Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 190

Θέμα: Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;

Banned
    Στην Ελλάδα τού πριν λίγα χρόνια κυκλοφορούσε ότι ποιο καινούργιο σε ss
    Ξέρω άτομα πού άλλαζαν κάθε χρόνο η κατευθείαν το επόμενο μοντέλο η αν η άλλη εταιρεία έβγαζε ποιο δυνατό(παραδοξως κανεις από αυτούς δεν πήρε το ς1000 )- συνεχίζω
    Έκατσε λοιπόν η βάρκα εκατσαν όλοι
    Η μάλλον οι περισσότεροι.
    Μειώθηκαν οι βόλτες, οι ταχύτητες, πουλήθηκαν μότο κλπ
    Από την άλλη μάθαμε να κατηγορούμε τα μαστοδοντα και ειδικά τα μεγάλα GS με τα προβολια,τα τουρατεκ και ότι πάνε στο ντακαρ τής γειτονιάς
    Για τούς σουπερσπορταδες που με πολεμική περιβολη και ενδυμασία για πίστα, πάνε από την μια άκρη τής πόλης στην άλλη η σκάνε στην καφετέρια με την ολόσωμη περπατώντας σαν εξωγήινοι,και κυκλοφορανε με τούς πυραύλους τούς εντός πόλης μποτιλιαρισμενοι.
    Δεν είδα σχόλιο για δαύτους
    Είχα R1 το οποίο ελάχιστες φορές το έβγαλα μέσα στην πόλη
    Σε επαρχιακους, εθνική, και λίγο πίστα
    Όπου είναι και το φυσικό πεδίο δράσης των ss
    Τα ίδια ξέρω από γνωστούς που μενουν έξω, το ss για τα σκ και κυρίως πίστα
    Μπορεί να αυξήθηκαν οι έλεγχοι και τα πρόστιμα,αλλα μια επαρχιακή μπορείς να την πας
    Μια πίστα ανά μήνα η περισσότερο επίσης

Είναι αδικο να έχεις ss και να το δουλεύεις σαν παπί
    Σαν να έχεις Γκόμενα την μεγκαν Φοξ, και να την βάζεις να καθαρίζει κρεμμύδια και να τηγανίζει πατάτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Χωρια που δεν ειναι κι οτι ασφαλεστερο (ειδικα με μηχανη) να κοβεις απο τα 200 στα 80 γιατι ξερεις οτι στα Χ μετρα εχει καμερα. Εσυ το ξερεις. Ο μαλακας που μπορει να ερχεται απο πισω σου το ξερει?
    επειδή υπάρχουν άπειροι λογοι για τους οποίους κάποιος μπορεί από τα 200 να αναγκαστει να κόψει στα 80 (και όχι μόνο) και επειδή, όπως είπες, "ο μαλάκας που μπορεί να έρχεται από πίσω σου" δεν μπορεί να τους ξέρει, καταλήγουμε οτι ενδεχομένως να μην έπρεπε να πηγαίνουμε με 200???

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ...Σαν να έχεις Γκόμενα την μεγκαν Φοξ, και να την βάζεις να καθαρίζει κρεμμύδια και να τηγανίζει πατάτες
    με την κατάλληλη περιβολή, μια χαρά το ακούω.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    πάλι την αττική οδό φέρνεις για παράδειγμα και αν σου ξανααπαντήσω για την αττική οδό θα με πεις καφετζου/πυθία και δεν ξέρω γω τι.....

ωχου ρε Σπυρακο ενταξει...
    χεσε την αττικη οδο...

πηγαινε μεχρι την πατρα...θα ξερεις ποτε και που εχουν βγει με πιστολι οι τσεοι?
    ανεβα Θεσσ/νικη και απομνημονευσε ολο τον δρομο...και ρισκαρε παλι για το πιστολι...
    κατα μεγαλο ποσοστο ολα τα τουνελ (κακια σκαλα, Πυργου-Πατρων, εγνατια οδος) εχουν καμερες...

τι θες ν'αποδειξεις? οτι μπορει καποιος να τρεξει με την πινακιδα πανω? οκ, μπορει μεχρι ενος οριου και παλι το παιζει γιατι δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες...

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Στα εικοσι χρονια που καβαλαω ζητημα να με εχουν σταματησει δυο τρεις φορες......

Και η πινακιδα παντα φαινοταν παντα θα φαινεται....

Αν τωρα την εχεις βαλει στην αναρτηση καλα κανουν και σε σταματανε..,. Κακως δεν σου ριχνουν και κληση.....
    Φίλε μου ναι έχεις δίκαιο , είναι παράνομο και λάθος να μην έχεις πινακίδα. Και καλά θα κάνουν να σε σταματήσουν γιατί μπορεί να καβαλάς και κλεμένο. Αλλά ποιός βγαίνει πολεμική βόλτα ( εκτός αν πάρεις ss και πηγαίνεις με τα β-στορμ ) με κίνδυνο να φάει κλήσεις και να μην έχει ούτε μηχανάκι ούτε δίπλωμα μετά; ( εκτός του κινδύνου να σκοτωθεί ). Γιατί έχουν γεμίσει κάμερες παντού και το ποιντ συστεμ παραμονεύει όπως και οι τροιχαίοι για να γεμίσουν τα ταμεία. Δεν λέω τι είναι σωστό και τι όχι, απλά τους λόγους που δεν παίρνουν ss πλέον. Καλώς οι κακώς , οι κώλοι σφίξανε και το άθλημα κοστίζει. Μπορεί να είναι και καλύτερο αυτό , δεδομένου ότι λιγότεροι θα χτυπήσουν στο δρόμο, ποιός ξέρει.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Δεν καταλαβα.......
    Ειναι κακο να εισαι καφετζου;
    Εγω προσωπικα στα αρχιδια μου!
    Ας με γραψουν......μια καυλα μου εμεινε ρε πουστη.
    Θα την πλερωνω.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    επειδή υπάρχουν άπειροι λογοι για τους οποίους κάποιος μπορεί από τα 200 να αναγκαστει να κόψει στα 80 (και όχι μόνο) και επειδή, όπως είπες, "ο μαλάκας που μπορεί να έρχεται από πίσω σου" δεν μπορεί να τους ξέρει, καταλήγουμε οτι ενδεχομένως να μην έπρεπε να πηγαίνουμε με 200???

'νταξει..των 160 και εσεις...
    περαστε απ'το ταμειο...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τα ss πρεπει να κυκλοφορουν ΜΟΝΟ χωρις πινακιδα...αλλιως δεν τα χαιρεσαι...οποιος εχει και ξερει μπορει να το επιβεβαιωσει...ολοι οι υπολοιποι κοιταχτε για καμερες και κοφτε απο τα 160 στα 120 για να μην σας κανουν νταντα...

ωχου ρε Σπυρακο ενταξει...
    χεσε την αττικη οδο...

πηγαινε μεχρι την πατρα...θα ξερεις ποτε και που εχουν βγει με πιστολι οι τσεοι?
    ανεβα Θεσσ/νικη και απομνημονευσε ολο τον δρομο...και ρισκαρε παλι για το πιστολι...
    κατα μεγαλο ποσοστο ολα τα τουνελ (κακια σκαλα, Πυργου-Πατρων, εγνατια οδος) εχουν καμερες...

τι θες ν'αποδειξεις? οτι μπορει καποιος να τρεξει με την πινακιδα πανω? οκ, μπορει μεχρι ενος οριου και παλι το παιζει γιατι δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες...
    πήγαινε στις επαρχιακές, έχει το ίδιο πανηγύρι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20140923_171545_001.jpg 
Προβολές:	153 
Μέγεθος:	100,9 KB 
ID:	323601

(από βόλτα 60 χιλιομέτρων εντός αττικής χωρίς ιδιαίτερα στροφιλίκια, με λάστιχα που στρώνω - ΔΕΝ ειμαι Μπαγκόσμιος, οποιος θέλει καταλαβαίνει τι θέλω να πω)
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Στην Ελλάδα τού πριν λίγα χρόνια κυκλοφορούσε ότι ποιο καινούργιο σε ss
    Ξέρω άτομα πού άλλαζαν κάθε χρόνο η κατευθείαν το επόμενο μοντέλο η αν η άλλη εταιρεία έβγαζε ποιο δυνατό(παραδοξως κανεις από αυτούς δεν πήρε το ς1000 )- συνεχίζω
    Έκατσε λοιπόν η βάρκα εκατσαν όλοι
    Η μάλλον οι περισσότεροι.
    Μειώθηκαν οι βόλτες, οι ταχύτητες, πουλήθηκαν μότο κλπ
    Από την άλλη μάθαμε να κατηγορούμε τα μαστοδοντα και ειδικά τα μεγάλα GS με τα προβολια,τα τουρατεκ και ότι πάνε στο ντακαρ τής γειτονιάς
    Για τούς σουπερσπορταδες που με πολεμική περιβολη και ενδυμασία για πίστα, πάνε από την μια άκρη τής πόλης στην άλλη η σκάνε στην καφετέρια με την ολόσωμη περπατώντας σαν εξωγήινοι,και κυκλοφορανε με τούς πυραύλους τούς εντός πόλης μποτιλιαρισμενοι.
    Δεν είδα σχόλιο για δαύτους
    Είχα R1 το οποίο ελάχιστες φορές το έβγαλα μέσα στην πόλη
    Σε επαρχιακους, εθνική, και λίγο πίστα
    Όπου είναι και το φυσικό πεδίο δράσης των ss
    Τα ίδια ξέρω από γνωστούς που μενουν έξω, το ss για τα σκ και κυρίως πίστα
    Μπορεί να αυξήθηκαν οι έλεγχοι και τα πρόστιμα,αλλα μια επαρχιακή μπορείς να την πας
    Μια πίστα ανά μήνα η περισσότερο επίσης

Είναι αδικο να έχεις ss και να το δουλεύεις σαν παπί
    Σαν να έχεις Γκόμενα την μεγκαν Φοξ, και να την βάζεις να καθαρίζει κρεμμύδια και να τηγανίζει πατάτες
    εσένα και μπροστά σου να ήταν η μέγκαν φόξ ,θα την έλεγες τράβα κάνε κανά γύρο να ετοιμάσω τσιγάρο :P

Δεν έρχομαι,δεν έρχομαι :P Θα με πάρεις στο κυνήγι! (με τα έχεις και μαζεμένα...χεχεχε!)

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Θα ακουστω φλωρας και γερος αλλα μηπως, λεω, μηπως να μην πηγαινατε με 200 γιατι εκθετετε εαυτον και αλληλους σε κινδυνο πανω στο δημοσιο δρομο με εκατονταδες οχηματα;;
    Ξερω ειναι αρρωστια και αδρεναλινη η ταχυτητα αλλα μηπως να σκεφτειτε πρωτα τις φαμιλιες σας και αυτους που σας αγαπανε;;
    Κανεις δεν ειναι αθανατος η ατρωτος δυστυχως. Και οσο προκαλεις την τυχη σου τοσο αυξανεις τις πιθανοτητες να γινει η στραβη.
    Και στα 200 σε δημοσιο οδικο δικτυο ο εξοπλισμος λιγη σημασια εχει.
    "Πολλες φορες παει η στανη στη βρυση, μια φορα σπαει" λεει η παροιμια.
    Για μενα αντι να σκεφτεστε πως θα αποφυγετε καμερες και ρανταρ και ποσο θα βγουν το χρονο τα προστιμα καλυτερα σκεφτειτε τη ζωη και την υγεια σας. Απειρως σημαντικοτερα απο τις 350αρες και τα διπλωματα.
    MADE IN JAPAN 日本製

'νταξει..των 160 και εσεις...
    περαστε απ'το ταμειο...
    την εξυπνάδα την είπες, απάντηση δεν εδωσες....

ούτε και ο πιπάκιας βέβαια....

πουτσ@@@@@@@@@

https://www.youtube.com/watch?v=R5o6sOklUF8
    Που χουνε πάει όλοι οι ssάδες....να να νανα!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Θα ακουστω φλωρας και γερος αλλα μηπως, λεω, μηπως να μην πηγαινατε με 200 γιατι εκθετετε εαυτον και αλληλους σε κινδυνο πανω στο δημοσιο δρομο με εκατονταδες οχηματα;;
    Ξερω ειναι αρρωστια και αδρεναλινη η ταχυτητα αλλα μηπως να σκεφτειτε πρωτα τις φαμιλιες σας και αυτους που σας αγαπανε;;
    Κανεις δεν ειναι αθανατος η ατρωτος δυστυχως. Και οσο προκαλεις την τυχη σου τοσο αυξανεις τις πιθανοτητες να γινει η στραβη.
    Και στα 200 σε δημοσιο οδικο δικτυο ο εξοπλισμος λιγη σημασια εχει.
    "Πολλες φορες παει η στανη στη βρυση, μια φορα σπαει" λεει η παροιμια.
    Για μενα αντι να σκεφτεστε πως θα αποφυγετε καμερες και ρανταρ και ποσο θα βγουν το χρονο τα προστιμα καλυτερα σκεφτειτε τη ζωη και την υγεια σας. Απειρως σημαντικοτερα απο τις 350αρες και τα διπλωματα.
    Μην μπεις σε αυτό το δρόμο σκέψης γιατί σύντομα θα αναθεωρήσεις για το αν πρέπει να καβαλάς μηχανάκι γενικότερα.
    Η ζωή είναι μόνο ρίσκο. Άλλοι παίζουν εκ του ασφαλούς , άλλοι διχως αύριο. Το κακό είναι οτι αντίθετα με το τζόγο που ανάλογα με το ρίσκο, πάει και η χασούρα, στη ζωή πολλές φορές μπορεί να χάσεις πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά που ρίσκαρες. Και για να το σπάσω τάληρα...

Μεγάλα παιδάκια είμαστε θα έπρεπε να ξέρουμε. Εγώ προσωπικά παρότι ρέπω προς τη λαλακία από γεννησιμιού μου, από τότε που έγινα πατέρας ( και προ εβδομάδας δις) έκλεισα αρκετά το γκαζάκι μου. Μόνο πίστα πιέζω και εκεί με μέτρο.
    Δεν λέω ότι ακολουθώ τον ΚΟΚ , αλλά δεν πιέζω να φτάσω τα όρια μου. Και θα συμφωνήσω με το Σπύρο πως υπάρχουν πολλά και καλά "πιστάκια" για να βγάλεις γούστα χωρίς το φόβο της κάμερας. Στην ανάγκη αν θες να κάνεις και ένα περιφερειακό γιατί τα σπάει, βγάλε την πινακιδούλα, παίξε μπάλα και πάμε παρακάτω

Αυτιααααααά...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Που ναι αυτο το 33αρι της πινακιδας που δεν σε νοιαζε κ να σε σταματησουνε...ελεγες γραψε θα πληρωσω.(7 μηνες εκανα να παω υπουργειο να την παρω)
    Εδω με σταματουσαν ζηταδες με πινακιδα διπλωμενη κ ελεγα την αληθεια...τι θα μου κανετε αν με βαρεσετε με 200φευγα?
    Κ μου λεγε ο ζητας...σε καταλαβαινω εγω αλλα ο επομενος δεν ξερω!!
    Τελοσπαντων γρηγορες βολτες με πινακιδα ειναι ρισκο...τωρα μεσα στην πολη αν θες βαζεις αλλιως πλερουκου!!
    Εδω με 120 πας για μακρη η σχοινια για μπανιο κ πεφτει 350 κ διπλωμα...ελεος!!
    Ride(s) the wind of change...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ...................

Έχουμε τέλος έποχής......
    Άλλοίμονο άν ψάχνουμε κανένα έπαρχιακό στροφιλίκι
    έρημικό νά ρίξουμε καμμιά γκαζιά καί μετά όταν βγαίνουμε
    γιά τόν γυρισμό......κο..κο...κο.....κόττες....!!!!
    Ή νοοτροπία άλλαξε,τά ήθη άλλαξαν,ή άστυνόμευση έγινε άφόρητη...!!
    Πάρτε το χαμπάρι,καί τό κλάσιμο καταγράφεται πλέον...!!!
    Πρέπει νά δηλώσεις άδιόρθωτος ρομαντικός ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ γιά νά άντέχεις άκόμα.

Υγ. ρέ Σούτερ δέ σκέφτηκες ποτέ αύτήν τήν πώς τήν είπες τή γκομενάρα
    νά τήν έχεις νά μαγειρεύει ,νά καθαρίζει κρεμμύδια, καί σύ νά τής
    τόν ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ έκείνη τήν ώρα άπό πίσω...?? Άλλη έκδοχή λέμε....

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μαζεψα απο τον δρομο.
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 19:20
  2. alpinestars απο τον τοπο σου..αλλα που;;!!
    από damien στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2010, 15:40
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 14:57
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 19:20
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε