Παιδια εχει πληρωσει κανεις το ενφια μεσω e banking της εθνικης? Ας με δωσει τα φωτα του πως γινεται η διαδικασια καθωτι καινουριος με αυτον τον τροπο πληρωμων μη και κανω καμια λαλακια.
Ευχαριστω!
Παιδια εχει πληρωσει κανεις το ενφια μεσω e banking της εθνικης? Ας με δωσει τα φωτα του πως γινεται η διαδικασια καθωτι καινουριος με αυτον τον τροπο πληρωμων μη και κανω καμια λαλακια.
Ευχαριστω!
Αν θυμαμαι καλα πας Πληρωμες Δημοσιου και στην υποκατηγορια Βεβαιωμενες οφειλες.
Εκει "πετας"τα λεφτα σου στον κουβα.............
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Tα καταφερα! Ευχαριστω πολυ! Την πεταξα στον κουβα την πρωτη δοση. Το φελεκι τους![]()
εχοντας την ταυτότητα οφειλής μπορείς να καταθέσεις ότι ποσό θέλεις. Μπορεί όποιος θέλει να βάλει και μεγαλύτερο ποσό απο την δόση αρκεί στην τελευταία του δόση να ξαναμπεί στο taxis να κάνει μια επιβεβαίωση το τελικό ποσό.
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Και εγώ που το πλήρωσα ολόκληρω και εγκαίρως; Ακόμα το σύστημα δείχνει οτι χρωσταώ, και μου έβγαλε και προσαυξήσεις ήδη.
Βέβαια απο οτι ακούω με το που θα περάσει η πληρωμή, θα εξαφανιστούνε και αυτές...
Νομίζω γίνεται να κρατήσεις και μια απόδειξη σε .pdf , κράτα την καλού-κακού κάπου στον δίσκο σου.![]()
Σέεεερναται το σύστημα, και είναι και Σάββατο...
Οχι, copy-paste την έκανα τη ταυτότητα, άρα δε χρειάζεται τσεκάρισμα.
Απλά ισχύει αυτό που λέει ο rider, 2-3 μέρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...και ετσι που σέεεεερνεται, 13 θα χρειαστεί...
Ειλικρινά τώρα, ρε παιδιά αγχώνεστε να μη χρωστάτε για αυτό το θέμα στους μλκς; Πόση προσαύξηση πια έχετε; Όλοι τόσο πλούσιοι είστε να μην αντέχετε 30-40 Ε παραπάνω
για να τα δώσετε όσο πιο αργά γίνεται; Μη πέσει έξω το σακσές στόρυ;
α) κάποιοι μπορεί να χρειάζονται την φορολογική ενημερότητα τους, το έχεις σκεφτεί αυτό;
β) κάποιοι μπορεί να μην τους αρέσει να χρωστάνε εκ πεποιθήσεως.
γ) οποιος νομίζει πως θα καταρρίψει το success παραμύθι με το να μη πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, βαθιά γελασμένος είναι...