Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 168

Θέμα: οι ΑΛΗΤΕΣ κι ο ΕΝΦΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Δεν υπήρξε καμμία μεταβολή από το 2003 και μετά οπότε δεν έχω κάνει ουδέποτε (όχι εγώ, το σπλάχνο μου, εγώ δεν έχω στον ήλιο μοίρα).

Μαλακία έχει κάνει;
    Έχεις μπει δηλαδή στην εφαρμογή του Ε9 και είναι όλα οκ;
    Κανονικά δηλωμένο το ακίνητο κλπ, ναι;
    Αν ναι, τι να σε πω..
    Απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην έχει γίνει ακόμα, λίγες μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας.
    Σε οικογένεια και φίλους που τα έχουμε συζητήσει δεν έχω ακούσει περίπτωση που να μην έχει βγει ακόμα ο ΕΝΦΙΑ.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δεν έχω λογιστή και παλαιότερα είχα εκφέρει τη γνώμη μου για τους λογιστές και τους δικηγόρους και την αναγκαιότητα ύπαρξής των συγκεκριμένων επαγγελμάτων (αν θυμάσαι είχε τσιμπήσει και η Έρρικα και είχαμε διασκεδάσει τότε)

Για αυτό ερωτώ τους πανεπιστήμονες λογιστές του φόρουμ, και το 10ρικάκι θα το ξεχρεώσω σε βρουμς
    https://login.gsis.gr/sso/pages/login.jsp
    βάζεις τους κωδικούς σου, μπαίνεις και τυπώνεις. Τόσο απλά. Δεν έρχεται τπτ, δεν περιμένεις να λάβεις τπτ. Αυτοί σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Βρε στόκοι, αυτό λέω, ΔΕΝ υπάρχει Ε9 ηλεκτρονικά, γιατί ΔΕΝ έχει υπάρξει ΚΑΜΜΙΑ μεταβολή από το 2003 και μετά.

Και ερωτώ ο έρμος, επειδή εγώ ΔΕΝ έχω ακίνητο στο όνομά μου (ούτε γενικώς) και η άλλη η έρμη έχει και μέχρι τώρα πλΕρωνε κανονικά τα ΕΤΔΗΞΙΨΙΟ, έχει κάνει μαλακία που εγω ο άσχετος ΔΕΝ ξέρω;

Α ναι, να ρωτήσω λογιστή.

έχεις κάνει μαλακία γιατί έπρεπε να τσεκάρεις αν ο λογιστής σου που σου έκανε/κάνει τις δηλώσεις το έχει περάσει στο σύστημα. Αν δεν έχει περαστεί να το περάσεις και νομίζω ότι έχει και κάποιο προστιματάκι τόσο δα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Βρε στόκοι, αυτό λέω, ΔΕΝ υπάρχει Ε9 ηλεκτρονικά, γιατί ΔΕΝ έχει υπάρξει ΚΑΜΜΙΑ μεταβολή από το 2003 και μετά.
    Μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά νομίζω ότι στα πλαίσια της κατασκευής του περιουσιολογίου η υποβολή ηλεκτρονικού Ε9 ήταν υποχρεωτική το 2011 - 2012 είτε υπήρξε μεταβολή, είτε όχι...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά νομίζω ότι στα πλαίσια της κατασκευής του περιουσιολογίου η υποβολή ηλεκτρονικού Ε9 ήταν υποχρεωτική το 2011 - 2012 είτε υπήρξε μεταβολή, είτε όχι...
    έτσι ακριβώς...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Και ερωτώ ο έρμος, επειδή εγώ ΔΕΝ έχω ακίνητο στο όνομά μου (ούτε γενικώς) και η άλλη η έρμη έχει και μέχρι τώρα πλΕρωνε κανονικά τα ΕΤΔΗΞΙΨΙΟ, έχει κάνει μαλακία που εγω ο άσχετος ΔΕΝ ξέρω;

Α ναι, να ρωτήσω λογιστή.
    Ρε φίλε αν σε πονάει το δόντι σου δεν πας σε υδραυλικό να σου πει τι θα κάνεις πας σε οδοντίατρο, ομοίως αν έχεις λογιστικές φοροτεχνικές απορίες δεν γράφεις σε μοτο φόρουμ για να σε συμβουλέψουν τι θα κάνεις, πας σε λογιστή. Αλλιώς έλα σε μένα να σου κάνω ένα σπέσιαλ φορματάκι και θα είσαι οκ. Α και θα σου δώκω και μια αλοιφή, ένα πέρασμα θα κάμεις και θα γίνει χαρτί το εργαλείο.

Και σε είχα για έξυπνο άνθρωπο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

(όχι εγώ, το σπλάχνο μου, εγώ δεν έχω στον ήλιο μοίρα).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Παντρεμένος + εξυπνος. Μάλιστα. Λαμπρά. Μλκα έχεις περισσότερη φαντασία από εμένα

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Άλλο που δεν κατάλαβα από 10 σελίδες... δηλαδή υπάρχει κόσμος που κατάφερε να κάνει δηλώσεις εισοδήματος, Ε9 κτλ. κτλ. μέσα από το taxisnet και το μόνο που χρειάζεται είναι μια εκτύπωση και για αυτή και μόνο πάει σε λογιστή;

Δεν τα κατάφερε μόνος του, πήγε σε λογιστή να του τις κάνει και μετά πήγε σε ΑΛΛΟ λογιστή για να πάρει τις εκτυπώσεις;

Ή τέλος, πάει σε λογιστή, κάνει τις δηλώσεις, πληρώνει και τον λογιστή 50 € π.χ. για δήλωση φόρου εισοδήματος ή Ε9 και μετά του δίνει ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10 € για να του τυπώσει εκκαθαριστικό ή/και ΕΝΦΙΑ;

Το τελευταίο μόνο θα μου έκανε εντύπωση, διότι υποτίθεται ότι τις γνώσεις, τον χρόνο, τα λειτουργικά έξοδα κτλ. κτλ. τα έχεις ήδη πληρώσει ως πελάτης επιλέγοντας τον εν λόγω λογιστή για τις δηλώσεις σου και δίνεται η εντύπωση ότι πληρώνεις 10 ευρώ την εκτύπωση!
    Και κάτι ακόμα: έχεις υποβάλλει, μέσω του λογιστή σου, δήλωση εισοδήματος ή/και Ε9 και τον έχεις πληρώσει για αυτό. Λογικά, στην τιμή δεν περιλαμβάνεται και ενημέρωση για το πόσα πρέπει να πληρώσεις και με ποιο τρόπο? (aka. εκτύπωση της ταυτότητας οφειλής);

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ρε φίλε αν σε πονάει το δόντι σου δεν πας σε υδραυλικό να σου πει τι θα κάνεις πας σε οδοντίατρο, ομοίως αν έχεις λογιστικές φοροτεχνικές απορίες δεν γράφεις σε μοτο φόρουμ για να σε συμβουλέψουν τι θα κάνεις, πας σε λογιστή. Αλλιώς έλα σε μένα να σου κάνω ένα σπέσιαλ φορματάκι και θα είσαι οκ. Α και θα σου δώκω και μια αλοιφή, ένα πέρασμα θα κάμεις και θα γίνει χαρτί το εργαλείο.
    μιλας κι εσυ ρε που ενω εισαι κομπιουτερας, κανεις γυναικολογικες διαγνωσεις??

και μιας και μιλαμε για ενφια, ειμαι απο αυτα τα χαπατα που πηγαν και αγορασαν οικοπεδο στο φεγγαρι οταν εκεινος ο καμενος αμερικανος τα πουλαγε προς 37 δολαρια το στρεμμα!

πηρα συνολικα 3 οικοπεδα σε 3 διαφορετικες περιοχες! αυτα τωρα δηλωνονται στο ενφια, η δεν πιανονται οι εξωπλανητικες εκτασεις??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    και μιας και μιλαμε για ενφια, ειμαι απο αυτα τα χαπατα που πηγαν και αγορασαν οικοπεδο στο φεγγαρι οταν εκεινος ο καμενος αμερικανος τα πουλαγε προς 37 δολαρια το στρεμμα!

πηρα συνολικα 3 οικοπεδα σε 3 διαφορετικες περιοχες! αυτα τωρα δηλωνονται στο ενφια, η δεν πιανονται οι εξωπλανητικες εκτασεις??
    να σου πει ο αμπέλ ο διαπλανητικός λογιστής

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    να σου πει ο αμπέλ ο διαπλανητικός λογιστής
    εσυ ως μηχανικος δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη?

αν παντως πρεπει να δηλωθουν και στο κτηματολογιο, θελω να πεταχτεις καποια στιγμη εντως της βδομαδας να τα μετρησεις....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος

Να και οι προικεεεεεεεεες.....
    Πλερω τωρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Να και οι προικεεεεεεεεες.....
    Πλερω τωρα

κατσε ρε να δουμε πρωτα αν εμπιπτουν στον ενφια τα οικοπεδακια.. αμα ναι, να πλερω, γιατι όχι??

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2013, 15:28
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 15:10
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2004, 19:09