λοιπόν εδώ είστε στο 10:30
όλη η εκπομπή τα σπάει βασικά!!!
λοιπόν εδώ είστε στο 10:30
όλη η εκπομπή τα σπάει βασικά!!!
Tis romaikes soubles den tis iksera, alla emeis sto spiti mas ola ta fagita etsi "romaika" ta ftiaxnoume.
agapimeno to "romaiko" santouits, opou pairneis mia fratzola psomi, kobeis mia gonia, adeiazeis prosektika tin psixa kai to paragemizeis me tyri,zampon,feta,tyrosalata,piperia,ntomata,mpeikon,patates, kai meta kathesai kai to apolambaneis mexri na serbiristei to fagito.
exei kai diforoumeni ennoia , les p.x. "gynaika, apopse thelo romaiko" kai an den piasei to yponooumeno, toulaxiston tha pas gia ypno xortatos.
Καπνιζουνε για λιγο το μοσχαρισιο κρεας πριν το βαλουνε στο φουρνο,ισα-ισα για να παρει τη μυρωδια απο τα καρβουνα.Πολλες φορες τα καρβουνα ειναι απο συγκεκριμενο ξυλο για να δωσει ειδικη μυρωδια στο κρεας.
Δεν ειναι κρεας για μπριζολα.
Αυτα που φαινονται μπροστα μπροστα δεξια ειναι χοιρινη σπαλομπριζολα. Τα πισω μοσχαρι.
Αντε μου γινατε ολοι κρεοπωλες!
Πες τους Ιταλους αντι για foto να στειλουν κανα μεζε την αλλη φορα!
MADE IN JAPAN 日本製
Από Amyrou: Επίσης yes-u ορτύκι βρε; το αίμα σου θα ψησουμε;
Πωωωωω, τι είπες τώρα, δεν το σκέφτηκα καν!!!!!!
Να αλλαχτεί το ορτύκι με πέρδικα πλζ αν δεν τα έχει περάσει ήδη ο σούτερ στη σούβλα...
Κοίτα αν μαζευόμασταν πολλοί
Την κάναμε την σούβλα
Βάζω και το τρακτέρ να την γυρνάει
Έχω δει στον κάμπο παρόμοια
δεν ξέρω τι λέτε για τις μπριζόλες αλλά έριξα μια ματιά στο βίντεο με τα "περίεργα" φαγητά και λέω, λες να έχει έρθει και Ελλάδα;
και ανακάλυψα αυτό το θησαυρό
έχει πάει Κάλυμνο
https://www.youtube.com/watch?v=jpe0hu0ebE0
Κάποτε έτυχε να βρεθώ σε γλέντι γάμου σε ένα χωριό πάνω απ τον δομοκο, όπου η σπεσιαλιτέ ήταν σπληναντερο, μυαλό σουβλας αρνίσιο και προβατίνα κρύα
Εγώ εκείνη την μέρα έκανα νηστεία