Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: Moto guzzi v7 II

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Ειδα ενα v7 πρωτης γενιας στην εθνικη οδο εχθες. Με νουμερα ιστορικου. Ο οδηγος μαλλον ηταν ο γιος του αρχικου ιδιοκτητη. Τον εθαψε τον πρωτο και ορμα για τον δευτερο. Για βολτουλα χαλαρη ειναι καλα. Τωρα για καθημερινο θα εξακολουθησω να αμφιβαλω. Ο χρόνος θα δείξει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Ισχύει ή κάνεις πλάκα ?
    Γιατί αλήθεια το γουστάρω!

Πλακα κανω ρε φιλε. ΜΑΛΛΟΝ ειναι οπως στα ειπε ο κτινος, μαλακια του μαστορα ή αμελεια του ιδιοκτητη/ή μαστορα να αλλαξει μια φλατζα οταν λυθει κανα καπακι. Για καποιο περιεργο τροπο, οι ιταλοι βαζουν βιδες με αποστατη στα καπακια κεφαλης, οποτε καθιστα αχρηστες τις φλατζες μετα απο πολλα χλμ (που θα επρεπε να εχουν βγει για ελεγχο, συμφωνα με το μανιουαλ) ή μετα απο ανοιγμα για ελεγχο των εντοσθιων (πχ βαλβιδες).
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δεν νομίζω
    Το ένα ήταν αστοχία υλικού που το φτιάχνουν μια κι έξω
    και το άλλο είναι μλκια του άσχετου μάστορα.
    Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα?

(Το ΧΤ 600 έχει χάσει πιο πολλά λάδια στα 80000 που έχει κάνει)

αστοχια ξε αστοχια...μ@λακιες των μαστορων ξε μ@λακιες...τα λαδια τα χανουν...

και τα ΚΤΜ, ΔΕΝ σπανε...μ@λακες μαστορες υπαρχουν που δεν ξερουν να τους κανουν service...

η διαφορα ειναι, οτι οι μαστορες που μαστορευουν τα γκουτσι και τα κτμ ειναι ιδιοι στην περιπτωση μας και για ολα τα υπολοιπα μοτο στην Ελλαδα...

πως γινεται λοιπον οι ιαπωνες να μην χανουν λαδια και να μην σπανε και τα ευρωπαϊκα να χανουν και να σπανε??mystery...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Μονο εξαρ και τζιεσεξαρ ρε μ00νιαααααα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....
    ελιωσα παλιομλκ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος

Είμαι 28 ετών, την Breva την λατρεύω και γι αυτά που ξέρω ότι μπορεί να κάνει δεν την αλλάζω εύκολα. Οικονομική (5lt /100 km εντός πόλης με όσο γκάζι έχει), ροπή, ευκολία συντήρησης (αερόψυκτη με διαφορικό,ούτε αλυσιδογράναζα ούτε τίποτα), ελαφριά και μανιτζέβελη, σαν μεγάλο παπί είναι, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ (άπειρα βλέμματα στα φανάρια, αλλά κυρίως αρέσει σε μένα ).
    Ναι δεν θα βάλει ποτέ φωτιά στην άσφαλτο, αλλά για χαλαρή βόλτα στην παραλιακή το ΣΚ και καθημερινά για να πας στην δουλειά είναι ότι πρέπει παγματικά.
    Στα σχέδια μου είναι και άλλη μηχανή, εντελώς άλλης κατηγορίας, αλλά η Guzzi δεν αλλάζει

ενταξει, υπαρχουν και αλλα πολλα μηχανακια που θα σου προσεφεραν αυτο που σου προσφερει η breva και ισως πιο οικονομικα, πιο μανιτζεβελα, πιο γρηγορα, πιο στριφτερα κλπ, ΑΛΛΑ μονο και μονο επειδη εχεις την συνειδηση να γουσταρεις ΑΥΤΗΝ γι'αυτο που ειναι και επειδη στην κ@υλα δεν υπαρχουν ημιμετρα...
    μακαρι να την χαρεις και να μην την αλλαξεις ποτε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    σε εμφανιση οι ιταλοι ειναι ασυναγωνιστοι σε οτι κι αν φτιαξουν
    στα υπολοιπα.......................

παλι ασυναγωνιστοι ειναι αλλα απο την αναποδη

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος
    Βάλε στο Youtube "Guzzi Mistral exhaust" ή ""Guzzi Lafranconi exhaust", σαν βομβαριδιστικά Β' ΠΠ κάνουν.

Είμαι 28 ετών, την Breva την λατρεύω και γι αυτά που ξέρω ότι μπορεί να κάνει δεν την αλλάζω εύκολα. Οικονομική (5lt /100 km εντός πόλης με όσο γκάζι έχει), ροπή, ευκολία συντήρησης (αερόψυκτη με διαφορικό,ούτε αλυσιδογράναζα ούτε τίποτα), ελαφριά και μανιτζέβελη, σαν μεγάλο παπί είναι, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ (άπειρα βλέμματα στα φανάρια, αλλά κυρίως αρέσει σε μένα ).
    Ναι δεν θα βάλει ποτέ φωτιά στην άσφαλτο, αλλά για χαλαρή βόλτα στην παραλιακή το ΣΚ και καθημερινά για να πας στην δουλειά είναι ότι πρέπει παγματικά.
    Στα σχέδια μου είναι και άλλη μηχανή, εντελώς άλλης κατηγορίας, αλλά η Guzzi δεν αλλάζει
    Τον ξέρω καλα τον ήχο που μπορούν να βγάλουν. Μαλιστα ενα φτιαγμένο Monza πρόσφατα μας εκανε να τρίβουμε τα ματια μας στην Rijeka γιατί 200ριζε.
    Ομως το νεο V7 είναι λίγο πιο αργό απο το BMW μου που είναι επίσης 750 αλλά μοντέλο του 1975, κι είναι και αρκετά μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα σε μέγεθος και είμαι άνετος πάνω της.
    Η ένσταση μου είαι στο οτι το εκαναν πολύ ήσυχο, αλλά προφανώς φταίει το Euro ΧΧ πόσο είναι σημερα.
    Να την χαίρεσαι την Breva και να την έχεις πάντα!

To νέο V7 παντως είναι κούκλα και οποιος το παρει και ξερει τι παίρνει δεν θα το μετανοιώσει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    5 σελίδες συζήτηση για τα ταπεινό, ήσυχο, ψόφιο και αναξιόπιστο Guzzi που η τεχνολογική του αιχμή είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που δεν του χρειάζεται καν... για τα νέα R BMW, τα Suzuki GSX, το Scrambler και τα Versys, μόνο σκόρπιες αναφορές σε γενικές συζητήσεις...

και δώστου τούπου - τούπου ο εγκαρσιος V2

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    5 σελίδες συζήτηση για τα ταπεινό, ήσυχο, ψόφιο και αναξιόπιστο Guzzi που η τεχνολογική του αιχμή είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που δεν του χρειάζεται καν... για τα νέα R BMW, τα Suzuki GSX, το Scrambler και τα Versys, μόνο σκόρπιες αναφορές σε γενικές συζητήσεις...

Για μοτοστυλ γίνεται ο ντόρος, τα άλλα που λες είναι κουβέντα για μοτοσυκλέτες
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Για μοτοστυλ γίνεται ο ντόρος, τα άλλα που λες είναι κουβέντα για μοτοσυκλέτες
    Πολύ περισσότερο μοτοστυλ βγάζει το Scrambler παρά το V7. μην ξεχνάς άλλωστε ότι για πουλ μουρ στην Ελλάδα παίζουν άλλα μηχανάκια...

Πολύ περισσότερο μοτοστυλ βγάζει το Scrambler παρά το V7. μην ξεχνάς άλλωστε ότι για πουλ μουρ στην Ελλάδα παίζουν άλλα μηχανάκια...
    Έτσι. Και το σκράμπλερ βγήκε για το στυλ, αλλά και το R1 πχ που βγήκε για άλλο σκοπό κάποιοι το πήραν μόνο για στυλ-πουλ μουρ-φαίνεσθαι-κλπ
    Το θέμα με το V7 είναι πως αφορά μόνο στο φαίνεσθαι ενώ ακόμα και το σκράμπλερ κάτι κάνει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

ΕΙΣΑΙ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ

ανανήψαντας

Έτσι. Και το σκράμπλερ βγήκε για το στυλ, αλλά και το R1 πχ που βγήκε για άλλο σκοπό κάποιοι το πήραν μόνο για στυλ-πουλ μουρ-φαίνεσθαι-κλπ
    Το θέμα με το V7 είναι πως αφορά μόνο στο φαίνεσθαι ενώ ακόμα και το σκράμπλερ κάτι κάνει...

Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει κάποιο...

Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει κάποιο...
    Έχει κρυμμένα προσόντα? Αισθαντικά ίσως? Οι παλιές μπέμπες που έχω οδηγήσει μου δίνουν κάποια ιδέα?

Έχει κρυμμένα προσόντα? Αισθαντικά ίσως? Οι παλιές μπέμπες που έχω οδηγήσει μου δίνουν κάποια ιδέα?
    Όχι δεν έχει σχέση με τις WWII μπέμπες αλλά είναι η καλύτερη υλοποίηση νεορετρό, μια σύγχρονη μοτοσικλέτα με old school αίσθηση η οποία προέρχεται πρωτίστως και κυρίως από εκεί που πρέπει, από τον κινητήρα. Αυτό το πράγμα το κάνει πολύ καλύτερα από Bonneville και W650/800. Κατά τη γνώμη μου μερικά πράγματα δεν εξισώνονται, ούτε συγκρίνονται βάση τεχνικών χαρακτηριστικών στο ζύγι.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moto Guzzi V7 Classic
    από Dekaoxtouros στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2012, 08:50
  2. Moto Guzzi V7
    από apav στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2009, 20:19
  3. Moto Guzzi V7 Cafe Classic
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2008, 21:10
  4. Moto guzzi V7
    από el_hymador στο forum Νέα