Για σας ειναι η πρωτη φορα που μπαινω να γραψω σε ενα forum. Μετακομισα και απο Ελλαδα στο Darwin της Αυστραλιας εδω και 4 χρονια. Προσφατα αγορασα ενα xt660r 2007 modelo απο οτι καταλαβα απο την αδεια του με ημερομινια αγορας καινουριο 5/9/2008 και ειχε μονο 2965 klm. οταν το πηρα εψαχνα συνεργειο για να του κανω σερβις αλαγη βενζινας στο ντεποζιτο και τα γνωστα. Εντομεταξη ο προηγουμενος ιδιοκτητης του ειχε κανει σερβις ενα χρονο πριν και δεν το ειχε δουλεψει καθολου. Εγω αργωντας να το κανω αρχισε κατι μπουκωματα και σβησιματα το πηγα τελικα στην αντιπροσωπια της yamaxa που ήξερα οτι εναι ακριβοί και δεν φημιζονται για την αξιοπιστία τους, όντος τελικα μου λενε οτι πρεπει να αλαξουν την αντλια βενζινης 811$ το O-RING 20$ και το INECTOR ASSY 123$ και ενα MC TANK SEALING KIT 115$ και με τον κοπο τους θα πηγεναι 2.500$!!!! Φυσικα τους ειπα να το ξεχασουν την πηρα απο εκει δεν ξερω αν εκανα καλα και δεν εχω και πολυ ιδεα απο μηχανικα . Η μηχανη παντος μετα το γεμισμα με καινουρια βενζινη σταματισε τα μπουκοματα μου εσβησε μονο μια φορα με 80klm και ποτε δεν εχει σβηση στο ρελαντη ή σε χαμηλες στροφες οπως εχω διαβασει εδω και αναβη παντα ευκολα. Αν μπορη καποιος να μου προτεινει κατι θα του ειμαι ευγνωμον.