Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 168

Θέμα: οι ΑΛΗΤΕΣ κι ο ΕΝΦΙΑ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    εγω Μαικ θα σου κανω παρεα σε αυτα......κι ασε τους αλλους να γινουν φετες!!
    ως γνωστον....η καλυτερη φετα....ειναι η βαρελισια!!
    αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....

έναν μπούστη ρε βραδιάτικο...

Παλαιό μέλος
    ανευ φαγητού εννοω! για εμας τους χοντρους η λεξη νηστικος δεν εχει καμια άλλη ερμηνεια..
    αγορινα μου, ποιος κακος σε ειπε χοντρο??

παχουλοδροσατος!!!
    αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sarimarina Προβολή μηνύματος
    αγορινα μου, ποιος κακος σε ειπε χοντρο??

παχουλοποθατος!!!
    διορθώθηκε.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ναι!!! το παλιό καλό μοτό που από κουβέντα για μοτο τζι πι γύρναγε άνετα σε ταβερνοκαταδρομική βόλτα, έτσι μωρέ για να φορτίσουμε τις μπαταρίες.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Οταν συνεννοείται ο κλάδος σας να παίρνει 10 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ (παράδειγμα λέω), με συγχωρείς είναι κλοπή. Με την ηθική έννοια του όρου και οχι με την κυριολεκτική.
    Άμα (παράδειγμα πάλι) συμφωνήσουμε όλοι εμείς που πουλάμε μπανάνες, να τις πουλάμε 50€ το κιλό, κανείς δεν σε υποχρεώνει να πάρεις. Μπορείς να παραγγείλεις και απο έξω. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι 50€ για ένα κιλό μπανάνες είναι κλοπή.

Και μιλάμε για τον ΕΝΦΙΑ. Μια απλή εκτύπωση δλδ. Δεν μιλάμε να έρθω εγώ να κάνω την δήλωση μου ώρες ολόκληρες , να μου γλυτώσεις λεφτά, να μου ανοίγεις εταιρείες κλπ κλπ.Εκεί να πληρωθείς κ με το παραπάνω.

Ελπίζω να έγινα σαφής.
    Over & Out.

δυστυχως αγνοια

ενας κλαδος δεν κοστολογει αυθαιρετα ποτε , διαμορφωνει την τιμη σε συναρτηση με πολλους παραγοντες που αφορουν το κοστος λειτουργιας , απλα για να γνωριζεις το 99% των λογιστων δουλευει με τιμες τουλαχιστον 30% κατω απο τις προτεινομενες του οικονομικου επιμελητηριου ,

επισης για καποιους που δεν γνωριζουν - να μαθετε και κατι - ενας επαγγελματιας χρεωνει βασει
    του κοστους λειτουργιας , δηλαδη εσυ που πας στο λογιστικο γραφειο να εξυπηρετηθεις , γνωριζεις τι κοστος λειτουργιας εχει το συγκεκριμενο γραφειο για να παραμενει σε λειτουργια και να σε εξυπηρετησει - οχι δεν γνωριζεις -
    μονο με πραγματικα νουμερα μπορεις να πεις οτι αυτο ειναι πολυ ακριβο , ακριβο , φθηνο κτλ ,
    ουτε εγω το γνωριζω το κοστος καθε λογιστικου γραφειου ξεχωριστα και γι ' αυτο δεν μπορω να πω συγκεκριμενα ,

αυτο που γνωριζω ομως ειναι οτι ολοι οι λογιστες για να συντηρησουν ενα γραφειο εχουν δαπανες που δεν τις αντιλαμβανεστε και δεν τις γνωριζετε και ουτε παει το μυαλο σας , δαπανες για τις οποιες ειναι υποχρεωμενοι απο το κρατος να κανουν για να μπορουν επι της ουσιας να αντικαθηστουν το κρατος και να εξυπηρετουν τους φορολογουμενους ,

επισης , εσυ βλεπεις εναν εκτυπωτη πχ , λες ρε π@υστη ποσο να κοστιζει μια εκτυπωση ? , κανεις μια προχειρη εκτιμηση με τα δικα σου δεδομενα ομως που ειναι σωστη και λες αντε να του στοιχιζει 1 ή 2 ευρω ,

αυτος ο εκτυπωτης ομως που βλεπεις δεν ειναι για οικιακη χρηση , εχει αλλο κοστος αγορας και συντηρησης , ειναι εγκατεστημενος σε δικτυο με server και τερματικα , κοστος server , δικτυου , αναβαθμισεις κτλ ,

για να υπολογισεις αν το κερδος του λογιστη σου ειναι μεγαλο ή οχι και η επιβαρυνση για την υπηρεσια που σου παρεχει υπερβολικη θα πρεπει με πραγματικα νουμερα παντα να υπολογισεις το κοστος της υπηρεσιας που σου παρεχεται ,

ανηθικο λοιπον ειναι να κατηγορειτε ως ληστες ανθρωπους που σας παρεχουν υπηρεσιες και λαμβανουν αμοιβη για τις οποιες εχετε αγνοια ποσο πραγματικα κοστιζουν σε αυτους που σας τις παρεχουν και εφοσον μιλαμε με ενηλικους και οχι με δωδεκαχρονα οφειλετε να καταλαβετε τουλαχιστον τις εννοιες κοστος και πραγματικα νουμερα ,

η κοστολογηση ανα ειδος ή παρεχομενη υπηρεσια γινεται με λεπτομερεια , οσες φορες εδωσα σε επιχειρηματιες το ποσο που κοστιζει ενα ειδος ανα τεμαχιο ή υπηρεσια κατα προσεγγιση - απολυτα ακριβης δεν μπορει να ειναι η κοστολογηση υπαρχουν παντα μεταβλητες - δεν πιστευαν οτι καταφερναν ακομα να λειτουργουν την επιχειρηση τους , βεβαια αυτη η αναλυση στο κοστος με πραγματικα νουμερα το τονιζω παντα και οχι αυτα που φανταζομαστε , δινει την δυνατοτητα στην επιχειρηση χωρις να μειωσει μισθους , χωρις να φοροδιαφυγει και χωρις να αυξησει την τιμη του προιοντος ή της παρεχομενης υπηρεσιας για να παραμενει ανταγωνιστικη να μειωσει επι μερους το κοστος ωστε να εχει μια σταθερη αυξηση κερδους με την ιδια τιμη πωλησης ,

αυτα καθομαι και τα γραφω μπας και σοβαρευτουν λιγο μερικοι γιατι ξεστομιζουν πραγματα χωρις να εχουν επιγνωση και αντιληψη της πργματικοτητας και αλλο ειναι οτι νομιζουμε εμεις με το κεφαλι μας ή τι μας φαινεται εμας και αλλο τι ισχυει ρεαλιστικα και πραγματικα με νουμερα , εφοσον λοιπον δεν γνωριζετε ποιο ειναι το πραγματικο κοστος της υπηρεσιας που σας παρεχεται μην αποκαλειται τον αλλο ληστη και ανηθικο
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    αυτο που γνωριζω ομως ειναι οτι ολοι οι λογιστες για να συντηρησουν ενα γραφειο εχουν δαπανες που δεν τις αντιλαμβανεστε και δεν τις γνωριζετε και ουτε παει το μυαλο σας , δαπανες για τις οποιες ειναι υποχρεωμενοι απο το κρατος να κανουν για να μπορουν επι της ουσιας να αντικαθηστουν το κρατος και να εξυπηρετουν τους φορολογουμενους ,
    Ε βέβαια, νόμοι πολύπλοκοι που αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι, φορολογική δήλώση - ένας γρίφος για γερά νεύρα, για να αναγκάζομαστε οι ΠΟΛΙΤΕΣ να πληρώνουμε παρασιτικές υπηρεσίες. Με τόσες επιχειρήσεις που κλείσανε ( και κλείνουν) χάσανε οι λογιστές το κύριο όγκο της δουλειάς τους....................

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HolyDiver Προβολή μηνύματος
    Ε βέβαια, νόμοι πολύπλοκοι που αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι, φορολογική δήλώση - ένας γρίφος για γερά νεύρα, για να αναγκάζομαστε οι ΠΟΛΙΤΕΣ να πληρώνουμε παρασιτικές υπηρεσίες. Με τόσες επιχειρήσεις που κλείσανε ( και κλείνουν) χάσανε οι λογιστές το κύριο όγκο της δουλειάς τους....................

απ ' ολα που εγραψα αυτο σκεφτηκες

και γιατι λετε κουλα ρε παιδια , νομιζεις υπαρχει επιστημονας λογιστης να καθεται να ασχολειται με τις μ@λακιες του υπουργειου και τις ηλιθιες λεπτομερειες που σκαρφιζεται ο καθε ανεγκεφαλος υπουργος , ουτε να τις βλεπουμε δεν θελουμε ,
    ή θα περιμενει να ζησει με τις εκτυπωσεις του ενφια , σοβαρευτειτε λεμε , δουλεια για τους λογιστες υπαρχει και αλλες τοσες επιχειρησεις να κλεισουν και μην σε νοιαζει οι σοβαροι ελληνες λογιστες μια χαρα τα καταφερνουν και σε ελλαδα και εξωτερικο

ειπα και προηγουμενως καποιοι μεγαλοι σε ηλικια πλεον συναδελφοι ή νεοι που κανουν το κανουν το ξεκινημα τους μπορει να συμπεριλαβουν στο μεροκαμματο τους και εκτυπωσεις ενφια

προσωπικα δεν ασχολουμαι ουτε με περιστασιακες ατομικες δηλωσεις , ουτε με εκτυπωσεις ενφια περαστικων , δεν με ενδιαφερει και το αποφευγω ακομη και σε γνωστους ,

ξερεις ποσοι λογιστες ζουν και εργαζονται στην ελλαδα και εκπροσωπουν εταιρειες του εξωτερικου ,
    εσυ περιμενεις οτι οι σοβαροι επαγγελματιες θα ζουν με εκτυπωσεις των 3 και των 10 ευρω

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    δυστυχως αγνοια

ενας κλαδος δεν κοστολογει αυθαιρετα ποτε , διαμορφωνει την τιμη σε συναρτηση με πολλους παραγοντες που αφορουν το κοστος λειτουργιας , απλα για να γνωριζεις το 99% των λογιστων δουλευει με τιμες τουλαχιστον 30% κατω απο τις προτεινομενες του οικονομικου επιμελητηριου ,

επισης για καποιους που δεν γνωριζουν - να μαθετε και κατι - ενας επαγγελματιας χρεωνει βασει
    του κοστους λειτουργιας , δηλαδη εσυ που πας στο λογιστικο γραφειο να εξυπηρετηθεις , γνωριζεις τι κοστος λειτουργιας εχει το συγκεκριμενο γραφειο για να παραμενει σε λειτουργια και να σε εξυπηρετησει - οχι δεν γνωριζεις -
    μονο με πραγματικα νουμερα μπορεις να πεις οτι αυτο ειναι πολυ ακριβο , ακριβο , φθηνο κτλ ,
    ουτε εγω το γνωριζω το κοστος καθε λογιστικου γραφειου ξεχωριστα και γι ' αυτο δεν μπορω να πω συγκεκριμενα ,

επισης , εσυ βλεπεις εναν εκτυπωτη πχ , λες ρε π@υστη ποσο να κοστιζει μια εκτυπωση ? , κανεις μια προχειρη εκτιμηση με τα δικα σου δεδομενα ομως που ειναι σωστη και λες αντε να του στοιχιζει 1 ή 2 ευρω ,

αυτος ο εκτυπωτης ομως που βλεπεις δεν ειναι για οικιακη χρηση , εχει αλλο κοστος αγορας και συντηρησης , ειναι εγκατεστημενος σε δικτυο με server και τερματικα , κοστος server , δικτυου , αναβαθμισεις κτλ ,

για να υπολογισεις αν το κερδος του λογιστη σου ειναι μεγαλο ή οχι και η επιβαρυνση για την υπηρεσια που σου παρεχει υπερβολικη θα πρεπει με πραγματικα νουμερα παντα να υπολογισεις το κοστος της υπηρεσιας που σου παρεχεται ,

ανηθικο λοιπον ειναι να κατηγορειτε ως ληστες ανθρωπους που σας παρεχουν υπηρεσιες και λαμβανουν αμοιβη για τις οποιες εχετε αγνοια ποσο πραγματικα κοστιζουν σε αυτους που σας τις παρεχουν και εφοσον μιλαμε με ενηλικους και οχι με δωδεκαχρονα οφειλετε να καταλαβετε τουλαχιστον τις εννοιες κοστος και πραγματικα νουμερα ,

η κοστολογηση ανα ειδος ή παρεχομενη υπηρεσια γινεται με λεπτομερεια , οσες φορες εδωσα σε επιχειρηματιες το ποσο που κοστιζει ενα ειδος ανα τεμαχιο ή υπηρεσια κατα προσεγγιση - απολυτα ακριβης δεν μπορει να ειναι η κοστολογηση υπαρχουν παντα μεταβλητες - δεν πιστευαν οτι καταφερναν ακομα να λειτουργουν την επιχειρηση τους , βεβαια αυτη η αναλυση στο κοστος με πραγματικα νουμερα το τονιζω παντα και οχι αυτα που φανταζομαστε , δινει την δυνατοτητα στην επιχειρηση χωρις να μειωσει μισθους , χωρις να φοροδιαφυγει και χωρις να αυξησει την τιμη του προιοντος ή της παρεχομενης υπηρεσιας για να παραμενει ανταγωνιστικη να μειωσει επι μερους το κοστος ωστε να εχει μια σταθερη αυξηση κερδους με την ιδια τιμη πωλησης ,

αυτα καθομαι και τα γραφω μπας και σοβαρευτουν λιγο μερικοι γιατι ξεστομιζουν πραγματα χωρις να εχουν επιγνωση και αντιληψη της πργματικοτητας και αλλο ειναι οτι νομιζουμε εμεις με το κεφαλι μας ή τι μας φαινεται εμας και αλλο τι ισχυει ρεαλιστικα και πραγματικα με νουμερα , εφοσον λοιπον δεν γνωριζετε ποιο ειναι το πραγματικο κοστος της υπηρεσιας που σας παρεχεται μην αποκαλειται τον αλλο ληστη και ανηθικο

Σαφώς και έχω άγνοια, δεν είπα ποτέ ότι είναι η δουλειά μου.
    Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, κανένας επαγγελματίας ή κλάδος δεν κλέβει/αισχροκερδεί, γιατί δεν μπορούμε οι έξω από τον εκάστοτε χορό, να συνυπολογίσουμε τις διάφορες μεταβλητές κόστους κλπ.
    Δεν έχω κάτι με κανέναν. Αλλά τελικά, όταν κράζουμε κάποιον, βγαίνουν οι του κλάδου και λένε ότι τσάμπα κράζουμε, και έχουμε άδικο. Κράζουμε το κράτος,τους μηχανικούς, τους εργολάβους, τους εμπόρους μοτοσυκλετών και γενικώς εμπόρους, τους ταξιτζήδες κλπ κλπ. Τελικά ή κράζουμε για να κράζουμε και δεν φταίει κανείς (αφού όλοι έχουν ''στοιχεία υπεράσπισης'') ή απλά κάτι κάνουμε όοοοολοι στραβά και δεν το καταλαβαίνουμε.

Είμαστε οκ με τον ΕΝΦΙΑ και μας καίει πώς θα τον τυπώσουμε δηλαδή..
    safety doesn't happen by accident

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Σαφώς και έχω άγνοια, δεν είπα ποτέ ότι είναι η δουλειά μου.
    Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, κανένας επαγγελματίας ή κλάδος δεν κλέβει/αισχροκερδεί, γιατί δεν μπορούμε οι έξω από τον εκάστοτε χορό, να συνυπολογίσουμε τις διάφορες μεταβλητές κόστους κλπ.
    Δεν έχω κάτι με κανέναν. Αλλά τελικά, όταν κράζουμε κάποιον, βγαίνουν οι του κλάδου και λένε ότι τσάμπα κράζουμε, και έχουμε άδικο. Κράζουμε το κράτος,τους μηχανικούς, τους εργολάβους, τους εμπόρους μοτοσυκλετών και γενικώς εμπόρους, τους ταξιτζήδες κλπ κλπ. Τελικά ή κράζουμε για να κράζουμε και δεν φταίει κανείς (αφού όλοι έχουν ''στοιχεία υπεράσπισης'') ή απλά κάτι κάνουμε όοοοολοι στραβά και δεν το καταλαβαίνουμε.
    ναι κραζουμε για να κραζουμε ,

ειναι δυνατον μια ομαδα ανθρωπων που ασκει ενα επαγγελμα νομιμα να μην εχει στοιχεια υπερασπισης ?
    δεν ειναι απατεωνες ή κλεφτες κατ ' επαγγελμα , εργαζονται και ασκουν το επαγγελμα τους νομιμα και μαλιστα ειναι υποχρεωμενοι να εχουν επαγγελματικη αδεια για να ασκουν αυτο το επαγγελμα ,

αυτο που μπορει να κανει καποιος ειναι ελεγχο τιμων , πριν κανει μια δουλεια ρωταει το κοστος και επιλεγει , τωρα αν λογω συνθηκων δεν υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης ή δεν εχει δυνατοτητα να πληρωσει ουτε το ελαχιστο απευθυνεται πχ σε επαγγελματικο συλλογο , στο κεπ , στον δημο προκειμενου να του παρασχεθει μια υπηρεσια δωρεαν ,

εγω συμφωνω παντως οτι ειναι μ@λακια μεγαλη να τρεχεις στον λογιστη καθε τρεις και λιγο , προσωπικα οταν δουλευω δεν θελω να βλεπω ανθρωπο και αφοσιωνομαι στα νουμερα ,

οι ιδιοι οι λογιστες μεσω συλλογων εχουν ζητησει επανειλημμενα να σταματησει αυτη η ιστορια με την μετατοπιση εργασιων απο το κρατος στα λογιστηρια , δεν τους συμφερει οικονομικα ,

υπαρχουν λογιστες που προσφερουν αφειλοκερδος τις υπηρεσιες τους σε ευπαθεις ομαδες , εχει συγκροτηθει και μια ομαδα για αυτον τον σκοπο δεν θυμαμαι μεσω ποιου μκο , καποια στιγμη ηθελα να ασχοληθω και εγω ελπιζω απο το '15 να συμμετεχω ,

δεν φταινε ολοι οι λογιστες για την τραγικη κατασταση που συμβαινει , δεν φταινε οι λογιστες που αμειβονται νομιμα με αποδειξη και δεν φταινε και οι πολιτες που τραβιουνται ετσι , το προβλημα ειναι κοινο για ολους και με το να κραζουμε ανεξελεγκτα δεν οδηγει πουθενα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Τι ? δεν ειμαστε?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ντεφορμε σε " κοβω".........
    Που ειναι τα σεντονια;
    Στο θεμα μας.....
    Εγω που ανακαλυψα οτι ο λογιστης μου, χρησιμοποιει και ανακυκλωσιμα μελανια και ουχι γνησια.......
    Θα του κοψω την καλημερα!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    ναι κραζουμε για να κραζουμε ,

ειναι δυνατον μια ομαδα ανθρωπων που ασκει ενα επαγγελμα νομιμα να μην εχει στοιχεια υπερασπισης ?
    δεν ειναι απατεωνες ή κλεφτες κατ ' επαγγελμα , εργαζονται και ασκουν το επαγγελμα τους νομιμα και μαλιστα ειναι υποχρεωμενοι να εχουν επαγγελματικη αδεια για να ασκουν αυτο το επαγγελμα ,
    Η αισχροκέρδεια δεν είναι παράνομη ίσως (αυτό εξαρτάται, άλλη κουβέντα), και δεν κάνει κανέναν κλέφτη.
    Αλλά δεν παύει να είναι αισχροκέρδεια. Δεν είπα ότι είναι παράνομο να μου παίρνεις 10 ευρώ για να μου εκτυπώσεις κάτι, είναι βλακεία δικιά μου/άγνοια που στα δίνω και αισχροκέρδεια δικιά σου.
    Και δεν είναι όλοι σαν και εσένα. Με μεγάλες δουλειές, συνείδηση και να μπορούν να επιλέξουν δουλειές (στο εύχομαι πάντα να πηγαίνεις μπροστά, γιατί φαίνεται ότι το έχεις).
    Υπάρχουν όπως είπες και εσύ, άνθρωποι που έχουν κάνει μπίζνα το 10ευρω και κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό είναι ντροπή.

Μην επεκταθούμε άλλο. Δεν είναι θέμα κλάδου. Θέμα ανθρώπου είναι που θα το έκανε ανεξαρτήτως μπίζνας, margin κλπ.
    Έτυχε τώρα να είναι οι λογιστές.

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2013, 15:28
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 15:10
  4. Απαντήσεις: 23