Το παρήγγειλα! Ευχαριστώ τον teogtp για το invite.
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Τα καταφερα και γω!!! 64αρι μαυρο, αντε να δουμε... Teogtp ποσο καιρο σου πηρε να το παραλαβεις?
Mε ολη την διαδικασια (package forwarding),περιπου 7~8 μερες.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Εγώ το παρήγγειλα Παρασμευή απόγευμα και η παραγγελία εκτελέστηκε Τετάρτη (express shipping). Σήμερα Πέμπτη έφτασε στην αποθήκη του http://www.mailboxde.com/ και καπάκι το έστειλα εδω με UPS (+19ευρο) σε μία ώρα από την εντολή είχε πάει η UPS και το είχε παραλάβει. Θα είναι εδώ Τετάρτη. Σύνολο 300 + 20 express shipping + 20 από mailboxde εδώ σύνολο 340. Το βρίσκεις και με 310 από ebay αλλά για 30 ευρο προτιμώ από την "πηγη"
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Θηκη πηρατε? Αν και δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα με τις επιλογες πηρα μια μαζι με την παραγγελια. Αν ειναι να κανονισουμε καμια ομαδικη αγορα για θηκες και screen protectors!!
Παντως και 'γω τελικα μεσω mailboxde εκανα το shipping.
Για την οθονη περιμενε να βρω χρονο να σου πω για τζαμακι.
Λοιπον.
Για προστασια οθονης προτιμηστε αντι για την κλασικη
ζελατινα να βαλετε τζαμακι.Στο δικο μου s4 αλλα και στο 1+ του κουνιαδου μου εχω τοποθετησει τζαμακι.
Ο κουνιαδος μου προτιμησε ενα φτηνο απο ebay μερια το οποιο ταιριαξε αψογα εκτος απο την κατω αριστερα γωνια γιατι το τζαμακι του ηρθε χτυπημενο.
Σε αλλο φορουμ κατοχος του 1+ ελεγε καλα λογια για αυτην.
http://www.amazon.co.uk/Casebase-Pre...se+oneplus+one
Ακριβο,αλλα η συσκευασια περιεχει 2 τεμαχια.
Ειχα βαλει μια παρομοια στο S3 και δεν κρατησε πανω απο μηνα. Αρχισαν να φευγουν ομματακια απο τις ακρες, μεχρι που εφτασα σε σημειο να το βγαλω. η αληθεια βεβαια ειναι οτι αν δω μια ατελεια δεν μπορω να την παραβλεψω και τη πειραζω συνεχεια. Ζηλευω καποιους που εχουν ενα τεραστιο bubble στη μεση της οθονης και απλα το αγνοουν....
Στο s3τζαμακι ΔΕΝ καθεται σωστα, γιατι το "τελειωμα" της οθονης ειναι κυρτο προς τα κατω και η ζελατινα στο τελειωμα ειναι στον αερα.
Γι'αυτο σου εφευγαν κομματια απο την ζελατινα.
Αν έχει dragontrail ή gorilla glass δεν χρειάζεστε ζελατίνα ωρε.