπαθουνε να δικαιολογηθουνε,10 ΕΥΡΩ για εκτυπωση ΕΝΦΙΑ ειναι τρελο και ληστρικο ποσο για την ελλαδα του 2014.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    @spyrakos35
    Το ίδιο βλέπω να γίνεται και με τις ετήσιες φορολογικές δηλώσεις που η λήξη της προθεσμίας πληρωμής είναι γνωστή μήνες πριν... Το ίδιο και με τα τέλη κυκλοφορίας κλπ - το έχουμε στο dna μας σου λέω να τρέχουμε την τελευταία στιγμή και μετά να ωρυόμαστε για τις ουρές...(και εδω που τα λέμε είμαστε και λίγο μαζόχες μιας και με ένα web-banking το 99% αυτών το κάνεις από την πολυθρόνα σου 24/365...).
    Οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν γιούς-κόρες - εγγόνια και δεν είναι κάτι τρομερό να τους ζητήσουν μια εκτύπωση...Εγώ τύπωσα για το μισό σόι... Ούτε το ιντερνετ είναι θέμα...Καλώς η κακώς όπου και να είσαι ένα δίκτυο θα το βρείς... Απλά έτσι έχουν μάθει πολλοί και δεν τους αρέσει ότι φαίνεται να τους "ξεβολεύει" (άσχετα αν τελικά θα τους βόλευε καλύτερα)...

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Πρώτον δεν είναι συντεχνία μου αν αυτό υπονοείς.
    Δεύτερον ρωτάω πώς γίνεται να χρεώνει ο κάθε γιατρός ό,τι θέλει αφου πληρώνεται απ τον ΕΟΠΥΥ; Ο ασθενής πληρώνει μόνο τη συμμετοχή που κι αυτή είναι καθορισμένη από τον ΕΟΠΥΥ βάση της υπογεγρμμένης σύμβασης.
    Αν είχες εσύ προσωπικά περιστατικό όπου γιατρός θέλησε να σε χρεώσει επιπλέον αρκούσε μία και μόνη καταγγελία στον αντίστοιχο ιατρικό σύλλογο του συγκεκριμένου.

Ξεφύγαμε απ το θέμα όμως.

Ksefygame ontos.

Eyxaristos kapoia mera apo konta na to analysoume. Ta paradeigmata apeira kai ateleiota.
    edo den prosferetai o xoros.

on topic: ki o dikos mou (proin pia) logistis me xreose perysi 30 gia ti dilosi, 20 gia mia aitisi kai 1 eyro gia na mou typosei ta teli.
    To synolo 51 euro.epsaxna na bro kerma stis tsepes.
    Gypsy king or not?

Εγώ έχω εκτυπωτή, μπαίνω στο taxis και τα τυπώνω μόνος μου, καλό ε?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από christof40 Προβολή μηνύματος
    οι μισθωτοι,συνταξιουχοι τι ειναι καλοπληρωμενοι;η αυτοι δεν τραβανε ζορια;η αυτοι δεν δουλευουν πολυ;
    οπως και να το κανουμε,οπως και να προσπαθουνε να δικαιολογηθουνε,10 ΕΥΡΩ για εκτυπωση ΕΝΦΙΑ ειναι τρελο και ληστρικο ποσο για την ελλαδα του 2014.
    Ρε παλικαρι μου,αφου οι κακοι λογιστες χρεωνουνε κακως για τις υπηρεσιες τους παρε εναν εκτυπωτη και γραψε ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΦΙΑ.Θα κανεις κοινωνικο εργο ,θα γινεις και δημοφιλης στη γειτονια σου.
    Οταν ομως πας σε ενα λογιστικο γραφειο που ασχολειτε με το αντικειμενο,πρεπει να πληρωσεις.

Οπως θα πληρωσεις στο λεωφορειο ητε ανεβεις για διαδρομη 2 λεπτων ητε για 25,οπως στο γιατρο ητε εισαι πολυ, ητε λιγο,ητε και καθολου αρρωστος.κλπ,κλπ.

Η μεγαλη πλειοψηφια των λογιστων εχει απηυδήσει απο αυτους που μπαινουνε με το γνωστο "δεν θα σου φαω πολυ χρονο,να ρωτησω θελω κατι" και φευγουνε μετα απο μιση η μια ωρα.Εσεις τι θα κανατε σε αυτες τις περιπτωσεις στον επαγγελματικο σας χωρο,κοινωνικη πολιτικη?

Μην μου ξαναπειτε για τους 10-20 αισχρους επαγγελματιες.Αυτοι θα υπαρχουνε παντα σε ολους του χωρους.

Μην μπερδευουμε τα πραγματα,οι ανθρωποι κανανε κοπο και τεραστια εξοδα για να παρουνε το πτυχιο τους.Καποια στιγμη πρεπει να κανουνε αποσβεση.

Οσο για τους μισθωτους,συνταξιουχους επειδη δεν ειναι καλοπληρωμενοι αυτοι,η επειδη εγω δεν κερδιζω απο την επιχειρηση μου οσα πρεπει,τι θα κανουμε?Θα παμε στον περιπτερα,θα του πουμε το προβλημα μας και θα μας δωσει τζαμπα τα τσιγαρα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    μισό λεπτό ρε παιδιά ειναι καποιος 60χρονων και κατω που δεν εχει παρει απο το λογιστή τους κωδικούς του να μπενει μονος στο σύστημα, στο λογαριασμό του, να βλέπει τι του γίνετε? και δεν εχει παρει και των γονιών του? δλδ ο λογιστής εχει μονο τους κωδικούς σας? και δεν μας ενοχλεί αυτο? η αρνείται να τους δώσει? ειναι προσωπικό του δεδομένο? αυτο χαρακτηριζετε ως ανευθυνότητα και απο τις 2 πλευρες. εμενα ο λογιστής μου μου τα έδωσε χωρις καν να του ζητήσω.. οκ να μου πεις για την γιαγιά που δεν εχει κανέναν στον κοσμο οκ, αλα ας παει στην γειτόνισά που παει για καφέ, καμιά της δεν εχει εγγόνια εκει στην γειτονιά? αυτα ειναι αστεία.
    ο λογιστής καλα κανει και ζητάει χρήματα για κατι τετιο... αλλα και τα 10 ευρό ειναι προκλητικά...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από christof40 Προβολή μηνύματος

απαντησα και παραπανω οτι αν μου τυχει περιπτωση μονο εκτυπωσης δεν θα παρω λεφτα - εσφαλμενα βεβαια - , η οποια προκυπτει πολυ σπανια ,

για να χρησιμοποιησεις την λεξη - ληστρικο ποσο - εφοσον σου εκδειδουν αποδειξη πρεπει να εχεις την ικανοτητα και την γνωση να κοστολογησεις επι του πραγματικου την υπηρεσια που σου παρεχεται απο επιτηδευματια επιστημονα με επαγγελματικη αδεια και στεγασμενη επαγγελματικη εδρα και να συνυπολογισεις και τον απαιτουμενο χρονο για την παρεχομενη υπηρεσια ,

εφοσον επι του πραγματικου δεν μπορεις να συνυπολογισεις τους συντελεστες αυτους , μην λες δημοσια την λεξη - ληστρικο - γιατι ποτε δεν ξερεις , μπορει να βρεθεις με μυνηση για συκοφαντια ή απλα να σου πει ο αλλος ελα ρε μαγκα κατσε στην θεση μου και βγαλε το δικο μου μεροκαμματο , που αν κανω μια μ@λακια ο αλλος θα με βριζει κι ας του εχω κανει την δουλεια τσαμπα , απλα πραγματα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΔΟΞΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ΔΟΞΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    προκλητικο ειναι επισης ενα κρατος το οποιο βαζει τους πολιτες να βρουν μονοι τους τα ειδοποιητηρια για να πληρωσουν τον πιο αδικο φορο που εχει επιβληθει ποτε ενω σιγουρα καποιοι απο αυτους αδυνατουν λογω ηλικιας, γνωσεων, αδυναμιας προσβασης στο internet, ελλειψη η/υ κλπ
    και αυτη την αδυναμια την κανει εργαλειο για να πλουτισουν καποια λαμογια
    δηλαδη αν εισαι γιαγια 80 ετων και μενεις στο σπιτι σου 50 χρονια θα πληρωσεις λογιστη για να σου βγαλει το ειδοποιητηριο για να πας στην τραπεζα στην ουρα να πληρωσεις χαρατσι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ρε παλικαρι μου,αφου οι κακοι λογιστες χρεωνουνε κακως για τις υπηρεσιες τους παρε εναν εκτυπωτη και γραψε ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΦΙΑ.Θα κανεις κοινωνικο εργο ,θα γινεις και δημοφιλης στη γειτονια σου.
    Οταν ομως πας σε ενα λογιστικο γραφειο που ασχολειτε με το αντικειμενο,πρεπει να πληρωσεις.

Οπως θα πληρωσεις στο λεωφορειο ητε ανεβεις για διαδρομη 2 λεπτων ητε για 25,οπως στο γιατρο ητε εισαι πολυ, ητε λιγο,ητε και καθολου αρρωστος.κλπ,κλπ.

Η μεγαλη πλειοψηφια των λογιστων εχει απηυδήσει απο αυτους που μπαινουνε με το γνωστο "δεν θα σου φαω πολυ χρονο,να ρωτησω θελω κατι" και φευγουνε μετα απο μιση η μια ωρα.Εσεις τι θα κανατε σε αυτες τις περιπτωσεις στον επαγγελματικο σας χωρο,κοινωνικη πολιτικη?

Μην μου ξαναπειτε για τους 10-20 αισχρους επαγγελματιες.Αυτοι θα υπαρχουνε παντα σε ολους του χωρους.

Μην μπερδευουμε τα πραγματα,οι ανθρωποι κανανε κοπο και τεραστια εξοδα για να παρουνε το πτυχιο τους.Καποια στιγμη πρεπει να κανουνε αποσβεση.

Οσο για τους μισθωτους,συνταξιουχους επειδη δεν ειναι καλοπληρωμενοι αυτοι,η επειδη εγω δεν κερδιζω απο την επιχειρηση μου οσα πρεπει,τι θα κανουμε?Θα παμε στον περιπτερα,θα του πουμε το προβλημα μας και θα μας δωσει τζαμπα τα τσιγαρα?

δεν βαζω μεσα τα κλασικα που εχει καθε επιχειρηση και τα ειδικα που ειναι εισφορες σε επιμελητηρια κτλ , βαλε το κοστος σεμιναριων που εισαι υποχρεωμενος να κανεις καθε χρονο και το χειροτερο απ ' ολα που ειναι αγγουρι γερο , το κοστος για την χρηση λογιστικων προγραμματων , καθε χρονο πρεπει να χωνεις ενα σκασμο λεφτα για να ανανεωνεις την αδεια χρησης και εξτρα το κοστος συντηρησης του προγραμματος , προσωπικα θα θεωρησω οτι πολυς κοσμος δεν γνωριζει και λεει οτι λεει απο αγνοια

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2013, 15:28
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50