Σελίδα 12 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 622

Θέμα: Sos ψυχολογικά με τα ηλεκτρικά,Υποψιάζομαι μπινια απ τα μαστορια

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    το μηχανάκι έχει αλλάξει κολο τον κάναμε με πολυεστερικά τα καλώδια για τα πίσω φανάρια,φώτα στοπ,φλας δν πειραχτεικαν,το ίδιο και η μούρη..βγάλαμε τα πλαστικά και τα fairing και βάλαμε ένα άλλο φανάρι??? το όλο μπέρδεμα που είναι?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    το μηχανάκι έχει αλλάξει κολο τον κάναμε με πολυεστερικά τα καλώδια για τα πίσω φανάρια,φώτα στοπ,φλας δν πειραχτεικαν,το ίδιο και η μούρη..βγάλαμε τα πλαστικά και τα fairing και βάλαμε ένα άλλο φανάρι??? το όλο μπέρδεμα που είναι?
    Μας εχεις γραψει οτι σβηνει μονο του,παιρνει μονο στην κατηφορα ,δεν παει μετα τα 100 και κατι ,δεν εχει μπαταρια ,εχει βραχυκυκλωμα και αναβουν τα φλας μονιμα,δεν εχεις μπροστα φωτα ,και τωρα δεν εχεις και πισω.
    Δεν εχεις ιδεα πως να μετρησεις πηνια ,μπαταρια.Ζητας υπευθυνη απαντηση σε ερωτησεις που ουτε η μικρη μου κορη στην πρωτη δημοτικου δεν μου κανει.
    Κατα τ'αλλα δεν βλεπω κανενα μπερδεμα.
    Μια χαρα!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ενα κωλοβιντεο στο γιουτουμπ δεν υπάρχει να δεις πως γίνεται αυτή η μέτρηση να βρεις έστω κάτι μόνος σου; άιντε
    done.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από atom_smasher Προβολή μηνύματος
    ενα κωλοβιντεο στο γιουτουμπ δεν υπάρχει να δεις πως γίνεται αυτή η μέτρηση να βρεις έστω κάτι μόνος σου; άιντε
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει βρει τον μπελα του.............

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ωραια, οποτε πως ενα μηχανακι που φημιζεται για την αξιοπιστια του κανει ακομα και τα Ιταλικα να γελανε;;; Τα ηλεκτρικα ειναι ενα μπουρδελο προφανως. Δεν εξηγειται αλλιως. Τωρα ειτε τα κανατε εσεις ειτε ο προηγουμενος ή δεν ξερω και γω ποιος το θεμα ειναι οτι παραδιδουν πνευμα το ενα μετα το αλλο διοτι κατι παει στραβα. Παλι καλα που ειναι Χοντα και αντεχει ακομα.
    Σου ειπα τι πρεπει να κανεις.
    Δεν θες;; Κατσε ασχολησου μονος, κατεβασε το σερβις μανουαλ, διαβασε το καλα, βρες πολυμετρο και εργαλεια και οτι βγει και ο Θεος βοηθος. Θα το χαλασεις τελειως απλα θα αποκτησεις μια εμπειρια στο δεσε λυσε και ισως σε βοηθησει στο μελλον.
    MADE IN JAPAN 日本製

αν το πάω σε έναν αντιπρόσωπο honda για να ξαναβάλουμε τα ηλεκτρικά απ την αρχή.πόσο θα μου κοστίσει περίπου?

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Δεν ειναι το θεμα να ειναι αντιπροσωπος. Το θεμα ειναι να ειναι καλος-τιμιος και αξιοπιστος μαστορας Χοντα. Ρωτα εδω να βρεις καποιον απο Αθηνα διοτι δεν ξερω καλο μαστορα-ηλεκτρολογο-Χοντακια στη Χαβουζα.
    Πλεξουδες για το μηχανακι σου ψαξε στο ιντερνετ (car.gr, e-bay κλπ) να την αγορασεις εσυ να γλυτωσεις και τιποτα. Δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβες αλλα ουτε και τζαμπα.
    Αλλα πρωτα πανε στο μαστορα που θα σου προτεινουν να δεις τι ακριβως χρειαζεσαι.
    MADE IN JAPAN 日本製

επειδή είμαι απο κοζάνη και δύσκολο να βρω αντιπρόσωπο χονδα αύριο θα το πάω σε έναν ηλεκτρολόγο κοινό....αν μπορείς κάποιος ας ανεβάσει ενα λινκ με το manual του cbr400 nc29 gullarm

Banned
    Ο ποίο κοντινός σου είναι στην Σκύδρα /Πέλλας
    Μετά Θεσσαλονίκη

Μανιβελάτο μέλος
    Πείτε την αλήθεια.. επέστρεψα τη κατάλληλη στιγμή..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

στο δρόμο για τον ηλεκτρολόγο μ άφησε τελείως,περπατούσε πολύ δύσκολα πετούσε συνέχεια ακαφτες...με μάζεψε ένας μηχανικός και μου είπε ότι για να πετάει ακαφτες έχει βραχυκυκλωμένο μπουζί.....έχω αγανακτήσει

Παλαιό μέλος
    Ρε φιλε δεν εχεις ενα θεματακι . το μηχανακι εχει σοβαροτατο προβλημα γενικοτερα... βαλε το στην ακρη μαζαψε λεφτα και τραβα το σε ενα μαστορα. ειλικρινά δεν ξερω ποιος εδω μεσα εχει την εκτη αισθηση μπορει να βρει ακριβως τα προβληματα του και να σε βοηθησει (το τονιζω ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ οχι ενα η δυο) ποσο μαλλον οταν δυο τρεις φιλοτιμα σου ζητησαν να κανεις μια μετρηση με πολυμετρο και ποτε δεν ανταποκριθηκες.

Banned

Lightbulb

στο δρόμο για τον ηλεκτρολόγο μ άφησε τελείως,περπατούσε πολύ δύσκολα πετούσε συνέχεια ακαφτες...με μάζεψε ένας μηχανικός και μου είπε ότι για να πετάει ακαφτες έχει βραχυκυκλωμένο μπουζί.....έχω αγανακτήσει

Έχω την λύση στο πρόβλημα σου!!!

Ξέρω έναν καταρράκτη αψηλό με πολύ νερό, άμα θες να κάνω το κονέ
    Και η κλωτσιά δίκη μού...

Κερνάω και καφέ ανακούφισης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Έχω την λύση στο πρόβλημα σου!!!

Ξέρω έναν καταρράκτη αψηλό με πολύ νερό, άμα θες να κάνω το κονέ
    Και η κλωτσιά δίκη μού...

Κερνάω και καφέ ανακούφισης
    Στασου!
    Προτεραιοτητα εχει το μηχανακι του petran.................

Banned
    Γιατί τελευταία πάλι της μόδας έγινε, ουαν τζαμπ του δε γουουερφολς

Σελίδα 12 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2013, 09:29
  2. Η παπια εχει προβλημα με τα ηλεκτρικα...
    από Panos1313 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2011, 15:34
  3. Πρόβλημα με τα ηλεκτρικά
    από psbabilh στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2010, 09:29
  4. CBF-250 προβλήματα με τα ηλεκτρικά
    από ale3andro στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων